aselcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyen arkadaşlarımızla birlikte banada nasip etsin anne olmayı...
Allahım tüm bu emeklerinizin karşılığını versin, yüzünüzü güldürsün inşallah. Gözyaşlarımı zor tuttum okurken... Ben de çok mücadele ettim kızıma kavuşmak için ama daha ağır bir sınavdan geçmeniz gerekmiş sizin. Yine de isyan etmeyip, emek verip mücadele etme yoluna gitmişsiniz, öncelikle bunun için tebrik ederim. Ve eminim ki Rabbim bunun mükafatını verecektir, ama er ama geç... Dualarımda olacaksınız hep... İnşallah güzel haberlerinizi alırız en yakın zamanda..
allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim evimizi bebeklerimizin sesiyle neşelendirsin inşallah.
(amin)
Yazını okurken bende çok etkilendim bazen sevindim bazende üzüldüm. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın inşaallah bu sefer bebişlerini kucağına almayı Allahım nasip eder bende bu ay yine başlıycam tüp bebeğe
İkimiz içinde hayırlısı olsun
rabbim emeğini boş çıkarmasın cnm benim 2 ay sonra başlıycak dondurulmuş tedavim şimdilşk ayda bir lenfosit aşım oluyor.
Teşekkür ediyorum canım adetimi oldum iğnelere başladım bugün 2. oldum Perşembe kontrolüm var
İnşaallah bu ay ben 2 ay sonrada sen hamiş olursun
Azmine hayran kaldım çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin bende bu ay başlayacağım 2. Denemeye rabbim ol desin bizlere de inşallah
çok etkilendim Allah yardımcın olsun...
Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin..
İnanıyorum kucağınıza aldığınız günleri de göreceksiniz..
Çektiğiniz sıkıntıların karşılığını verecektir Allahım...
Canım Allah sabır şifa ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
Bebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum
Bende geçen yıl 15 eylülde kaybettim bebeğimi çok zor
1 yıldır deniyoruz bu kez daha umutluyum ve senin sabrın beni utandırdı
Rabbim sağlıkla bebeğine bebeklerine kavuştursun inşallah