• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

hobi olarak bunları yapıyorsan bu meslekte çok başarılı olursun. birde zevk alarak çalışırsın bence .bizim manikürcülerimiz bi frenci adam gibi yapamıyor daha

hobi olarak bunları yapıyorsan bu meslekte çok başarılı olursun. birde zevk alarak çalışırsın bence .bizim manikürcülerimiz bi frenci adam gibi yapamıyor daha

cnm ben sağa da sola da tek geçişte dümdüz yapıyorum kuafrde ne ya bikez maniküre gittim kuaföre ondan sonra tırnaklarım zayıfladı kendim set aldım onuda ben yapıyorum:D

bugün bu ojeyi sürdüm rengi çok hoş oldu iki katla. alix avien 272. çok parlakk $Picture0134.jpg $Picture0135.jpg

Şekillileri işte mesela kıttyı nasıl yapıyorsun :)

gazete kağıdına kediyi çiziyosun, sonra kenarlarından kesiyosun iki kat beyaz ojeni tırnağına sürüp kuruduktan sonra, kestiğin kedinin altına tırnak cilası sürüp tırnağına yapıştırıyosun noktaları kenarlarına kurdanla yapıyosun, en sonda iki kat parlatıcı sürüyosun canım:)

gazete kağıdına kediyi çiziyosun, sonra kenarlarından kesiyosun iki kat beyaz ojeni tırnağına sürüp kuruduktan sonra, kestiğin kedinin altına tırnak cilası sürüp tırnağına yapıştırıyosun noktaları kenarlarına kurdanla yapıyosun, en sonda iki kat parlatıcı sürüyosun canım:)

Çok saol canm bakalm ınsallah yapabılırım :)) dıger sekıllerde boylemı yapılıyo

ayyyy bayildim bunlara yaaaa :69: ne güzel yapmissin nasil beceriyosun yaaa kesin ben denemeye kalksam beceremem :50:

ayyyy bayildim bunlara yaaaa :69: ne güzel yapmissin nasil beceriyosun yaaa kesin ben denemeye kalksam beceremem :50:

teşekkür ederim tatlım ama kendine haksızlık etme eğer uğraşmayı seviyosan bnm gibi oje tutkunuysan kesinlikle yaparsın birde olmaz 2 de olmaz 3te oluverir:) yapamam deme aslında basitt.:17:

Back