- 5 Mart 2015
- 202
- 99
- 38
- 29
- Konu Sahibi herseybombos
Bi zahmet baksın o zman oğluna hangi birine yetişeceksiniz işinizemi bakacaksınız eşinize mi çocuklarınıza mı bunun daha ev temizliği yemeği herşyi var çok ayıp etmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet doğru diyo.ben atanırsam oğlu napcakmış.baksın başının çaresine ya da sen gelir yaparsın yemeğini ütüsünü dedim.bakakaldı yüzüme.ne cahil insan ya.ben atansam hayatım kurtulcak.bi nefes aldığımızı anlıcaz.hala aman oğlumun yemeği aman oğlumun ütüsü bilmem ne.bi keresinde de ben kıyamam oğluma dedi.ben de dedim beni de ana doğurdu.herkesin cocuğu kendine kıymetli.sadece senin mi oğlun var dedim.işine gelmiyosa kapı orda dedim.bi de daha evleneli kaç ay oldu akıl veriyo oğluna salak salak aramızı bozuyo.bizimki de gazla çalıştığı için ordan alıp bna uygulamaya çalışıyo.Neden gelip sen bak o zaman oğluna demedin? Herkes hasta olabilir. Koca adamı kundaklara mı sarmalayacaksın sorsaydın? Sen susarsan o daha çok kırar seni, lütfen kendini ezdirme, cevaıbı ver, saygı çerçevesinde tabii, zaten senin bunca zaman sabrettiğine göre saygısızlık yapacağını sanmıyorum. Gene iyi sabretmişsin, ben olsa dayanamaz verirdim cevabını. Benim arkadaşımın eşi de zırt pırt grip oluyordu, aynı senin kv gibi onunki de laf sokmuş, o da sende ne biçim bakmışsın çocuğuna zamanında iyi baksaydın böyle zırt pırt hasta olmazdı yapısı güçlü olurdu demiş. Sende öyle de :)