- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 36
Gece al eline kurani oku istersen turkcesini oku bak 4. Sayfaya gelmeden uykun geliverirSmdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Bencede ders çalışmakta olabilir düz yazı sayfalarca sıkıcı makaleler en etkilileriKitap okusan gece hemen uykun geliverir
Hahhaha aynen çok mantıklıBencede ders çalışmakta olabilir düz yazı sayfalarca sıkıcı makaleler en etkilileri
Sorunun piskolojik bence beynin düşüncelerden uyanık kaldığı için sende uyuyamıyorsun 10 dakika uyusan beynin seni uyumuyormuş gibi hissettiriyo ve uyanıyorsun bence piskiyatri değilde piskoloğa gitmelisin kendinin bile farkedemediğin belki itiraf edemediğin düşüncelerle dolu olduğundan uyuyamıyor olabilirsin hiçbirşey fayda etmediyse bunun tek sebebi piskolojik tatlım şu an benim bile kendimle dalga geçesim geldi yorumuma gülenler için söylüyorumSmdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Bence bildigin dualari oku allaha sigin dua et ayetelkursi insirah felak nas ve ihlas benim icin hersey dua ileSari kantaron melisa kediotu carlifelek cayi anason denedm hepsini((
Evet bu hareket etmeme olayını bende biliyorum güzel tavsiyeSimdi bir benzer durumu ben yasamistim. Hala da yasiyorum sayilir. Ondan yola cikarak soyle bir ornek verecegim. Beden 12 ila 15 dakikaya yakin hareketsiz kalinca otomatik uyku moduna geciyormus. Test ettim onayliyorum. Tum uyku hazirligimi yaptim. Bitki cayimi ictim. En rahat uyku pozisyonumda uzandim yatagima. Hareketsiz kaldim. Sonuc mis gibi uyku.. ama oyle zaman tutarak 9dk gecti 10 oldu diye sayarak yatma. Sadece yat ve mumkun oldugunca sagina soluna fazla donme. Elini kolunu oynatma. Kisa surede hissediyorsun zaten vucudundaki uykuya gecis modunu. Okudugum linki bulabilirsem google'dan sana da yollarim.
Tabiki bibibella'm hele ki doktor onerdiyse mutlaka kullanmali. Kaygi bozuklugu var sanirim. Oyle yazmisti.Evet bu hareket etmeme olayını bende biliyorum güzel tavsiyeama arkadaş ilaçta kullanmalı gibi geldi bana
O zmaan hamile kalın direk uykunuz gelir zaten hmilelik fazlasıyla uykulu bi durumAlismaktan kotkuyorum cnku bebek dusunuyorum.oyuzden alusmak isyemiyorum
Aslinda dogru ama dis gebelik ameliuati oldugum icin dort ay yasakladi doktorum.iki ayim kaldi:)O zmaan hamile kalın direk uykunuz gelir zaten hmilelik fazlasıyla uykulu bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?