Cansu'nun oje topiğii :)

bugün turuncu rengini sürdüm dışarı çıktığımda parlak parlak daha bi canlı duruyo canım doritosun peynirli cipsinden çekio buna baktığımda

bu gun iki tane magnetic oje aldım ilk defa birini bu akşam sürdüm beni biraz uyuz etti ama bazen yarım yapıo ilk yaptım diye iki üç kez sildim iki tırnağımı

uzun bi süredir hiç resim eklemiyodum gecenin bi vakti oje sevdam tuttu müzik dinlerken nota yaptım, sonra smokin yapasım geldi onu sildim bunda karar kıldım

Son düzenleme:
işi biraz büyütüyorum gg den nail art fırçaları sipariş ettim. bunlarlada çokk güzel şeyler yapılabilir tek tek nasıl kullanıldıklarını neler yapılabileceğini videolardan izleyerek öğrendim. çok yakında görüşmek dileğiyle

flormarın tırnak soyulmasına çatlamasına karşı ve tırnak uzamasına yardımcı cilasını aldım birde

ve git gide büyüyen bir aile doğum günümde pembe converse yapmıştım fırçaları almadan önce (pembe converse giymiştim, özel bir yeri var) aslında bun yaptım ama sonra silmiştim

daha sonra da böyle bir şey yaptım

ben beğendim, umarım siz de beğenirsiniz:)

Son düzenleme:
şu water marble ne kadar pis bi iş. çok zor oluyor yapması. bende kolay yolunu ararken buldum. renkler önemli değildi önemli olan o görüntüyü vermekti şimdi herhangi şeffaf bi poşeti (bu haşır huşur olan poşetlerden değil marketlerden pirinç mirinç aldığınızda koydukları poşetten) alıyoruz geriyoruz. yani düz bi zemin oluşturuyoruz sonra ben siyah oje damlattım ustunede beyaz oje, bunları bi güzel harmanlıyoruz ince fırçayla. snra istenilen şekil veriliyo ve fırçayı ojeye batırarak tırnağa sürüyoruz. ilki biaz acemi olsada umut var Eki Görüntüle 438696

Eklentiler

• $IMG_1281.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
arkadaşlar yakında nail art videoları hazırlıcam. nasıl yapıldığını görebilceksiniz. videolar hep yabancı. türkçe pek göremedim çok az. ilgilenenlerede kolaylık olur bende eğlenirim hep beraber desenli desenli geziniriz

pastelin bu rengini çekmece karıştırırken gördüm. bu kadar güzel olduğunu bilseydim daha önce sürerdim, daha açılmamış olması dikkatimi çekti öyle keşfettim

bugünde bikaç oje aldım ama golden rose un koyu yeşil ve lacivert rengine öldüm bittim.. sürmek için sabırsızlanıyorum, magnetic ojesinin başka şekilli olanını arayıp dururken sonunda bugn tesadüf eseri buldum çok hooş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…