• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi anlayamıyorum..

Oncelikle sondaki aciklama icin hem tebrik hem tesekkur ederim
:KK9:
Oyle ilginc insanlar var ki sirf o not yuzunden bildigim seyi soylemek istemiyorum. KK nin sinir bozucu bir klasigi haline gelmeye basladi . Her neyse
Durum basit aslinda
buyuk eltide ciddi bir kiskanclik var bu bariz
ikincisi kaynanalik yapmaya kalkiyor bu da cok cirkin. Bu duruma mudahale etmen lazim. Misal ben soylerim kayinvalideye gelsin kalsin 1 ay filan. Haddine mi degil. Sizin bu durumda o anda soyleyeceginiz ne munasebet ben soylerim anneme ben davet ederim. Gerek yok sen zahmete girme diyip onu egale etmek. Cunku hu sefer kaynanaya kimbilir neler soyleyerek ikna edecek ya da etmeyecek filan.
Ucuncusu ve en onemlisi de kesinlikle esini dinle. Bir erkek boyle birseyde karisini uyariyorsa altinda ciddi birsey vardir. Sadece kotu kuy filan degil gordugu yasadigi bildigi bisey vaedir. Erkekler cunku kadinlarin fesatligini genelde anlamaz. Esin seni uyariyorsa demekki bir durum yada bir diyalog yasanmis.
kesinlikle uzak dur. Gerekirse bayramdan bayrama merhaban olsun o kadar

Rica ederim. :oops:

Ya eşim anlatmıyor ama sen bilmezsin dikkat et diyor hep. Dinliyorum ben de.
ama öncesinde biraz fazla iyi niyet gösterdim sanırım tanımadan. Yanlışı orda yaptım. o_O

Benim eşim beni korur hep sağolsun. ama mesafe koymaya çalışıyorum arayıp duruyor.
Kvme giderim evleri yanyana arayıp durur gel yanıma diye. Sevgi ilgi gösteriyor çok.

kusura bakma sen kasiniyorsun..
sen suratini bi azit bakalim ne yapiyor.
tel. calsin kasitli cevap verme neden acmadin derse hi buyur neden aradin de bakalim hesap sorabiliyor mu

Canim benim o onu dedi bu bunu dediyle yurumez bu tarz iliskiler neden kafani yoruyorsun ki gul gec ustunde bile durma sen ustunde durmazsan kimse uzerine gelmez

kusura bakma sen kasiniyorsun..
sen suratini bi azit bakalim ne yapiyor.
tel. calsin kasitli cevap verme neden acmadin derse hi buyur neden aradin de bakalim hesap sorabiliyor mu

Denedim. Mevlid konusunda özellikle karşı çıktım evde yapamam senin evine sığar mı onca insan evlerimiz aynı falan dedim.
Eşimi arıyor beni istiyor telefona. Eşim hal hatır sor uzatma kapat boşver diyor.

Benim anlamadıgım tek sey canın sıkılıyor dıye kv cagırman oldu gelın kaynananın anlasananı ılk defa duydum masallah dıyorm ayrıca eltılerlede anlasabılıyosun bence sukret buyk eltınıde takma desın dursun vazgecer zaar yanı gercekten masallah dıyorm nazar degmesn bende kv ustunde oturuyorm her sabah dua edıyorm ınsalalh bgn bıyere gıder dıye az rahat ederm dıye :)

Bence de kesinlikle eşinizi dinleyin mesafe koyun, çok samimi olmaktan kaçının, bir de yazdıklarınızdan sanki her dediğine tamam diyormuşsunuz gibime geldi. Sizi arayınca neden açmadın diye hesap sorabilir tavırla konuşuyorsa buna o yetkiyi sizin çekimser tutumunuz vermiş olabilir.

Valla bence cok cocukca atraksiyonlara girmis sizinle yakin olabilmek icin :)
Gulumsedim okurken. Hic tehlikeli gibi biri olarak gormedim. Diger eltiyle aranizi acmaya calisiyor ki,siz ona kalin :))))

Benim anlamadıgım tek sey canın sıkılıyor dıye kv cagırman oldu gelın kaynananın anlasananı ılk defa duydum masallah dıyorm ayrıca eltılerlede anlasabılıyosun bence sukret buyk eltınıde takma desın dursun vazgecer zaar yanı gercekten masallah dıyorm nazar degmesn bende kv ustunde oturuyorm her sabah dua edıyorm ınsalalh bgn bıyere gıder dıye az rahat ederm dıye :)
Yaa ben seviyorum kayınvalidemi çok şeker bi kadın. :)

Valla bence cok cocukca atraksiyonlara girmis sizinle yakin olabilmek icin :)
Gulumsedim okurken. Hic tehlikeli gibi biri olarak gormedim. Diger eltiyle aranizi acmaya calisiyor ki,siz ona kalin :))))
Ben de tehlike sezmedim sadece müdahil oluyor bi şeylere. En azından henüz iftira falan atmadı bana. :KK48:

senin elti hem fitne hem fücur hem fesat galiba :KK53: allah korusun böylelerinin şerrinden. bence eşinizi dinleyip çok sıkı fıkı olmayın. herkesle aranızı bozuverir. kıskançlığından yapıyor snırım. bu arada eltimde yok

Eltilerimle aramız çok iyidir. Hepsi akrabalar bir ben yabancıyım. ama çok iyi anlaşırız.
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.

Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.

Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler. :KK43:

Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.

Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.

Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın. :KK43:

Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın. :oops:

buyuk eltin cok fena bir kadin.
bence her soylediginde art niyet ara ve sakin dedigini yapma.
esine mutlaka danis.
ve hehe de gec arani da kotu etme.

Eltilerimle aramız çok iyidir. Hepsi akrabalar bir ben yabancıyım. ama çok iyi anlaşırız.
Yalnız büyük eltilerimden biri canımı sıkıyor çok.

Bir gün durduk yere bana dedi ki seni istediğimiz zaman küçük eltin senin için şişman dedi. (Küçük eltimle de kardeş gibiyiz çok iyi anlaşırız)
Dedim doğrudur yanımda da söyler ben de ona söylerim hatta daha sık.
Eşime anlattım eşim de küçük eltin seni görmedi bile bebeği hastaydı nişana bile gelememişti dedi.
Şişman diyen tek kişi bunu söyleyen eltindi dedi. Ben tabi şok.

Bize ev alındı. Eltim dedi evinizde mevlid okutturun yemekli. Akrabaları çağırın falan.
Dedim evimiz çok küçük ya sığmaz kimse.
Sığar sığar sığmasa senin ayıbın değil boşver sen dedi eşimin aklına soktu bunu.
Yeni gelin evi ya batar mahvolur onca insan bi anda gelirse.
Kayınbabamlar aşiretler. :KK43:

Bir gün eşim buna evin çok dağınık dedi. Bu da sen evine geç bütün sülaleyi toplayıp evine getirecem çoluk çocuk mahvetsinler evini dedi. Benim yanımda söylüyor. Çok zoruma gitti.

Biz şuan eşimin görevi nedeniyle bikaç aylığa başka bi şehirdeyiz.
Çok sıkılıyorum dedim kayınvalidem gelsin ben yalnızım çok sıkılıyorum.
Ama eşim yok yaşlı kadın yolda mahvolur falan dedi.
Ben de o zaman ortanca eltim gelsin dedim.
Çocuğu da yok gelmek de ister hep. Tamam dedi eşim.
Bunu duyan büyük elti hemen beni aradı kv gelsin boşver diğerini dedi.
Dedim olur gelsin ben zaten ilk kv gelsin demiştim ama eşim böyl böyle dedi dedim.
Yook hiç bişey olmaz o gelsin bir ay kalsın zaten iş güç yok falan ben söyleyecem o gelsin dedi.

Nedir bu ısrar yani. Niye karışıyor.
Eşim de uzak dur ondan deyip duruyor ama o benimle sürekli iletişime geçmeye çalışır.
Bir arasa açmasam defalarca arar. Açtığımda niye açmadın nerdeydin hayırdır vs der.
Daha bikaç olayı daha vardı uzatmayayım.
Deneyimli evli ablalarım kardeşlerim.
Ne yapabilirim ben bu eltimle ya aramızı bozacak diğerleriyle diye korkuyorum.
Durduk yere huzurumuz bozulmasın. :KK43:

Not: Sadece evliler yazmasın bekarlar da sevgililer de nişanlılar da yazsın lütfen hepiniz yazın. :oops:
Güzelim boşver yaaa.O onu demiş bu bunu demiş.Kimsenin aklıyla da hareket etme.Şöyle yap böyle yap şunu çağır bunu çağır gerek yok buna.Hem kayınvalideni ya da eltini evine davet etmek istiyorsan eşinle söylettirmk yerine kendin ara söyle.Bir de canım skılıyor diye elti kaynana çağırmak çok garip geldi bana.Çalışmıyorsun sanırım.Kendine uğraşlar bul,çevre edin.

Güzelim boşver yaaa.O onu demiş bu bunu demiş.Kimsenin aklıyla da hareket etme.Şöyle yap böyle yap şunu çağır bunu çağır gerek yok buna.Hem kayınvalideni ya da eltini evine davet etmek istiyorsan eşinle söylettirmk yerine kendin ara söyle.Bir de canım skılıyor diye elti kaynana çağırmak çok garip geldi bana.Çalışmıyorsun sanırım.Kendine uğraşlar bul,çevre edin.

Bu yıl işten ayrıldım kaldığımız yerde olanaklar çok kısıtlı. Günler geçmiyor artık. Hiç kimse yok. Çevrede çok az insan var zaten. Bir ses olsun istiyorum. :KK69:

Yaa ben seviyorum kayınvalidemi çok şeker bi kadın. :)

Ben de tehlike sezmedim sadece müdahil oluyor bi şeylere. En azından henüz iftira falan atmadı bana. :KK48:
Bi cocukluk arkadasim vardi Betul. Bir de cok samimi oldugum diger arkadasim Meltem. Yaslar 11-12 falan.
Birgun Meltem dedi ki "adeninannesi sen gecen gun bize geldiginde dolabi acip raki siselerini gorunce ııııyyyy demissin Betul'e "
Ahahahaaa yaw belki domatese de ıııyyy diyorumdur. Goruyo musunuz Betul'u? Daha o yasta provokatif eylemler icerisindeymis :KK53:
Bu arada hic oyle rakiya agiz bukup ıııy deme olayim olmamisti.
Betul kisisi kiskanc ib.enin tekiydi.

eşin anlastigin eltinin kocasına yani kardeşine durumu aciklasin boyle boyle diye oda karısına anlatsın oda uzak dursun ondan sende belki ona da senin için birşeyler diyordur

herşeye burnunu sokmaya çalışıyor
ben senin yerinde olsam kv gelirken ortanca eltimi de çağırırım
hem onun dediğini yapmamış olurum, hem de senin dediğin olmuş olur

Back
X