Aynen o duayi bende buldum google yazmistim uyku duasi diye.inan onuda okudum.Benim de zaman zaman uyku problemim oluyor.Gerçekten çok zor bişey,insanın hayatını alt üst ediyor.Yine uyuyamadığım iğrenç gecelerden birinde netten aradım,uyku duası diye.Çok şükür şimdi okuyorum duamı mışıl mışıl uyuyorum.Mutlaka dene ve sonucu bizimle paylaş lütfen.
İnş çabucak geçer zaman hem sıkıntılarınız yok olur hemde bebişinizi kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde rabbim hakknızda hayırlısını versib herşey gönlünüzce olsun aminAslinda dogru ama dis gebelik ameliuati oldugum icin dort ay yasakladi doktorum.iki ayim kaldi:)
Evet bebek kayiplarimdan sonra kaygi bozuklugu olustu.kaygilar gitti ama uylusuzluk duruyo.nasil tarif edeyim mssela hani cok kafein alirsiniz kola cay kahve sonrada uykunuz olur ama zihin acik olur ya ayni oleyimTabiki bibibella'm hele ki doktor onerdiyse mutlaka kullanmali. Kaygi bozuklugu var sanirim. Oyle yazmisti.
Eczaneye gidiyorsun bebekler için olan iyi geceler çayı var onu alıosun içiosun mışıl mışıl uyuyorsunSmdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Kelin ilacı olsa başına sürer diyeceğim ve bu konuyu takip edeceğim bakalı ben çözüm bulabilecek miyim?Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Ben sınava gireceğim gün heyecandan uyuyamazdım. Bir sınavda griptim geceden bir grip ilacı aldım ama yatağa girerken yine uyuyamıcam diyerek girdim. Sabah tel sesiyle uyandım. Sürekli kullanamazsin belki ama son çare olabilir. Ayrıca doktor da daha hafif bi ilaç verseydi keşke. Tabi ben doktor değilim.Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?