Düğün aşamasında kv siyle yaşadığı sorunları anlatmıştı konu sahibi, 4 sayfa alakasız cevap alınca silmiş.Biriniz de alıntılamamışsınız, aferin hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün aşamasında kv siyle yaşadığı sorunları anlatmıştı konu sahibi, 4 sayfa alakasız cevap alınca silmiş.Biriniz de alıntılamamışsınız, aferin hepinize
Sus yea küsüz artık azarladın beni
yazının tamamını okumadım ama güzel olmayan kadınlar nedense daha mutlu güzeller şımarık mı ne
Sen bana kıyamazsın biliyorum. :)
eskiden öyleydi,yönetim yumuşadı şimdi,Ahh şu ciğer olmasa
Ooohhh geyiğe çevirdik burayı bi gün ibreti alem olsun diye konuyu sileni değil geyiğe çevireni banlayacaklar diye korkuyorum
al benden de okadarBurda ben aslinda guzel olmayan kadinlar mutsuz da olsalar , nasilsa haketmiyorlar diye ses cikarmamalilar olgusuna degindim. Ama cekici olmayan kadinlar da mutlu olabilir, o zaman problem yok tabi :)
AMMAAAA VELAKIN
yazdiginiz her kelimeye de katiliyorum. Butun guzel kadinlar mi mutsuz olur be ? Tanidigim en guzel kadinlar, en mutsuz olanlari ?!!? Hele birisi var, ici de disi da pis, guzellikle de insanlikla olmayan, cikarci , paragoz birisiyle evlendi sevdigi erkek. Bu nasil bir is anlamadim vallahi billahi.
Kayınvalide sorunlu bir tip , konu sahibeside gayet mülayim iyi niyetli yaklamış ve olan ona olmuş, kv'desi oğlunu dolduruyor konu sahibeside onca yaptığı fedakarlığa rağmen katlanamıyor. Valla güzelim neyin kafası falan değil olay , erkeklere hiçbir zaman güven olmaz, 1000milyonda 1erkek naif düşünceli ideal erkek tipidir, kız çok şeyden feda etmiş düğün bile yaptırmamış bütün altınlarını kayınvalidesi masraf yapmadığı halde vermiş yeter ki sussun diye birde kız tarafı kına gecesi yaptı diyede kvdesi surat asmış... Her zaman dolu tarafından değil boş tarafındanda bakmayı severim , erkeklere acımaya gelmez yoksa acıncak hale biz düşüyoruz , bu feminist düşünce değil yanlış anlaşılmasın , gerçek hayat ne yazık ki böyle malesef...konu silindiği için sorun ne anlayamadım ama sizin cevabınıza baktım da,
kardeş bu neyin kafası ya?..
çok değişik bir bakış açınız varmış.
AYYY sinir oluyorum millet derdini anlatıyor bir fikir istiyor aradan biri çıkıyor yok imla kuralı yok naktası yok falan
yeter ya yazı yazmayı öğrendiyse bir insan imlayıda bilir laf olsun diye konuşmanın anlamı yok
eskiden öyleydi,yönetim yumuşadı şimdi,
bende istediğimi yazdım seni rahatsız eden konu neSizce noktalama işaretleri neden üretilmiş? Okurken bile insanın gözleri yoruluyor. Paragrafları ayıramıyor. Evet kitap okuyan insanlar rahatsız olur. Okumayan olmaz. Yazı yazan herkes imla kuralı bilmiyor. Onu bir geçiniz. Ayrıca isteyen istediğini yazar.
konu bu arkadaşlar.
