Çare bulana duaciyim :(

Uyuyamama dualri arastirin tek careniz diyebilirim benim kizimda uyuyamiyordu uyumaya calisiyordu agliyordu ben bi dua okuyodum hemen gozleri kapaniyodu kesinlikle arastir

Antidepresena karsi degilim onu kullaniyorum.ama x..x agir bir ilac diye ve Allah korusun korunurken hamile kalanlar var x...x cok zararliymis.korkuyorum.doktorumda x...x kullnirken cok iyi korun dedi.ondan korktum

Yok zaten heryolu denicem baska care icin

Ben de bunu test ettim ve onayladim. Farkinda olmuyorsun uyudugunun.

Namaz kilicam dersen uyku çöker Gece namaz kılmaya başla 1-2 kere kilsan 3. Gece bir baktinki uyumuşsun

Aa ilk defa duydum biliyormusun.uylu labaratuvari.burda yok ama arastiricam
İstanbuldaysanız npistanbul var. Galiba onların uyku terapi odaları vardı. Ama geçen seneydi galiba nevzat tarhan ın (hastanede onun bildiğim kadarıyla) bir saatlik seansı 500 civarıydı. Bide forever ın bi bitkisel çayı var ben şuan kullanıyorm ama başka sebepten. İçeriğinde uyku problerine iyi gelir yazıyor. Çok geçmiş olsun..

Istanbulda degilim malesef bu cayi bulup icicem

Sizede yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim.Allah yardimci olmaya calisan herkesin butun sorunlarina care versin insAllah
Ay amin amin gece gece sevindim valla dua aldimHayat zor ya Allah hepimizin islerini kolaylastirsin sikintimizi kaldirsin

Istanbulda degilim malesef bu cayi bulup icicem
Bide unutmadan çörek otu yağı için yatmadan tatlı kaşığı dolusu. Peygamber efendimiz ölümden başka herşeye deva demiş. İçerken uykusuzluğum için diye niyet ederek iç. Kimyasalı yok bişeyi yok zararı olmaz faydası olur Allah'ın izniyle..

Coook tesekkur ederim bunuda denicem.Allah razi olsun

bu ilaçları kullanırken hiçbir bitkisel çay içmeyin ilaçla etkileşime gecebilir.özellikle melisa limon otu gibi sakınleştirici bitkilerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…