• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çare bulana duaciyim :(

Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Gece al eline kurani oku istersen turkcesini oku bak 4. Sayfaya gelmeden uykun geliverir Hoppa

Öncelikle "uyuyamıyorum" diye düşünüp beyninizi buna odaklamayın. Yatmadan önce ılık bir duş alın ki kaslarınız güzelce gevşesin. Rahatlatıcı bir etki için bi tane buhurdanlık alıp içine lavanta yağı damlatabilirsiniz uyumayı kolaylaştırıyor ve rahatlatıyor. Aromaterapik yağları araştırabilirsiniz. Onun haricinde kendinizi gün içerisinde yoracak şeyler yapın, hem zihinsel hem bedensel olarak. Ve tekrar söylüyorum sürekli "uyuyamıyorum" diye düşünmeyin. Vücut elbet dinlenme ihtiyacı hissedecektir.

youtube da uyku müzikleri var bi bak bence falling asleep music ya da deep sleep music yazınca çıkıyor bir suru kı kendımde faydasını goruyorum ben.

Walla cnm illaki yataga girerken yine yatabilecek miyim diye dusunuo korkma bu bir sendrom haline gelmis galiba. ama bunu bilir bunu soylerim yataga girdin mi dusunce ruzgarlarina daliyorsundur dikkatin dagitacak tv nin acik oldugu bi oda da sesin oldugu bi mekanda uyu ki aklindaki sesleri duyma. ha bi de yataginin ucunda benim gibi her daim tesbihin olsun.gunluk seni yoracak kadar tesbih cek yatarken.benim cogu kez tesbihim elimde uykuya daliyorum.ins faydasini gorursen.sonucu merak ediyorum.uykuna cozum olursa haber verirsin.

Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Sorunun piskolojik bence beynin düşüncelerden uyanık kaldığı için sende uyuyamıyorsun 10 dakika uyusan beynin seni uyumuyormuş gibi hissettiriyo ve uyanıyorsun bence piskiyatri değilde piskoloğa gitmelisin kendinin bile farkedemediğin belki itiraf edemediğin düşüncelerle dolu olduğundan uyuyamıyor olabilirsin hiçbirşey fayda etmediyse bunun tek sebebi piskolojik tatlım şu an benim bile kendimle dalga geçesim geldi yorumuma gülenler için söylüyorum;) piskoloğa git cnm başka çağren yok

Canım bende de vardı üniversiteye giderken stresden oluyodu acaba kafaya taktiğin bi şey mi var

denedin mi bilmiyorum ama haberlerde çıkmıştı.

uyku için nefes tekniği diye bir yöntem.

4 - 7 - 8 tekniği diye aratırsan bulabilirsin.

umarım işe yarar, geçmiş olsun.

Selam yıllardır takip ediyorum üye olmak yeni aklıma geldi derdine derman olur inşallah benim abimdede vardı dalma problemi doktorun dediğine göre yatağa yatıp gözlerini iyice açıp bi noktaya odaklaniyorsun dayanabildigin kadar kirpmamaya çalış gözlerinden yaşlar akacak dayanamadogin an gözünü kapat ve bidaha açma inşallah sendede ise yarar geçmiş olsun

uyumaman o ilaçtan daha zararlı . işlev bozukluğu derecesinde bir uykusuzluk var . doktoru dinlemelisiniz . kulaktan duyma yaklaşmayın olaya . sizde uykusuzluk yapacak uyutmayacak bir organik probleme yol açmış. .siZin için zararlı bir ilaç değil o . gereksiz kullanımı zararlı olabilir ancak .

Xanax ağır bi ilaç ama bağımlılık yapsa anneme yapardı yıllarca içti şimdi içmiyor çok kötü olursa rahatlamak için alıyor ayda yılda bir ;) sende dr un verdiğinin yarısını içebilirsin en azından kendine gelene kadar.
Bide bi şurup vardı bitkisel eczaneler satıyor oda sakinleştiriyor insanı adını unuttum bakabilirsin

Uyku haplari aliskanlik yapar.
Bunye gitgide dozunu arttirmani isteyecektir bi basladiginda.
Ilk bi hafta isine yarar ama gerisi bos.

Ilik sut icmeye calis yatarken.
Ondan ayri, kendini yor btun gun.
Otobuse arabaya binicegine yuru gidicegin yere. Alisverise cik butun gun, aksama dgru eve gel.
Eger yurumek hayat duzenime uymuyor is yerim cok uzak felan dersen; topuklu ayakkabiyla git ise. Topuklu ayakkabi insani yorar. Eve zor atarsn kendini

Simdi bir benzer durumu ben yasamistim. Hala da yasiyorum sayilir. Ondan yola cikarak soyle bir ornek verecegim. Beden 12 ila 15 dakikaya yakin hareketsiz kalinca otomatik uyku moduna geciyormus. Test ettim onayliyorum. Tum uyku hazirligimi yaptim. Bitki cayimi ictim. En rahat uyku pozisyonumda uzandim yatagima. Hareketsiz kaldim. Sonuc mis gibi uyku.. ama oyle zaman tutarak 9dk gecti 10 oldu diye sayarak yatma. Sadece yat ve mumkun oldugunca sagina soluna fazla donme. Elini kolunu oynatma. Kisa surede hissediyorsun zaten vucudundaki uykuya gecis modunu. Okudugum linki bulabilirsem google'dan sana da yollarim.
Evet bu hareket etmeme olayını bende biliyorum güzel tavsiye ;) ama arkadaş ilaçta kullanmalı gibi geldi bana

Benim de zaman zaman uyku problemim oluyor.Gerçekten çok zor bişey,insanın hayatını alt üst ediyor.Yine uyuyamadığım iğrenç gecelerden birinde netten aradım,uyku duası diye.Çok şükür şimdi okuyorum duamı mışıl mışıl uyuyorum.Mutlaka dene ve sonucu bizimle paylaş lütfen.

Back