Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkr ederm canım:) önce beyaz iki kat oje, sonra gazete kağıdının renksiz kısmından kare şeklnde kes, bi kalemle çiz kedişi ve kes. altına cila sürüp bastır. sonrada noktaları kurdan yardımıyla ekle, üzerine yine cila. al sana hello kitty
Ortalama kaç dakika sürüyor bu desenler? :) Ben de meraklıyımdır bu oje olayına... Yalnız milyon kere yapıp siliyorum. İstediğim gibi olmuyor bi türlü... :s
Ortalama kaç dakika sürüyor bu desenler? :) Ben de meraklıyımdır bu oje olayına... Yalnız milyon kere yapıp siliyorum. İstediğim gibi olmuyor bi türlü... :s
Cansuuu ojelerin harika, bayıldım vallla. Bende bakımlıyım ve ojesiz duramam; ama senin gibi şekiller yapmadım hiç. Pembe conversli deseni nasıl yaptın?Umarım buralardasındır, görürsün ve cevap verirsin bana.Hemen denemek istiyorum. Ellerine sağlık bence bu bi koaförde çalışmalısın iyi para var bu işte