• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çare bulana duaciyim :(

Passiflora ..bitkisel bir ilac surup seklinde olani da var antidepresan olarak kullaniliyo uyutuyo rahatlatiyo kaygı giderici.

Senin kadar olmasada uyku problemi benimde var
Günde 3 max 4 saat yetiyor
Bi çözüm bulamadım böyle devam :KK6:
Canim ben kendi kendime cozum ararken bitki caylari vs. uyuma teknikleri ( uyku bozuklugum iyice ilerlemeden once bikac gun ise yaradi ) Iyice ters tepti zamanla.en sonunda pskiyatriye gittim ve yaygin kaygi bozullugu sebebi ile uyuyamadigimi soyledi.ilaca baslamistim ama o iyi gtlmeyince baska ilaca basladim o surec cok feciydi.sukurler olsun smdiki kullandigim depresan iyi geldi ve ilk basta uyumak icin kullandigim 4 ilac yerine smdi tek ilacla uyuyorum.

Canim ben kendi kendime cozum ararken bitki caylari vs. uyuma teknikleri ( uyku bozuklugum iyice ilerlemeden once bikac gun ise yaradi ) Iyice ters tepti zamanla.en sonunda pskiyatriye gittim ve yaygin kaygi bozullugu sebebi ile uyuyamadigimi soyledi.ilaca baslamistim ama o iyi gtlmeyince baska ilaca basladim o surec cok feciydi.sukurler olsun smdiki kullandigim depresan iyi geldi ve ilk basta uyumak icin kullandigim 4 ilac yerine smdi tek ilacla uyuyorum.
Ben alıştım sanırım artık
Bana normal geliyor senın yazdıklarını okuyunca aa benımkıde problem moduna girdim:KK70:
Psikologa bende gitmiştim babamın zoruyla
Hırsdan bununki demişti:KK70:
Benim nasıl ifadesi doğru olur bilemiyorum ama
Öğrenme takıntım var diyeyim
Tarih,dil,sağlık habire kitap makale okurum
Uyuyunca çok zamanım boşa gitmiş gibi hissediyorum
Yapacak brşey yok kabullendim
3-4 SAATDE İYİDİR YA YETİYOR :21:İŞTE

Ben alıştım sanırım artık
Bana normal geliyor senın yazdıklarını okuyunca aa benımkıde problem moduna girdim:KK70:
Psikologa bende gitmiştim babamın zoruyla
Hırsdan bununki demişti:KK70:
Benim nasıl ifadesi doğru olur bilemiyorum ama
Öğrenme takıntım var diyeyim
Tarih,dil,sağlık habire kitap makale okurum
Uyuyunca çok zamanım boşa gitmiş gibi hissediyorum
Yapacak brşey yok kabullendim
3-4 SAATDE İYİDİR YA YETİYOR :21:İŞTE
Bende uykumu alamazsam kendimi bir hiç gibi hissediyorum.uykuya cok duskunum.oyuzden problem oldu zaten.ama ben iki uc gun hic bi dk bile uyumadan gecirdim kaygilarimin en ust safasindaydim.óldurun beni diyodum okadar yani.hastanede ilac verdiler onla bile cok az uyudum.sonra iste fokgorlar ilac denemeleri falan derken cok sukur normale dondum.sana yetiyosa problem yok tabi :) ama uyku iyidir ya candır :)

Bende uykumu alamazsam kendimi bir hiç gibi hissediyorum.uykuya cok duskunum.oyuzden problem oldu zaten.ama ben iki uc gun hic bi dk bile uyumadan gecirdim kaygilarimin en ust safasindaydim.óldurun beni diyodum okadar yani.hastanede ilac verdiler onla bile cok az uyudum.sonra iste fokgorlar ilac denemeleri falan derken cok sukur normale dondum.sana yetiyosa problem yok tabi :) ama uyku iyidir ya candır :)
Normale dönmene sevindim canım:KK19:
Benimkinin tek artısı yarın bigün anne olmaya karar verirsem Rabbimde nasip ederse zorlanmıycam sanırımHoppa
Çocuğa okurum artık masal yerine kitapları:KK70:

