- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
canım sen ojeleri okadar iyi tanırken sanırım banada oje tavsiyesinde bulunabilirsin. ben de ojesiz genelde duramam en çok frenc tercih ediyorum. ama bazen turkuaz bordo kırmızı sevimli pembelerde kıyafetime göre sürdüğüm oluyor marka olarak sevilla flormor birde rimel in 60 second ojelerini kullanıyorum senden güzel metalik yada sedefli bir beyaz tavsiyesi istiyorum. frenc yapamadığım zaman süreyimde tırnaklarım bakımlı görünsün.birde bukadar çok oje denemesine rağmen tırnaklarının yıpranmamasını neye borçlusun asetonun hangi marka
yardımcı olursan çok sevinirim:))))
bide unutmadan, sedefli ojeyi sürünce biliyosun iki hatta bazen 3 kat istiyo tırnaklarının ucunu sarı gösteriyo. o görüntüden kurtulmak için beyaz bi kat ojenin üstüne sedefliyi geçersen daha güzel olurr
sağol canım önerilerin için. bende sanki oje değilde koca sormuş gibi hissettim sen güzin abladan bahsedince:)
kızlar yakaladınyakaladından disk ve konad olarak iki çesidini de aldım..
kullanan varmı, memnun musunuz?
inş memnun kalırım... :97:
ayy inş ben de memnun kalırım bir onun fiyatı uygun..
diğerleri diskin teki 10tl çok yani anca bi tane alırım..
dünya oje aldım zaten inanamıyorum kendieeee
hastalık mıdır nedir:44:
ayy inş ben de memnun kalırım bir onun fiyatı uygun..
diğerleri diskin teki 10tl çok yani anca bi tane alırım..
dünya oje aldım zaten inanamıyorum kendieeee
hastalık mıdır nedir:44:
ben de ilk ordan aldım,ancak desenler tırnağıma büyük geldi,çünkü tırnaklarımda bi nevi yapısal hastalık var uzadıkça resmen parçalanıyor. o sebeple ancak tüm yüzeyi kaplayan zebra deseni gibi desenler yapabilirim. ilk deneme için güzel oldu ancak sonrasında born prettyden sipariş verdim. 10 gün önce yola çıktı,beklemedeyim.16 disc 16 dolar gibi bir şey,3 dolar da kargo ücreti ile aldım,elime ulaşınca zaten denemelerimi paylaşırım.
oje sevgisi inanılmaz bir şey bu arada. gittiğin her yerde oje alırsın,insanlar garip garip bakar bazen. ama öylesine tatlı ki
ben de ilk ordan aldım,ancak desenler tırnağıma büyük geldi,çünkü tırnaklarımda bi nevi yapısal hastalık var uzadıkça resmen parçalanıyor. o sebeple ancak tüm yüzeyi kaplayan zebra deseni gibi desenler yapabilirim. ilk deneme için güzel oldu ancak sonrasında born prettyden sipariş verdim. 10 gün önce yola çıktı,beklemedeyim.16 disc 16 dolar gibi bir şey,3 dolar da kargo ücreti ile aldım,elime ulaşınca zaten denemelerimi paylaşırım.
oje sevgisi inanılmaz bir şey bu arada. gittiğin her yerde oje alırsın,insanlar garip garip bakar bazen. ama öylesine tatlı ki
Ayy dur siparişlerim gelsin seninkilerden de alırım
tüm yüzey desenlerini cok begendim ben..born pretty ing.galiba anam.10 gündür yoldamı kaybolmasalar barii :26:
öyle birsey ki her gittiği yerde ojelere bakar mı insan yaadeliriyorum galibaa
benden önce temmuzda falan isteyenlerin ellerine geçti,ben deneyimsizlikten takipsiz yaptırdım,yoksa takipli kargo ile 3 dolar daha ödüyorsun o kadar.
Türkiye bu arada 2-4 hafta aralığına giriyor. strawberry'de bile ancak 10 gün,2 hafta falan sürüyordu.
ben bugün rapsodi 44 oje gördüm aldım,konad denedim,gayet uygun.
cansucum kendi başlığından paylaşsan ya her şeyi,derli toplu olur böylece.
canım topiğin hyırlı olsun hepsine bayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?