- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Biraz fazla fikir verdim bekara karı boşamak kolaymış hesabı amaCoook tesekkur ederim bunuda denicem.Allah razi olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz fazla fikir verdim bekara karı boşamak kolaymış hesabı amaCoook tesekkur ederim bunuda denicem.Allah razi olsun
Ay kafam karisti napsamki.smdi sadece c...ram 15mg iciyorum.etkilermi acaba.bu ilaçları kullanırken hiçbir bitkisel çay içmeyin ilaçla etkileşime gecebilir.özellikle melisa limon otu gibi sakınleştirici bitkilerden uzak durun.
Heh iste bak dedigimi yap. Zihin kendini kapatiyor. Dene olmadi mi kalk dolan bir bes dakika. Tekrar don yataga ve aynisini dene. Bu arada cep telefonu acaip uykuyu bolen birsey. Telefondan giris yapiyorsan buralara. Yavasca o telefonu elinden birak :) Gecmis olsun. En kisa zamands uykularin duzene girer insallah.Evet bebek kayiplarimdan sonra kaygi bozuklugu olustu.kaygilar gitti ama uylusuzluk duruyo.nasil tarif edeyim mssela hani cok kafein alirsiniz kola cay kahve sonrada uykunuz olur ama zihin acik olur ya ayni oleyim
Hayir ama annem fikir olarak sundu.korkuyorum ondan biraz.ama daha olmadi care yokBiraz fazla fikir verdim bekara karı boşamak kolaymış hesabı amahiç hacemat denedinizmi?
Amin canim insallah haklisin sonuna kadarHeh iste bak dedigimi yap. Zihin kendini kapatiyor. Dene olmadi mi kalk dolan bir bes dakika. Tekrar don yataga ve aynisini dene. Bu arada cep telefonu acaip uykuyu bolen birsey. Telefondan giris yapiyorsan buralara. Yavasca o telefonu elinden birak :) Gecmis olsun. En kisa zamands uykularin duzene girer insallah.
B12 ne baktirrrSmdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
siz özelden yazdığımı dr ye sorun sonra kullanın inanın çeresi bu anti depresanların bazı türleri asitli içeceklerle alkolle ve bitkisel çaylarla bile etkileşim yapıyor. asitli içeceği daha bir kaç gün önce öğrendim bendeAy kafam karisti napsamki.smdi sadece c...ram 15mg iciyorum.etkilermi acaba.
Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Bana da verin o duayı lütfen..Size bidua verecem bendede uyku sorunu vardi tesbihat cektim şuan cok şükür uykum dözene girdi
X..x bana etki etmedi:)Canım xanax çok ağır bi ilaç panik atak nöbeti geçirmiştim ama sara hastası gibi kitlendim kaldım babam kullanıyo xanax bana yarım verdi 10 dk sonra çözüldüm sonra hatırlamıyorum uyımuşum ama babama acayip bağımlılık yaptı Artık tek yetmiyo iki iki içiyo şöyle dene bir iki iç uykun düzene girince hemen bırak yanı mesela bu gece iç bi uyu kendine gel belki bi ik uyuyunca vucudun alışır kendi kendine uyku ister
O hiç içimden gelmiyor nedense..Gece al eline kurani oku istersen turkcesini oku bak 4. Sayfaya gelmeden uykun geliverir![]()
Yine de başharf son harf versen dr umuza danışırız yine.20 gün sonunda garantilemiş güzel bir komboymuş yani.Hani o dr gitme şansımız yok.Kombosunu öğrenelim bari.Ben Tr de çok ünlü bir psikiyatr a gitmiştim bana bir ilaç kombosu vermişti yanılmıyorsam 20 gün kullanılıyordu.Ve gercekten 20 gün sonunda uykuya dalabiliyordum..Tabiki ilaç ismi vermem bu çok ciddi bir mesele,mutlaka iyi bir psikşyatr a git
Lavanta kar etmez bana öyle koku falan.Lavanta denemedim valla not aldim smdi aktardan alicam.sonuclari bildiririrm