Arkadaslar belki biraz uzun olabilir lütfen sonuna kadar okuyup yorumunuzu yapın herseyi size yanlissiz anlaticm ben yaklaşık bir yıllık evliyim nişanlilik döneminde nisan bohçası olsun vs ne alınması gerekiyorsa herzaman dediğim kayinvalime anne ben sizin zevkinize güveniyorum siz istediğinizi beğendiğinizi alın benm için farketmez çünkü ayrı illerdeydik benm sürekli gelip gitme gibi bi durumum yoktu okuyordum ve benm ailem de hiçbir talepte bulunmadı ki ben ciddi anlamda çevremde çok beğenilen herkesin oğluna istedgi bir kızım neyse konumuz bu değil :))düğün zamanı yaklaştığını da ben eşimin ve ailesinin bulunduğu memlekete gidecektim ev eşyası vs almak için normalde kendi ailemle gitmem gerekiyor ama kV bir günde. Bir güne arayip davet etmedi bizde çok umursamadik açıkçası bana söylüyordu ama telefonla konuşurken annenle gel felan die tmm annemle gitmeyi bende çok isterdim ama bizim alışveriş yapmaya gideceğimiz hafta bir sürü misafir akraba davet etmiş evine ki benm o tarihte gideceğim bir ay öncesinden belliydi evleri çok kalabalık diye annem anlayış gösterdi bana bir miktar para verdi annemin kendi çalışıp biriktidgi paradan yatak odası damatlik damat bohçası saati felan için yatak odası içinde kızım 3 bini geçmesin dedi çok varlıklı bi aile değiliz annemler ne derse bnm başım üstüne neyse ben gittim eşimin ailesinin olduğu ile ev kalabalık zaten benm gelinliğm ev eşyalarım hali perde vs alınacak ve her geçen gün misafir artıyor sinirlendim tabi haliyle benm doğru seçim yapmam için kafamı karışık olmaması gerekiyo yine de hiçbir saygısızlık yapmadım eşya almaya giderken. KV de geldi ben ısrar ettim yoksa darilacakti ama bi tavirliydi benm ona tavır yapmam gerekirken o bana yapıyordu bende inanin her iki tarafında maddi durumuna göre beğendim eşyaları gayet uyudu gelinliği de aynı şekilde ve hiç dolasmadik aynı gün aldık hepsini mobilya almaya gittiğimiz de de zaten toplu halde alindigi için fiyati uygundur annemin verdi paraya göredir diye düşündüm ama biraz fazlaymis yatakta içinde değil üstelik ama eşim hiç önemli. Değil dedi aldık yatağı da eşim aldı zaten eşimi ailesi katkıda bulunmadı ki düğüne düğünde istemedim gereksiz masraf olmasın diye kimseyi zora sokmak istemem hiçbir zman nikah yeterli dedim ama benm ve ailemin iyi niyetine rağmen. Bizi. Yaptığımız kına gecesini beğenmedi eşimin ailesi ve sülalesi hepsi burun Kıvırdi surat astilar sanki kendileri düğün yapicakmis gibi ben bilerek kendi aileme.masraf olmasın diye öyle bi kına gecesi istedim erkek tarafını masraf sokmadim kendi ailemi neden sokayim öyle değil mi kına gecesinde bana takılan altınları benm eşime vermem gerekiyomus ailemde kız tarafına gelen misafirlerin taktiklarini kız tarafı alır dedi haklilarda bana göre aldilarda kvdemler çok sinirlendi tabi bu duruma baya kişiye anlatmıştır rezil etmişler ama bize bişey demediler ben düğünde sonra tek kelime etseler mahvolurdum bana taktiklari ve onların misafirlerinin getirdiği bütün altınları eşime verdim kendi ailemin bana taktikleri altınlardan ve bileziktende verdim ki onlara söz hakkı doğmasın sussunlar diye düğün borçlarını hep eşim ödedi ödemeye de devam etti kendilerinin bi katkısı olmadığı halde bnm ailemin yapılarına laf etmeleri sinirime çok dokundu kalbim çok kırıldı bu zmana kadar en ufak saygısızlık etmedim onlarda bana iyi davranirlar Allah için bende hizmette ve saygi dskusur etmem arada bunlarla ilgili eşimle tartışıyoruz ve bana ağır konuşuyo bende ailesine karşı isinamiyorum çok sıcak davranırim ama.icimden atamiyorum siz olsanız ne yapardınız
Sen öyle san, o geyik muhabbeti yüzünden @Mune den bu konu hakkında kaç uyarı aldım, en sonunda banlandım. onun cımbızının nereden geleceği belli olmuyor.
yok yok çok yumuşadılar,konu dışından aaa desen banlanıyordun,şimdi müsamaha gösterilmeye başlandı.banlaya banlaya bıktılar çünkü.:)Sen öyle san, o geyik muhabbeti yüzünden Mune den bu konu hakkında kaç uyarı aldım, en sonunda banlandım. onun cımbızının nereden geleceği belli olmuyor.
meslek sırrı dermişimNasıl bulup kopyaladın ki bunu ?
Tavrınız gereksiz bulunduğu için kiblenmiştirKonu gereksiz bulunduğu için silinmistir :))
Ayy sağolasın canımmKonu sahibi konuya herkesin çok beğendiği ve oğluna istediği bir kızdım diye başlamış. Sonra düğün öncesi aşadığı sorunları anlatmış. Zaten noktalama işareti kullanmadığı için odaklanamadım. Düğün istememiş masraf olmasın diye, o düğün istemediği halde ailesinin yaptığı kına gecesini beğenmeyen kv tarafına kırılmış. KV tarafı kına gecesinde takılan altınları istemiş vermemişler. Ama sonra kendisi eşine hepsini vermiş. Konu bu. Eşine hala anlatıyormuş bunları eşinin, ailesine ısınamamış ve eşi de kızıyormuş. Olay bundan ibaret.
Gelen cevaba hiç yorum yapıp huzurumu kaçırmak istememiştim. Sağ olun duygularıma tercüman oldunuz.Sizce noktalama işaretleri neden üretilmiş? Okurken bile insanın gözleri yoruluyor. Paragrafları ayıramıyor. Evet kitap okuyan insanlar rahatsız olur. Okumayan olmaz. Yazı yazan herkes imla kuralı bilmiyor. Onu bir geçiniz. Ayrıca isteyen istediğini yazar.