Hayal kur. Bende de uykuya dalamama sorunu var doktora gitmedim. Ama her gece hayal kurarak uyuyorum. Hayal kurarken uyuyakaliyorum.

uyumaya çalışıp uyuyamadıkça insana sinir basıyor daha beter uyku kaçıyor.moralim bozukken çok olur bana.senin psikiyatriden önce uyku bozukluğundan anlayan nörolojiye gitmen lazımdı.uyku bozukluğu insanın psikolojisini zaten bozuluyor.neyseki düzelmişsin geçmiş olsun:)

Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama x....x in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
canım panik atak olabilir misin

Normale dönmene sevindim canım:KK19:
Benimkinin tek artısı yarın bigün anne olmaya karar verirsem Rabbimde nasip ederse zorlanmıycam sanırımHoppa
Çocuğa okurum artık masal yerine kitapları:KK70:
Yav ne sanslisin ...bebek 3 aylik,ikidebir uyaniyr ,uykusuzluktan moron gibi oluorsun ,ya 5 saat uyuyor en iyi o yetmiyor ,gunduzde cook enerjik ;)bendende o perfo rmansi bekliy i r ,paso geziyoz evde ,kucaktan indigi an basiyor cigli h i;)
Saka bir yanada uyku candir ,onemlidir yani
Kardesim 5 gun falan huc uyumamis ,atak gecirdi ,hic uyuyamiyordu ,bipolar mis ,maniye girmis uyumuor ,uyku ihtiyaci hissemiyor,,acayip enerjikk...ins kon u sahibide bu derdine c i zum bulur

Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama x....x in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.

sabah çok erken kalkamayı deneyin bir süre... sonrasında vücudunuz uykuya direnmeyecektir. sizing ibi sıkıntılar yaşayan birinin bu yöntemle normal bir uyku süreci yaşadığını duymuştum

Yav ne sanslisin ...bebek 3 aylik,ikidebir uyaniyr ,uykusuzluktan moron gibi oluorsun ,ya 5 saat uyuyor en iyi o yetmiyor ,gunduzde cook enerjik :KK66:bendende o perfo rmansi bekliy i r ,paso geziyoz evde ,kucaktan indigi an basiyor cigli h i:KK66:
Saka bir yanada uyku candir ,onemlidir yani
Kardesim 5 gun falan huc uyumamis ,atak gecirdi ,hic uyuyamiyordu ,bipolar mis ,maniye girmis uyumuor ,uyku ihtiyaci hissemiyor,,acayip enerjikk...ins kon u sahibide bu derdine c i zum bulur
Bulmuş canım normale dönmüş
Ben babamın bu bir problem baskısıyla psikologa gittim ama sonuç değişmedi:KK48:
Sonrada çare falan aramadım bence sorun değil ya normal olduğumu düşünüyorum:KK70:
Bebeğinin uykusu kısa sürede düzene girer inşallah bi uyum yakalarsınız:KK19:

sabah çok erken kalkamayı deneyin bir süre... sonrasında vücudunuz uykuya direnmeyecektir. sizing ibi sıkıntılar yaşayan birinin bu yöntemle normal bir uyku süreci yaşadığını duymuştum
Ben erken kalksam da yine ilaç içmezsem uyuyamıyorum.Ogece uyumayıp sabah uykum geliyor.Yada yine birsüre uyumayıp kafam kazan gibi oluyor.Yani günlük bir uyku değil.İşe gittiğim için şansa bırakmayıp ilaç almak zorundayım
.imsonmia oldum galiba ben.Nöbette de geceyi bölüyoruz birkaç saatimiz oluyor uyumak için.Herkes uyumadığımı biliyor.Telle oyalanıyorum.Evde nasıl uyuyorsun diyorlar.Söyleyemiyorum ilaç alarak uyuduğumu.Evde daha iyi diyorum.

Uyumadan önce sıcak bir banyo, film izlemek, süt içmek.. dua et birde
O ilaclari en kotu donemimde bile kullanmadim Allah muhtac etmesin

Back