Çare bulana duaciyim :(

bende boyleydımm canm hıcbıseyden zevk almıyodum hayattan sogumustum resmen cunku uyuyamayınca normall degıldım acıkcası ..nasıl yendım bılıyo musun sosyallestım derdımı anlastacak canmın skntısını alacak arkadaslar buldum burdan H E arkadasıma da cok tesekkur edıyorum onun sayesınde duzeldım bırazda bence sende oyle yap cık dısarı gez toz arkadasların varsa vakıt gecır yoksa daha cok cekersın antıdepresn falan fayda etmıyo benden soylemesı

Ne demek şekerim

İlk defa senden duydum canım bu ilacın böyle etki ettiğini tabi neden olmasın kişiden kişite değişebilir:)) ben hayatım boyunca hiç uykunproblemi yaşamadım tam aksi ben uyanamıyorum bi türlü

Hayatını bir düzene oturtacaksin stres kaynaklarından uzak duracaksin ve en önemlisi planlı spor yapmalısınız.xanax zaten ağır depresyon ilacidir en son ona başvur derim.Hayatinda radikal değişiklik yada ciddi bir psikolojik travma sonrası yaşanır bu dalamama durumu önce onu hallet

bu öneriye sonuna kadar katılıyorum işe yarıyor.. hareketsiz kalmak zor oluyo ama sabredersen geçiyosun uykuya.
Canim Allah razi olsun senden ve buraya yardimci olmak icin giren herkesten.hepinizin zor durumda kurtariciniz olsun insAllah.neoldu biliyomusunuz gece xanax almadan uyudummmm.evet arada iki kere uyamdim ama sonuc olarak toplamda 7saat falan uyudum buda beni kendime getirdi..tavsiyeler sonucu yaptigim şey : mecietefendi melissali cay ( karisik bitki cayi;icinde uyku veren butun bitkiler var) gece bir fincan ictim(aldigim yer sabah bi fincan yatmadan bir saat once bir fincan ic dedi) . Birde mismo arkadasimin onerisini denedim.ilk seferde sabredemedim kipirdadim
Ama ikincisinde sadece kipirdanmamaya odaklandim.uyumuş kalmisim:)))))) uyku problemi olan arkadaslara bu konu yardimci olur umarim.bu gecede uyursam atlattim sayilir bu sorunu.Allah binlerce kez razi olsun herkesten.misimocum tesekkurler ayrica

papatya çayı olabilir. birde ben telefonla oyun oynarken uyuyakalıyorum elimde telefon oyun açık sabah eşim uyaıyo oyunu tamamlasaydın bari diye :) bende uykuya dalamıyorum ama rahatsızlık duymuyorum şuanda.

"uyuyamıyorum" "uyuyamayacağım" kaygısını atmaya çabalayın, duş almak, biraz egzersiz yapmak belki faydalı olabilir? o dediğiniz ilaç sadece uyku içinse çok ağır ama başka bir sorununuz da var olabilir mi acaba? yakın zamanda bebek istiyorsanız ağır ilaçları da kullanmayın :/ bitkisel şuruplar var adını verenler olmuş belki faydasını görürsünüz?

İlk defa senden duydum canım bu ilacın böyle etki ettiğini tabi neden olmasın kişiden kişite değişebilir:)) ben hayatım boyunca hiç uykunproblemi yaşamadım tam aksi ben uyanamıyorum bi türlü

Bende böyle etkiler beklemiyodum doktor sadece seni biraz daha umursamaz yapar dedi sakinleştirici ve kesinlikle bağımlılık yapmaz dedi...
Evet bağımlılık yapmadı hatta içmeyş unuttuğum zamanlar da çok oldu ama içtiğim gün uyuyamıyordum sürekli bi hareketlilik ve dişlerimi kitlerdim farkında olmadan fark edince bırakırdım ama iki dk sonra yine aynı çenem gün içinde ağrır hale gelmişti artık prospektüsü okudum yan etkilerinde yazıyo yaşadıklarımı maalesef..
Dediğin gibi kişiden kişiye değişir ama ben sıkıntılarımdan dolayı yeni bi kutu alıp başlamayı düşünüyorum doktor tavsiyesi olmadan bıraktım

Şuan 15mg c...ram kullaniyorum sadece.doktorum yariya yani 10mg ye dusurunce hamile kalabilirsin kaldigin anda birakirsin hic problem olmaz ama x..x ilaci kullanirken asla hamile kalamazsin dedigi icin cok gerildim.bitkisel şurup pasiflora denedim ama fayda etmedi.şu an icin bitki cayi ve burda bir arkadasimizin onerdigi 15 dk kipirdamadan gozleri kapali yatma yontemi dun beni uyuttu ilacsiz.şaşkinim.bence bu problemi yasayan herkes denemeli

Ben yaptirdim 2 defa 3 bolge uyku sorunum yok o yuzden bisey diyemem ama cok rahatlayan arkadaslar var.Maneviyatlada alakali ben omuz bolgesine kuyruk sokumu bobreklere ve kafaya yaptirdm.Zaten sunnet peygamberimizin hadiside var.Sikintin varsa ozellikle kafadan yaptirmani tavsiye ederm.Ama kesinlikle bilmedigin bir yere gitme.Hijyen ve dikkat isi ki hacemati herkesde yapamaz.Rabbim sifani verir insallah.

Bi akrabamız böyle. Kadını yapmadığı kalmadı senelerdir uyumuyo. Diyoki hiçbi hastalığım yok ama uykusuzluk beni bitiriyo. X... İlacı da kullandı o da sersemlik yaptı kadında yine uyuyamadı. Geceleri kafayı yicem diyo otur otur. Uyku merkezine de gitti. Ama uyumadığı için oraya kabul bile etmediler. Uyuyanları alıyorız demişler

Canım eczanede antidepresan olmayan sadece uyku ilaçları var.
Reçetesiz satılır sağlam uyutur yan etkiside yoktur neredeyse.
Fiyatı 5 tl civarında.
Düzenli kullanmana gerek yok onu uykun düzelince bırakabilirsin.
Dr una da danış tabi istersen.

Ne zaman uyuyor peki.hiç miii yoksa o ha...

Yok onlar bağımlılık yapıyor uyku veren antidepresan daha iyi.Hocaya gidecem o olacak.

Yorucu seyler yap bence, ne biliyim spor yap gun icinde, bedenini vucudunu yor, daha sonrasinda uykun gelir diye dusunuyorum. Bu problemin ne zamandan.beri var ? Oncesinde var miydi?

Senin kadar olmasada uyku problemi benimde var
Günde 3 max 4 saat yetiyor
Bi çözüm bulamadım böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…