• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çare bulana duaciyim :(

bu ilaçları kullanırken hiçbir bitkisel çay içmeyin ilaçla etkileşime gecebilir.özellikle melisa limon otu gibi sakınleştirici bitkilerden uzak durun.
Ay kafam karisti napsamki.smdi sadece c...ram 15mg iciyorum.etkilermi acaba.

Evet bebek kayiplarimdan sonra kaygi bozuklugu olustu.kaygilar gitti ama uylusuzluk duruyo.nasil tarif edeyim mssela hani cok kafein alirsiniz kola cay kahve sonrada uykunuz olur ama zihin acik olur ya ayni oleyim
Heh iste bak dedigimi yap. Zihin kendini kapatiyor. Dene olmadi mi kalk dolan bir bes dakika. Tekrar don yataga ve aynisini dene. Bu arada cep telefonu acaip uykuyu bolen birsey. Telefondan giris yapiyorsan buralara. Yavasca o telefonu elinden birak :) Gecmis olsun. En kisa zamands uykularin duzene girer insallah.

Heh iste bak dedigimi yap. Zihin kendini kapatiyor. Dene olmadi mi kalk dolan bir bes dakika. Tekrar don yataga ve aynisini dene. Bu arada cep telefonu acaip uykuyu bolen birsey. Telefondan giris yapiyorsan buralara. Yavasca o telefonu elinden birak :) Gecmis olsun. En kisa zamands uykularin duzene girer insallah.
Amin canim insallah haklisin sonuna kadar

Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
B12 ne baktirrr
Ben diyodum kesin pisikolojik sorunum var ama dahiliye doktorum bu belirtilerle cogu hastaya antidepresan yaziyorlar ama kimsenin aklina b12 gelmiyor diyordu. Cok sukur igne ve hap tedavisiyle kendimdeyim artik.
Belirtilerin varsa tahlil yaptir
Uyku bozuklugu

Sabaha kadar dalaniyordum. Icimi korku kapliyordu sanki kotu bisey olurya nefes akamazsin kalbin hizla carpar oyleydi. Esim cok cekti yazik.. uyuyamayinca aglayarak kaldirip ben olecem diyordum

Sinir

Yorgunluk

Unutkanlik

Geceleri uyusma ve karincalanma

Ay kafam karisti napsamki.smdi sadece c...ram 15mg iciyorum.etkilermi acaba.
siz özelden yazdığımı dr ye sorun sonra kullanın inanın çeresi bu anti depresanların bazı türleri asitli içeceklerle alkolle ve bitkisel çaylarla bile etkileşim yapıyor. asitli içeceği daha bir kaç gün önce öğrendim bende:mad:

Ben ilaç almadan kesinlikle uyuyamıyorum bir yıldır .Öncesinde de vardı biraz son yıllarda ama bukadar değildi.
T..n 20 yada 30 mg.Bunla uyuyabiliyorum
Konuyu takipteyim

Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.

Bende cok cekerdim o uyku problemini bi turlu uykum gelmezdi uyuymazdim sabahlara kadar oturup sabah yatip gece kalktigimi biliirm bi ara hayati tersten yasadigimi hatrliyorum sabah oglen uyuyp gece 10 11 uyanir herkez yatarken ben yeni uyanir herkes kalkerken ben yeni yatiyo olurdum.
Neyse iste xanax cok ictm ama bana fayda etmiyodu hatta ilk evlendigm zamanlar geje vardi esim bi uyku hapi almsti onu iciyodum .esim uyurdu ben sabahlara kadar oturur ezan okunnca yatardim 2 3 e kadar yatrdm resmen sersem gbi oluyodum ilk cocuk olduktan sonra uyku nedir unuttm artik dokulmeye basladim 2.cocukda olunca simdi uykuyu hasretim yani vucut yorulmaynca uyku gelmiyo kendni olabldgnce yor spor yap uyksuz kal gerkirse 2 3 gün uyuma snra uyu insan yorulnca kafayi koyar koymaz uyuyor.

Canım xanax çok ağır bi ilaç panik atak nöbeti geçirmiştim ama sara hastası gibi kitlendim kaldım babam kullanıyo xanax bana yarım verdi 10 dk sonra çözüldüm sonra hatırlamıyorum uyımuşum ama babama acayip bağımlılık yaptı Artık tek yetmiyo iki iki içiyo şöyle dene bir iki iç uykun düzene girince hemen bırak yanı mesela bu gece iç bi uyu kendine gel belki bi ik uyuyunca vucudun alışır kendi kendine uyku ister
X..x bana etki etmedi:)
t..n uyku veren bir antidepresan .O olmasaydı napardım bilmiyorum.Memnunum da içmeden uyuyamıyorum.Nolacak böyle diyorum.

Daha bugün gittim psikiyatr a. Sabah 4 e kadar uyuyamıyorum aylardır. Bir de psikolojik sıkıntılar vs derken. Antidepresana başladık. Uyku içinde atarax şurup verdi. Bugün ikinci içişim hala uykum yok. :mad:

Ben Tr de çok ünlü bir psikiyatr a gitmiştim bana bir ilaç kombosu vermişti yanılmıyorsam 20 gün kullanılıyordu.Ve gercekten 20 gün sonunda uykuya dalabiliyordum..Tabiki ilaç ismi vermem bu çok ciddi bir mesele,mutlaka iyi bir psikşyatr a git
Yine de başharf son harf versen dr umuza danışırız yine.20 gün sonunda garantilemiş güzel bir komboymuş yani.Hani o dr gitme şansımız yok.Kombosunu öğrenelim bari.:KK58:

Uyuyamıyorum dedikçe insan uyuyamıyor :) Bitki çayları iyi gelmediyse gündüzleri yorucu aktiviteler yapın.Havası temiz bir yere gidin ormanı yeşili çok olan bir yere..Kitap okumak da bazılarında uykuyu getiriyor..

Aynen kafayı takınca daha kötü.Takmayınca hiç değilse kafa rahat.Ama hep ilaç mı kullanacam iştw.Evlenip hamile kalsam ne olacak?.

.eger calismiyosan belki de evde yorulmadigin icin uykun gelmiyo....spor yap günde bi saat yoruyo...aktivite şart bence...eger ilaclardan kurtulmak istiyosan..ayni sorun bende de var bu arada...spor yapmaliyim üşeniyorum..ev isi de beni cok yormuyo...

Back