Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım amiiin,inşallah. en kısa zamanda kendimi toparlayacağım...inşallah önce senin güzel haberlerini alırız. benim biraz zamana ihtiyacım var çünkü. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin...
canım çok acı şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun umarım rabbim kısa zamanda sağlıklı bir yavru verir sanada.
canım benım öncelıkle cok gecmıs olsunnn yasadıklarınnn ınsallhhh bukadar olur ve hep ıyı
gunler yasarsınnnn dua edıcem hepımıze rabbımmm bebeklerımızı nasıp etsınnnn
2 aylık beklemeden sonra kanamam başladı ve bir sonraki adetimde lenfosit aşı tedavisine başlayacağım ramazandı bayramdı derken 1 ay çabuk geçerde başlarız allahın izniyle
Allah emeklerini boşa vermesin arkadaşım.. bende ölü doğumumdan sonra biyolojik olarak düzeldim çok şükür. fakat psikolojik olarak pek iyi olduğum söylenemez. tam olarak 46 gün oldu ve ağlamadan geçirdiğim tek bir günüm yok Rabbim hepimize dayanma gücü versin, hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimize kavusmayı nasip etsin inşallah...
2 aylık beklemeden sonra kanamam başladı ve bir sonraki adetimde lenfosit aşı tedavisine başlayacağım ramazandı bayramdı derken 1 ay çabuk geçerde başlarız allahın izniyle
tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip kucağına almanı dilerim rabbim yardımcın olsun tez zamanda yüzünü güldürsün
amiin arkadaşım. rabbim kimsenin umutlarını hayallerini boşa çıkarmasın..
yine yeni bir umuda start aldık yarın lenfosit aşımın ilki olucak bu aşı için istanbula gitmem gerekliymiş aşım fertijinde fevzi bey tarafından yapılıcak umarım bana uğurlu gelirde bebeğime kavuşurum artık.
canım Rabbim bu sefer yüzüne gülecek inşl . Senin için dua edeceğim . bu sefer meleğine kavuşurusun inşlllllllllllllllllll .
bir dua topiğimiz var canım oraya gel seni de ekleyelim herkese dua okuyup hep birlikte hediye ediyoruz .
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...hibi-olmak-isteyenlerbirlikte-dua-edelim.html