• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

$IMG_2932.JPG tırnacıkları yine kestik. bugün bunlar vardı. bugün çekilen bir resimden kestim:27: pembeyi çok seviyorum yahu

teşekkr ederm canım:) önce beyaz iki kat oje, sonra gazete kağıdının renksiz kısmından kare şeklnde kes, bi kalemle çiz kedişi ve kes. altına cila sürüp bastır. sonrada noktaları kurdan yardımıyla ekle, üzerine yine cila. al sana hello kitty :16:

Ortalama kaç dakika sürüyor bu desenler? :) Ben de meraklıyımdır bu oje olayına... Yalnız milyon kere yapıp siliyorum. İstediğim gibi olmuyor bi türlü... :s

Ortalama kaç dakika sürüyor bu desenler? :) Ben de meraklıyımdır bu oje olayına... Yalnız milyon kere yapıp siliyorum. İstediğim gibi olmuyor bi türlü... :s

hiç dikkat etmedim:). genelde resmim iğrençtir. ama çk sevince bende silip silip tekrardan yapıyorum. bir süre sonra alışıyor insan:)

:)) teşekkür ederim cnm genelde videolara ya da interntte bulduğum desenlere bakarak yapıyorum. anlatımlı videolarda daha basit

Cansuuu ojelerin harika, bayıldım vallla.:nazar::nazar:
Bende bakımlıyım ve ojesiz duramam; ama senin gibi şekiller yapmadım hiç.
Pembe conversli deseni nasıl yaptın?Umarım buralardasındır, görürsün ve cevap verirsin bana.Hemen denemek istiyorum.
Ellerine sağlık bence bu bi koaförde çalışmalısın iyi para var bu işte :1:

Back