• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

O resimlileri nasıl yaptın öyle ya anlamadım:26: gazete kagıdına nasıl çiziliyor ki:44:

sadece kitty kağıttan:) gazete kağıdına kalemle çizip, kesiyorum makasla ve oje kuruyken cilayla yapıştırıp, süslemeyi bitirdikten sora üstüne yine cila sürüyorum cnm

aklıma esti popişini dönmüş bi kedicik oturttum baş parmağıma bu sefer:D $IMG01072-20110905-0135.jpg

Eklentiler

• $Picture0174.jpg
    $Picture0174.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Harika olumuş kediciği nasl yaptın :D ?

zemine beyaz oje, üstüne simli mavi sürdüm kuruyunca bi üstten bi yandan siyah çizgi çektim bi kağıda sedefli beyaz oje döktüm tükenmez kalemin arkasıyla kocaman yuvarlak yaptım iki tane alt alta sonra kuyruğunu uzattım en son boynuna tasma taktıım:90:

far olayına gelince, farın kalıp halindeyse onu bi kağıdın üzerine çıkar ve ez un ufak et:D sonra bi gazete kağıdı al akide şekeri koyarlardı ya önceden huni gibi yap öyle ojenin ağzına tıka, farıda yavaşça içine dök, dökünce karıştır biraz tmmdır

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Harika anlatmışsın :)
Birde şunu sormuştum.

birde şurdaki en altta pembe gibi bi'şey var nasıl yaptınn :)
Çok oldum galiba .d

alatıyım cm:) zemin renge iki kat pembe, kurumasını bekledikten sonra yie bi kağıdın üstüne kireç beyazı ojeyi döküosn ya mürekkebi bitmiş bi tükenmez kalemi ucuyla yada kurdanla hagisini tercih edersen ellerii titreterek m çizer gbi yapıyosun en sonra renkli ojelerde yuvarlaklar kondurup cilayıda üstüne çekiosunn

Son düzenleme:
Aman Allah'ım bunlar nasıl ojeler !! :16::16:
Ay ne olur her gün koy bugün bunu sürdüm diye. Ojelerinin fotosunu da çok merak ettim kimbilir kaç tane vardır :23:
Bayıldım ! :23:

ahh tam ben yazıyodum elimden aldın sen benden çok yaşıııcaaannn:33: özleeediiim ben seniiiiiiiiiii ama sen benii unuttunn:63: :54::54::54::54: tanıdınmıı şimdiii:76:

hiç unutmadımki.. ahah:D cnm bnmm ben unturmuyum hç senii sevgiliceğzinle vakt geçiriosun uzaklardan geldi die sesimi çıkarmadımm :60:

Back