Canımın çoğu kaldı sizde :((((

canım çok acı şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun umarım rabbim kısa zamanda sağlıklı bir yavru verir sanada.

amin canım amiiin,inşallah. en kısa zamanda kendimi toparlayacağım...inşallah önce senin güzel haberlerini alırız. benim biraz zamana ihtiyacım var çünkü. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin...

inşallah güzel haberler veririm sizlere sende biran önce toparlan cnm biz bu yolda biraz yorulanlardanız pes etmek yok

bu yazıyı tekrar okudumda sanki bunları yaşayan ben deilim insan nasıl güçlü bir yaratıktır anlamadım.okurken bunları benmi yaşadım diyorum sanki başkasının hikayesi tuhafffffff rabbim bölesine güç ve umut veriyorsa vardır bi ödülü gizlediği hediyesi

zaman durdu öaresizliğimi daha fazla hisseder oldum.nerdeyse 2 ay oldu hala kanamam başlamadı.başlasa tedaviye başlıcaz 7.denemeye hazırlanan ben bu denememde ilkleri yaşayacağım sanırım sıkıntımdan gelmiyor.hatta burda bi doktora gittim adam bana hamilesin dedi geçen hafta şaka gibiydi bu mümkün deil dedim kan sonucuma bakılınca öle görünüyormuşum sanki ilk kez beta-hcg yaptırdım 5,09 sonuca adam hamilesin diyor neymiş referans aralığı 0-3 müş cumartesi testi tekrarladık tabiki hamile deildim.bu doktorları anlamakta zor düşüklerimi erken doğımumu söyledim emin olmadan nasıl diyebiliyor hamilesin diye çaresizliğimle dalga geçti resmen.............rabbim sabır ver artık imtihanımı kaldıramıyorum bu çaresizlik beni tüketiyor...........

canım benım öncelıkle cok gecmıs olsunnn yasadıklarınnn ınsallhhh bukadar olur ve hep ıyı
gunler yasarsınnnn dua edıcem hepımıze rabbımmm bebeklerımızı nasıp etsınnnn

canım benım öncelıkle cok gecmıs olsunnn yasadıklarınnn ınsallhhh bukadar olur ve hep ıyı
gunler yasarsınnnn dua edıcem hepımıze rabbımmm bebeklerımızı nasıp etsınnnn

aminnnnnnnnnn cnm tez zamanda inşallah............

2 aylık beklemeden sonra kanamam başladı ve bir sonraki adetimde lenfosit aşı tedavisine başlayacağım ramazandı bayramdı derken 1 ay çabuk geçerde başlarız allahın izniyle

2 aylık beklemeden sonra kanamam başladı ve bir sonraki adetimde lenfosit aşı tedavisine başlayacağım ramazandı bayramdı derken 1 ay çabuk geçerde başlarız allahın izniyle

Allah emeklerini boşa vermesin arkadaşım.. bende ölü doğumumdan sonra biyolojik olarak düzeldim çok şükür. fakat psikolojik olarak pek iyi olduğum söylenemez. tam olarak 46 gün oldu ve ağlamadan geçirdiğim tek bir günüm yok Rabbim hepimize dayanma gücü versin, hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavusmayı nasip etsin inşallah...

başın sağolsun cnm ben 4 kez yaşadım bu acıyı fakat bu son düşük en acısıydı artık benimde dayanacak gücüm kalmadı ama rabbime sığındım bundada vardır bir hayır sıkıntılarımızın karşılığı güzel olur inşallah kokularını duyunca tüm acılarımızı unuturuz(aminnnnnn)

tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip kucağına almanı dilerim rabbim yardımcın olsun tez zamanda yüzünü güldürsün

Kısacık bayram tatili moral olucak ve dönüşte tedavim başlıycak

bu yeni tedavi süreci korkutuyor beni başıma neler gelicek bilmiyorum dğer bi korkumsa dondurulmuşlarımın çözünmede sorun yaşayıp ölmeleri ((( allahım hayatımdaki korkuları umuda mutluluğa çevir sana sığınıyorum hakkımda senden dileğimi hayırlı yaz bebeğime kavuştur beni ( aminnnnnnnnnnnnnnn)

bir topikte paylaşımda yazan şunlardı "dileğimi kağıda yazıp denize attım, denizdeki balıklardan bile dua istedim benim için" bu yazı umut etmek dilemek için heryola başvurmaktan biriydi bende bayram tatilimde dileğimi kağıda döküp suya atıcam rabbim yarattığı tüm güzelliklerin yüzü suyu hürmetine dileğimi kabul etsin diye....

yine yeni bir umuda start aldık yarın lenfosit aşımın ilki olucak bu aşı için istanbula gitmem gerekliymiş aşım fertijinde fevzi bey tarafından yapılıcak umarım bana uğurlu gelirde bebeğime kavuşurum artık.

canım Rabbim bu sefer yüzüne gülecek inşl . Senin için dua edeceğim . bu sefer meleğine kavuşurusun inşlllllllllllllllllll .
bir dua topiğimiz var canım oraya gel seni de ekleyelim herkese dua okuyup hep birlikte hediye ediyoruz .

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...hibi-olmak-isteyenlerbirlikte-dua-edelim.html

aselcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyen arkadaşlarımızla birlikte banada nasip etsin anne olmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…