Çare bulana duaciyim :(

Aynen o duayi bende buldum google yazmistim uyku duasi diye.inan onuda okudum.

Aslinda dogru ama dis gebelik ameliuati oldugum icin dort ay yasakladi doktorum.iki ayim kaldi:)
İnş çabucak geçer zaman hem sıkıntılarınız yok olur hemde bebişinizi kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde rabbim hakknızda hayırlısını versib herşey gönlünüzce olsun amin

gunduz çok yorulun
gelin benim çocuklara bakin mesela aksam bi yatarsiniz uykuya doyamadan sabah olur :)
$aka bi yana spor denedinizmi yorucu bi spor

Tabiki bibibella'm hele ki doktor onerdiyse mutlaka kullanmali. Kaygi bozuklugu var sanirim. Oyle yazmisti.
Evet bebek kayiplarimdan sonra kaygi bozuklugu olustu.kaygilar gitti ama uylusuzluk duruyo.nasil tarif edeyim mssela hani cok kafein alirsiniz kola cay kahve sonrada uykunuz olur ama zihin acik olur ya ayni oleyim

Cubuk tarcinli sut ic sabah erken kalk yorucu isler yap temizlik kosu gibi uyuyamamak cok kotu bi duygudur anliyorum seni

Cevapları okumadan yazıyorum.. Papatya çayı çok rahatlatıyor.. Yatmadan önce için çok rahat uyutuyor..Rabbim şifa versin..

Canım xanax çok ağır bi ilaç panik atak nöbeti geçirmiştim ama sara hastası gibi kitlendim kaldım babam kullanıyo xanax bana yarım verdi 10 dk sonra çözüldüm sonra hatırlamıyorum uyımuşum ama babama acayip bağımlılık yaptı Artık tek yetmiyo iki iki içiyo şöyle dene bir iki iç uykun düzene girince hemen bırak yanı mesela bu gece iç bi uyu kendine gel belki bi ik uyuyunca vucudun alışır kendi kendine uyku ister

Eczaneye gidiyorsun bebekler için olan iyi geceler çayı var onu alıosun içiosun mışıl mışıl uyuyorsun

Canim ayni sorun bendede var tamamen psikolojik bir gece uyuyamayinca bidaha hic uyuyamican gibi geliyo ve stres oluyosun daha kotu oluyosun bu sefer hic uyuyamiosun uyuyamadim geceler ben kullaniyorum o hapi uyudum zamanlar almiyorum bagisiklik yapmasin diye

İlacını ic kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. Bagimlisi olmican uyku düzenin rayina oturana kadar iceceksin zaten. Bahsettigin ilac gayet iyi bir ilac. Guzel sakinlestirir uyumana yardımcı olur.

çok geçmiş olsun, uykusuzluk zordur bilirim.. işe yarar mı bilmiyorum ama beni lavanta kokusu rahatlatıyor. Ufak bir lavanta kesesi bulunduruyorum yastığımın yanında daha rahat dalıyorum uykuya. bilemedim etkisi olur mu :/

Canım seninkisi daha ciddi bi durum sanırım ama ben genelde papatya çayı içince çok rahat uyuyorum

Passiflora diye bi surup var sakinleştirici bitkisel..esim uyku bozuklugu yasadiginda ise yaramıştı

Kelin ilacı olsa başına sürer diyeceğim ve bu konuyu takip edeceğim bakalı ben çözüm bulabilecek miyim?

Eşim bir sene önce iş değişikliği sonucu depresyona girdi, uyku bozukluğu ile başladı ve ardından ağlama nöbetleri kalbinin sıkışması gibi. Nişantaşı nda bulunan tanınmış bir psikiyatrist de gittik Vedat Şar. Dediğiniz ilacı ve cip. Adında antideprasan verdi önce uyku sorununu çözmemiz gerek dedi gece uyumamak çok büyük sıkıntı ve bu ilaçlar en az 6 ay kullanılmalı ancak etkisini görürsün dedi. İki hafta sonra uyumaya başladı bir ay sonra iç sıkıntısı ağlama sıkışma geçti, 6 ay kullandık çok şükür geçti. İlaçları aksatma lütfen uyumamanın sonu şizofreni kadar gidermiş..

Uyku haplari kullanmayin. Anti depresan haplarini asla kullanmayin. Annem de uykusuzluk ve stres sorunu yasiyordu doktoru bu haplari verdi ama hic bir faydasi olmagi gibi hem vucudu haplara bagisiklik yapti hem de ciddi anlamda unutkanlik yapti.
Cok mecbur kalmadiginiz surece hap almayin. Aldiginiz her hapin yan etkilerini mutlaka arastirin.
Saglik probleminiz birken bese cikarirsiniz.

Ben sınava gireceğim gün heyecandan uyuyamazdım. Bir sınavda griptim geceden bir grip ilacı aldım ama yatağa girerken yine uyuyamıcam diyerek girdim. Sabah tel sesiyle uyandım. Sürekli kullanamazsin belki ama son çare olabilir. Ayrıca doktor da daha hafif bi ilaç verseydi keşke. Tabi ben doktor değilim.

Ben iki ay kadar kullandım düzene girdi uykum bıraktım. İlacı niye o kadar kötü bahsedildi bu ilaçtan anlamadım. Allah şifa versin

Allahin isimlerini zikret.gece yattiginda surekli kalbinle ve dilinle uykun gelcektir muhakkak bi dene.insallah care olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…