Sari kantaron melisa kediotu carlifelek cayi anason denedm hepsiniKantaron çayını denedin mi
Limon otu cayida ictim aslinda problem uykuya dalamak.uykuya dalma anini yakalamaya calisiyorum deli gibi.buyuzden uyuyamiyorumLimon Melisa cayi icin hem depreson icin hemde uyku icin cok iyi tadida cok hos
Kitap okusan gece hemen uykun geliverirSari kantaron melisa kediotu carlifelek cayi anason denedm hepsini((
Inanin ilk bunu yaptim.annemde kaldim yine ayni.suanda otelde tatildeyim.termal otel.sauna terapi isi cozer dedim cozmedi.daha hafif bir ilac denedim ama yine olmadi.x...x kullanmak istemiyorum direniyorumBence yeni bir eve taşının tebdil-i mekanda ferahlık vardir sizi huzursuz eden ortam da olabilir
Kafaniza taktiginiz seyler varsa belki...ama limon melisayi deneyin bir iki kez bende olmuatu uyuyamamk cok kotu Allah cc yardimciniz olsun limon melisayi ibrahim saracoglundan ogrenmistim bir deneyin cok rahatlatacak uyku getiriyorLimon otu cayida ictim aslinda problem uykuya dalamak.uykuya dalma anini yakalamaya calisiyorum deli gibi.buyuzden uyuyamiyorum
Kitap okumaya bayilirim ama malesef oda ise yaramiyorKitap okusan gece hemen uykun geliverir
Evet evet melisa rahatlatır.Melisa çayından başka bir şey gelmedi aklıma.
-Piraye 'nin dediği gibi gece kitap okuyunca da uyku basar beni.
Annem soylemisti bunu.abdestsiz asla uyumam takinti oldu zaten:) ama felak nas okurdum ihlasi da ekliyimAbdestli olarak yatagina yat ve devamli olarak ihlas suresini oku cok gecmeden uykuya dalarsin...
Lavanta çayı? Bende de aynısı vardı ve biraz rahatlama ile biraz da bu çayın yardımıyla geçti sayilir. Çok gerginken oluyor arada siradaSari kantaron melisa kediotu carlifelek cayi anason denedm hepsini((
Annem soylemisti bunu.abdestsiz asla uyumam takinti oldu zaten:) ama felak nas okurdum ihlasi da ekliyim
Kafanıza taktığınız bişey mi var bütün bunlardan en azından birinin işe yarıyor olması lazımKitap okumaya bayilirim ama malesef oda ise yaramiyor(
Bu gece denicem ilginc gercekten.yarin cevabi yazarimSimdi bir benzer durumu ben yasamistim. Hala da yasiyorum sayilir. Ondan yola cikarak soyle bir ornek verecegim. Beden 12 ila 15 dakikaya yakin hareketsiz kalinca otomatik uyku moduna geciyormus. Test ettim onayliyorum. Tum uyku hazirligimi yaptim. Bitki cayimi ictim. En rahat uyku pozisyonumda uzandim yatagima. Hareketsiz kaldim. Sonuc mis gibi uyku.. ama oyle zaman tutarak 9dk gecti 10 oldu diye sayarak yatma. Sadece yat ve mumkun oldugunca sagina soluna fazla donme. Elini kolunu oynatma. Kisa surede hissediyorsun zaten vucudundaki uykuya gecis modunu. Okudugum linki bulabilirsem google'dan sana da yollarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?