- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
kittyi kürdanla mı çizdn ya da çizebilirz =)
cok hooossss...! nasıl yaptın nasıl yaptın bizede anlaaaat :)))artık burda paylaşıcam yaptığım desenleri, sürdüğüm ojeleri, renkleri.. umarım beğenirsiniz, beğenmeyenlernde canı sağolsuun
bugün kitty yapıyım dedimmbayram şekeri gibii
cok hooossss...! nasıl yaptın nasıl yaptın bizede anlaaaat :)))
canım altına cila sürüp bastır demişsin ya tırnaga cila sürüp gazete kagıdını bastırıyoruz sonrada kagıdı kaldırıyor muyuz ? :S dogru anlamıs mıyım :Steşekkr ederm canım:) önce beyaz iki kat oje, sonra gazete kağıdının renksiz kısmından kare şeklnde kes, bi kalemle çiz kedişi ve kes. altına cila sürüp bastır. sonrada noktaları kurdan yardımıyla ekle, üzerine yine cila. al sana hello kitty
canım altına cila sürüp bastır demişsin ya tırnaga cila sürüp gazete kagıdını bastırıyoruz sonrada kagıdı kaldırıyor muyuz ? :S dogru anlamıs mıyım :S
aaaa sen yapıştırmışsın,ben gazete baskılı oje desenleri gibi yaptığını sanmıştım...
Topiğin hayırlı olsun canım.. Oje meraklısıyım bendeSana oje numaraları sorabilirim birazdan ayrıntılı incelicem
Ayyyy bunlar harika ya=) oje meraklısıyım:76: bunlara bayıldım ama kendim yapamam çok kıskandııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?