Çare bulana duaciyim :(

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama x....x in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeni bir eve taşının tebdil-i mekanda ferahlık vardir sizi huzursuz eden ortam da olabilir
Inanin ilk bunu yaptim.annemde kaldim yine ayni.suanda otelde tatildeyim.termal otel.sauna terapi isi cozer dedim cozmedi.daha hafif bir ilac denedim ama yine olmadi.x...x kullanmak istemiyorum direniyorum

Limon otu cayida ictim aslinda problem uykuya dalamak.uykuya dalma anini yakalamaya calisiyorum deli gibi.buyuzden uyuyamiyorum
Kafaniza taktiginiz seyler varsa belki...ama limon melisayi deneyin bir iki kez bende olmuatu uyuyamamk cok kotu Allah cc yardimciniz olsun limon melisayi ibrahim saracoglundan ogrenmistim bir deneyin cok rahatlatacak uyku getiriyor

Simdi bir benzer durumu ben yasamistim. Hala da yasiyorum sayilir. Ondan yola cikarak soyle bir ornek verecegim. Beden 12 ila 15 dakikaya yakin hareketsiz kalinca otomatik uyku moduna geciyormus. Test ettim onayliyorum. Tum uyku hazirligimi yaptim. Bitki cayimi ictim. En rahat uyku pozisyonumda uzandim yatagima. Hareketsiz kaldim. Sonuc mis gibi uyku.. ama oyle zaman tutarak 9dk gecti 10 oldu diye sayarak yatma. Sadece yat ve mumkun oldugunca sagina soluna fazla donme. Elini kolunu oynatma. Kisa surede hissediyorsun zaten vucudundaki uykuya gecis modunu. Okudugum linki bulabilirsem google'dan sana da yollarim.

Bu gece denicem ilginc gercekten.yarin cevabi yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…