Canımın çoğu kaldı sizde :((((

yazınızı okudum allah size müthiş bir güç vermiş ben 1 dış gebelik ve 31. haftada erken doğum yasadım ve bebeğim küvezde 10 gün yasayıp öldü(28 ağustos) bu bile bana zor gelirken her gün zor geçerken siz çok fazla olumsuzluk yaşamışsınız ama en sonunda kuzunuzu kucağınıza almışsınız allahım inşallah ona uzun hayırlı ve güzel bir ömür versin bana müthiş bir enerji verdiniz ben de yeni kuzumu bekliyorum inşallah ocakta dondurulmuş kardeşleri ile deneyeceğim nasıl yaparım derken yazınızı gördüm ve bana ilaç gibi geldi paylaşımınız için teşekkür ederim babanız hasta sanırım ona da acil şifalar dilerim

Annemden 4,5 ay sonra babamıda kaybettim ard arda yaşadığım büyük acılara güzel kızım sayesinde katlanabildim hikayem çok insana umut olmuştur pes etmeyin arkadaşlar bu yolda ilk önce siz inanın benim eşim ailem arkadaşlarım akrabalarım herkez umudu kesmişti ben pes etmedim inanıyordum çünkü bu güzel meleğin birgün kucağımda olacağına sizlerle yaramazımın resmini paylaşmak istedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bir kez daha başın sağolsun

annenin babanın mekanı cennet olsun...
babanıda kaybettiğini okuduğumda çok üzüldüm senin adına ama sen çok güçlüsün...
berra kocaman olmuş maşaallahrabbim sizi ayırmasın ömür boyu
fotolarını görüyorum faceden yaptığı yaramazlıklara gülüyorum
büyümüşte cimcime başlamış yaramazlıklarasıpa emekleme yarışmasını kazanamamış ama
inş bizim evimizede berra gibi yaramazlıklar yapan bir melek gönderir rabbim
öpüyorum berra yı ve seni

:) evet canım emekleme yarışmasını kazanamadık ama çok eğlenceliydi zaten yeni başlamıştı başarı beklemiyorduk hatıra olması için katılmıştık değdide rabbim sanada göndericek yaramazlarr hiç merak etme sen bu arada telefonum bozulunca numaralarım gitti faceden numaranı tekrar yazarsan iadei ziyarete gelmek istiyorum havalar ısınınca

Yaşadıklarına dayanmak sabretmek öyle zor ki Allah sabrına sabır katsın ve tekrar başın sağolsun.
Melek kızın çok güzel maşallah
Bu kadar acıdan kalan en güzel teselli..
Bundan sonra çok mutlu olun inşallah...

hikayeni sonuna kadar nefes almadan okudum sanırım..ağlamamak elde degildi zaten..iyi ki yazmışsın ama burda o kadar cok insana umut oldun bence de pes etmemek lazım bu konuda..allah zor seyler yaşatmış inş.kızının mezuniyetini düğününü torunlarını görürsün canım ve inş.bi daha acı yasamazsın malum kısa zamanda bu kadarını kimse kaldıramaz..

Aminnnnn rabbim kimseye yaşatmasın

Berra'm büyüyorr

Son düzenleme:

Başın sağ olsun. Allah sabır versin.

Kızın çok tatlı olmuş maaşallah. Allah hayırlı ve bereketli uzun ömürler versin.

annenin ve babanın mekanları cennet olsun inşallah....

berra yada maşallah, çok büyümüş..... Rabbim ona uzun ömürler versin, uzun yılların hep birlikte ve gülerek geçsin inşallah

annenin ve babanın mekanları cennet olsun inşallah....

berra yada maşallah, çok büyümüş..... Rabbim ona uzun ömürler versin, uzun yılların hep birlikte ve gülerek geçsin inşallah

Aminnn canım teşekkür ederim

Mavielle başın sağolsun canım. Rabbim anne ve babanın mekanını cennet eylesin ...

Berra prenses o kadar tatlı , güzel ve masum ki.. Bu melekler için çektiğimiz acılara değer. Allah anne babandan aldığı ömrü prensesine versin. Sağlıklı, mutlu, başarılı çoookkk güzel bir ömrü olsun inşallahh.. Amin.

Aminnn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

inş arkadaşım ama bazen umudum tükeniyo
her zaman gelebilirsiniz bende cimcimeyi sevme fırsatı bulurum. ben sana yazarım az sonra faceden
numaramı

Tek kelimeyle anlatırsam süper bi kadınsın Allah sana güç kuvvet versin o tatlışla uzun bi ömür nasip olur inşallah rabbim yüzünü hep güldürsün...

Tek kelimeyle anlatırsam süper bi kadınsın Allah sana güç kuvvet versin o tatlışla uzun bi ömür nasip olur inşallah rabbim yüzünü hep güldürsün...

Aminnn canım teşekkür ederim

Merhabalar hangi merkezde tedavi oldunuz? Lenfosit aşısı için soruyorum

Hangi doktora gittniz acaba

Kanım dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…