Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun hizli yurume ve haftada uc gub platese gidiyorumgunduz çok yorulun
gelin benim çocuklara bakin mesela aksam bi yatarsiniz uykuya doyamadan sabah olur :)
$aka bi yana spor denedinizmi yorucu bi spor
ada cayi aslinda surekli kullandigim bisey ozellikle adet donemlerine geldigimde gerginligimi alir.ama buseferki bitki caylari ile cozulcek birsey gibi durmuyorBendede var o sorun. Beynim zonkluyor. Öncedende olmuştu adaçayı ile deva bulmuştum. Bugun aldım yine baslıcam..
Bulundugum otelde melisadan tutun kediotu anason ve bircok uyku veren otun birlesimi bir cay aldim ictim.kasadaki bayan hemen uyku problemim oldugunu anladi vs lavanta kokusu onerdi aynen bir kese verdi yatarken basucuna koy dedi.koydum bakalim :)çok geçmiş olsun, uykusuzluk zordur bilirim.. işe yarar mı bilmiyorum ama beni lavanta kokusu rahatlatıyor. Ufak bir lavanta kesesi bulunduruyorum yastığımın yanında daha rahat dalıyorum uykuya. bilemedim etkisi olur mu :/
Doktoruma uykuya dalamadigimi soyledim.ilk defa boyle oldugu icin sanirim uyku problemi olarak bakmadi.kaygidan kaynakli uyuyamadigimi dusunmus olabilir.yurt disindan donsun hemen tekrar gidicemUyku Bozukluğu bir hastalık. .
Tedavisi de var . .
Doktorunuza danışın derim. .
İlaç adı vermek serbest. .
Evet ilaci icince uyuyorum zaten.ama kullandigim icinde kotu hissediyorum ya birakamazsam ya alisirsam diye.bebek istedigim icinde kisa sure sonra , alismasam iyi olcak diye dusunuyorumİlacını ic kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. Bagimlisi olmican uyku düzenin rayina oturana kadar iceceksin zaten. Bahsettigin ilac gayet iyi bir ilac. Guzel sakinlestirir uyumana yardımcı olur.
Denicem canimAllahin isimlerini zikret.gece yattiginda surekli kalbinle ve dilinle uykun gelcektir muhakkak bi dene.insallah care olur.
Annem ve okudugum bikac yazi aslinda buna sebep oldu.hatta okudugum biryazida pskiyatrist hastalarina bu ilaci yazan meslektaslarina serzeniste bulunuyordu basit bir ilac olmadigini bagimlilik yaptigini yazmisti.annemde o ilac olmadan uyuyamaz baska ilacta uyutmazBen iki ay kadar kullandım düzene girdi uykum bıraktım. İlacı niye o kadar kötü bahsedildi bu ilaçtan anlamadım. Allah şifa versin
Evet relax cayi ictim.ama malesef.aslinda esimde ayni fikirde.daha ilk gittigimde hemen bunu yazdi.esim pskiyatristi degistirme taraftari.DOĞADAN relax diye bir çay var artık sadece eczanede satılıyor denedin mi. evet o ilaç çok ağır neden ilk onunla başlattı ki acaba.
Limon otu ve bal ictim.limon suyu ile farki varmidirki onuda deniyimLimon suyu veya bal iyi geliyormuş.
Siz soyleyince smdi aklima geldi tylhot gibi bir toz ilac icmistim baya oncelerde.doktor vermisti gribime ismi yanlis olabilir.beni acayip uyuturdu.yarin alicam eczaneden.belki cozum olabilir.insAllahBen sınava gireceğim gün heyecandan uyuyamazdım. Bir sınavda griptim geceden bir grip ilacı aldım ama yatağa girerken yine uyuyamıcam diyerek girdim. Sabah tel sesiyle uyandım. Sürekli kullanamazsin belki ama son çare olabilir. Ayrıca doktor da daha hafif bi ilaç verseydi keşke. Tabi ben doktor değilim.
Evet relax cayi ictim.ama malesef.aslinda esimde ayni fikirde.daha ilk gittigimde hemen bunu yazdi.esim pskiyatristi degistirme taraftari.
Ne cok isterdim kullanmamayi.inan ilac ictikce uzuluyorum ama isin icinden cikamadim kendi basima malesef.iki bebegimi kaybettim.ard arda oldu.ikincisi dis gebelikti ameliuatla tupum alindi.toparlanamadim.agliyordum surekli.insAllah kurtulurum bian onceUyku haplari kullanmayin. Anti depresan haplarini asla kullanmayin. Annem de uykusuzluk ve stres sorunu yasiyordu doktoru bu haplari verdi ama hic bir faydasi olmagi gibi hem vucudu haplara bagisiklik yapti hem de ciddi anlamda unutkanlik yapti.
Cok mecbur kalmadiginiz surece hap almayin. Aldiginiz her hapin yan etkilerini mutlaka arastirin.
Saglik probleminiz birken bese cikarirsiniz.
Aa ilk defa duydum biliyormusun.uylu labaratuvari.burda yok ama arastiricam3 gece hiç mi uyumadinizgecmis olsun. Uyku bozuklugunun bitki caylariyla gececegini sanmam. Yasadiginiz yerde de var mi bilmiyorum ama bazi illerde uyku laboratuarlari var . Bi arastirin isterseniz.
Aynen surekli aglayarak uc gun.sonra serumlarla sakinlestim serum bile iki saat anca uyuttu3 gece hiç mi uyumadinizgecmis olsun. Uyku bozuklugunun bitki caylariyla gececegini sanmam. Yasadiginiz yerde de var mi bilmiyorum ama bazi illerde uyku laboratuarlari var . Bi arastirin isterseniz.
Size bidua verecem bendede uyku sorunu vardi tesbihat cektim şuan cok şükür uykum dözene girdiEvet relax cayi ictim.ama malesef.aslinda esimde ayni fikirde.daha ilk gittigimde hemen bunu yazdi.esim pskiyatristi degistirme taraftari.