• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

bugün tırnak güçlendirici, kat kat olmasını engelleyici krem ve menekşe yağı aldım kullanmaya başladım bakalım ne olacak:)

Eklentiler

• $IMG02186-20111012-1916.jpg
    $IMG02186-20111012-1916.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 60
özlem bitti, washigtondan ablamın gelmesiyle aşklarıma kavuştum yavrularım benimm:52:neon ojeler harikalar e kısa zamanda sürücem:23:yanında da tırnak süsü (süs yapışkanı)özel top coat ve aparatıyla minişlerim var bu gece saırım bunlarla yatıcammm:9: $IMG_0251.JPG $IMG_0248.JPG $IMG_0249.JPG $IMG_0256.JPG $IMG_0245.JPG $IMG_0247.JPG

şu disklerden spariş verdim cnm teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum =))

çok süper olmştakmamı onlar:) öle gbi çok gzl
kızlar ben tırnaklarımı uzatmak istiorm ama yiorm.acı oje sürüncede elimle koparıorm.
artk uzatmak ve srtleştrmek istiorm birşey söleyn?
napmak lazım:(
bakımlı uzun tırnaklar istiorm.we kırmızı oje veya french.bu halde irençler:) h,çb,i yapamıorm yahuu :(

cansu cum converse modelini merak ediyorum nasıl yaptın göremedm bir de bağcıklı bir model vardı converseye benzer sanırım ikisi de aynı teknik ?

Cansucum bu oje diski desenleri net çıkartmıyor :17: bir çok ojemle denedim olan alta sürdüğüm renge oldu:1:

süper olmus topigin cnm takip edicem bundan sonra :31:
cok oje sürmem ama severim :1:

yeni desenleri modelleri bekliyoruz :)

neonlari denedinmi 26:

Back