Bu nasıl bir acı nasıl bir imtihandır. Hepsine dayanabilmen mucize. Ben 4 aydır bebeğim olmuyor diye kafayı yiyorum sense nelerle mücadele ediyorsun.
Utandım isyanımdan.
Allah yardımcın olsun
mavielle burcu81 ve sizin gibi kim varsa nerde varsa rabbim en en en yakın zamanda hayırlısıyla mutluluk göz yaşlarını döktürsün inş.sizin kadar olmasada bende bebek hasreti çektim.ve özelliklemavielle senin hikayeni okuyunca utandım şükrettim.dilerim bu yaşadıklarının mükafatını kat be kat güzeliyle alırsın.
aminnnnn canımm
rabbim seninde bebeğini sağ salım kucağına aldırsın hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inşallahhhh.
Malesef bu çenesini tutamayan elalem yüzünden yıpranıyor insan. Ben kendim bildiğim için artık evli arkadaşlarıma "çocuk var mı" diye bile soramıyorum. Yok demek nasıl yaralar insanı öğrendim çünkü.yaşadıklarım imtihanımın bana göre en basitiydi çevremden duyduklarım bana bakışları rabbime yalvarıyorum kalbi kötü insanların bana bakan gözlerini imrenerek bakmaya çevir beni daha fazla eksikli kılma onlardan diyorum
en son düşük yaptığımda hastane yolundaydım karşı komşum aradı beni bebeklerimi kaybettimi söylediğimde aldığım cevap şuydu "ayy ben her ay hamile kalıcam diye korkuyorum allahın işine bak sanada vermiyor" yaşadığım acı yerini hangi duyguya bıraksın yeni almıştık evimizi daha 2 yıl oldu evimi satmaya kalktım okadını görmek istemedim evime giremedim neler yaşadım okadar ağır gelen bu çok kısa bölümü(((
Malesef bu çenesini tutamayan elalem yüzünden yıpranıyor insan. Ben kendim bildiğim için artık evli arkadaşlarıma "çocuk var mı" diye bile soramıyorum. Yok demek nasıl yaralar insanı öğrendim çünkü.
Nedense birileri de hep kazara hamile kalır, hemen doğurur. Ya da önce korunurlar, sonra çocukları olmaz. Kaç aydır korunmadığımızı bile söyleyemiyorum hesap yapıp da ikide bir gelmesinler yanıma diye. Herkes aynı değil işte kardeşim. Herkesin imtihanı farklı. Destek olacaksan buyur ama olmayacaksan gölge etme.
yağmurlu bir istanbul gününde 2.aşımızda yapıldı...
yorgun olarak döndüğümüz evimize bir gün bebeğimizlede dönmek nasip olur inşallah...
bu sefer canımın yanıcanı bilerek gitmek çok kötüydü ama neyseki geçen seferki gibi ağrım ve ellerimde uyuşmam olmadı ..
eşimden kan alırlarken içim gitti((( yazık ya 9 tüp kan aldılar....
fertijin ilhan bey çok ilgiliydi saolsun inşallah eli uğurlu gelir başarılı olan çiftlerden bahsetti içimiz biraz daha rahatladı ...
hakkımızda hayırlısı inşallah dondurulmuş enbriyolarımda güzelce çözünür 3 hafta sonra transfer öncesi tedavim başlıcak en iyi yanı bu sefer iğneler yok op işlemi yok daha az stres olucak zaman geçsin bebeklerimi içimde hissetmek istiyorummmm....
yağmurlu bir istanbul gününde 2.aşımızda yapıldı...
yorgun olarak döndüğümüz evimize bir gün bebeğimizlede dönmek nasip olur inşallah...
bu sefer canımın yanıcanı bilerek gitmek çok kötüydü ama neyseki geçen seferki gibi ağrım ve ellerimde uyuşmam olmadı ..
eşimden kan alırlarken içim gitti((( yazık ya 9 tüp kan aldılar....
fertijin ilhan bey çok ilgiliydi saolsun inşallah eli uğurlu gelir başarılı olan çiftlerden bahsetti içimiz biraz daha rahatladı ...
hakkımızda hayırlısı inşallah dondurulmuş enbriyolarımda güzelce çözünür 3 hafta sonra transfer öncesi tedavim başlıcak en iyi yanı bu sefer iğneler yok op işlemi yok daha az stres olucak zaman geçsin bebeklerimi içimde hissetmek istiyorummmm....
canım en çok merak ettiğim kişilerden biriydin rabbim yardımcın olsun bu sefer mutluluğunu yarım bırakmasın bu acılarına derman olacak melekler göndersin ....
inşallah canım bu sefer bebeklerini hissedeceksin içinde artık sorunun ne olduğunu biliyorlar stres yapma rahat ol...herşey gönlünce olsun canım...
sen benim umudumsun doktorlarının adlarını kaydet bir yere günün birinde belki bende onların kapısını çalarım...kader
Beni;
bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme..............................
amin...benimde hala umudum var..ama cokk yorgunum..doktor tedavi ilac cevra baskisi o kadar yorduki beni...Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Beni;
bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme..............................
evet canım malesef en ağırı çevre baskısı çocuğum yok dediğimizdeki o bakışların değişmesi rabbim bunlardan kurtarsın artık bizi düşmanıma bile yaşatmasın evlat hasretini
Amin Canım AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNe kadar zor değil mi ?
bazen çevreme bakıyorum da öyle saçma sapan şeyler için üzülüyorlar , ağlıyorlar varya o anda sinirden geberiyorumyani benim yanımda bari yapmayın değil mi . herşeyiniz var , eviniz i arabanız , eşiniz , çocuğunuz sıcak yuvanız , işiniz , gücünüz , vs vs vs ...
Neymiş efendim bir şey alacakmış ta eşi izin vermemiş te . offffffffffffffffffffffffffffffffffffff