Cansu'nun oje topiğii :)

bugün tırnak güçlendirici, kat kat olmasını engelleyici krem ve menekşe yağı aldım kullanmaya başladım bakalım ne olacak:)

Eklentiler

• $IMG02186-20111012-1916.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 61
ovuyorum tırnaklarımı masaj yapıyorum.. tırnakların kat kat ayrılmasını engelliyomuş

özlem bitti, washigtondan ablamın gelmesiyle aşklarıma kavuştum yavrularım benimmneon ojeler harikalar e kısa zamanda sürücemyanında da tırnak süsü (süs yapışkanı)özel top coat ve aparatıyla minişlerim var bu gece saırım bunlarla yatıcammm

bu renge hasta oldum gece yavru agzı gbi oluyoo parlıyo bide rengi bi garip oluyo saki değişiyo

Son düzenleme:
şu disklerden spariş verdim cnm teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum =))

çok süper olmştakmamı onlar:) öle gbi çok gzl
kızlar ben tırnaklarımı uzatmak istiorm ama yiorm.acı oje sürüncede elimle koparıorm.
artk uzatmak ve srtleştrmek istiorm birşey söleyn?
napmak lazım
bakımlı uzun tırnaklar istiorm.we kırmızı oje veya french.bu halde irençler:) h,çb,i yapamıorm yahuu

cansu cum converse modelini merak ediyorum nasıl yaptın göremedm bir de bağcıklı bir model vardı converseye benzer sanırım ikisi de aynı teknik ?

Cansucum bu oje diski desenleri net çıkartmıyor bir çok ojemle denedim olan alta sürdüğüm renge oldu

süper olmus topigin cnm takip edicem bundan sonra
cok oje sürmem ama severim

yeni desenleri modelleri bekliyoruz :)

neonlari denedinmi 26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…