- 22 Ocak 2011
- 1.186
- 10
Umarım bu sefer mutlu sona ulaşırsın dualarımız seninle ve bu uğurda emek sarfedenlere
ben bu lenfosit aşısını çok araştırmıştım bir zamanlar...çünkü benimde 4 denememde tuttu ve düştüler..son denememde kendi dr.uma bu konuyu açtığımda hiç bir olumlu sonuç vermediğini,yani işe yaramadığını söyledi...birgün tv programında seval taşdemiri dinlemiştim ve bu aşıyı tek kendilerinin uyguladığını ve işe yaradığını söylemişti...insan kime inanacağını şaşırıyor...(canım ne oldu yoksa bu son hamileliğinde de sorunmu çıktı? seni takip etmiştim ve sevinmiştim)
nası yanı yeni mi kaybettin yaaaaa...((((
malesef canım ikizlerimi yine kaybettim 12+5 günlükkken bu günde kromozom sonuçları geldi biri kız biri erkekmiş ve ikiside sağlıklıymış doktorum lenfosit aşıyı önerdi şimdi onu deneyeceğiz.
ooff canım yaaa....geçmiş olsun...çok üzüldüm..senin dr.un nevin hanımdı dimi?onlar bu aşıyı uyguluyorlarmıymış.?
peki ne yapmayı düşünüyorsun????
bu arada azmınden dolayı seni tebrikediyorum. ben 1 aşılama 1 tüp bebek yaptım olmadı ve umudum acayıp bitti........
o kadar derin anlatmışsın ki hikayeni içim sızladı ağladım okurken evlat demek ne demek çok iyi bilenlerdenim rabbim umudunu duanı geri çevirmsin kardeşim şu mübarek gecede seninde duanı duysun yüzünü güldürsün inşallah
ilk okuduğumda tedavi görüyordum gözyaşlarına boğularak her kelimesinde sanki kendim yaşıyormuşcasına okudum.her tedavide inşallah bu sefer olmuştur diye dua ederek okurken her kötü sonda gözyaşlarına yeniden boğulmuştum.şimdi yeniden dikkatimi çekti yenien sanki ilk defa okuyormuşcasına okudum ilk hissetiğim duygularla.hayat herşeyi sunuyor insanoğluna ama herkötü sonda pesetmeden devam etmek geerkiyor herhalde istediğin konuda.seni de bu yolda pesetmeyenlerden gördüm.ben şimdi 6 haftalık hamileyim.ilk yumurtalarım toplandığında isimlerini survivorlarım demiştim.inşallah da survivor olarak hayatta kalr da sağlıkla dünyaya gelirler.şimdi de senin suurvivorların için dua edeceğim.ama sen zaten tam bir survivorsun.herşeye rağmen dimdik hayatta ve ayakta.senin bu halin bebeklerinde de olacaktır eminim.inşallah bu tedavin güzel sonla tamamına erer ve sağlıkla dünyaya gelir bebeklerin ya da bebeğin:))))))) allah yar ve yardımcın olsun.
bazen hayat duruyor ve aynı acıyı yaşayanlar bile unutuyor geçmişini tek kelimeyle kırıyor aynı kaderi yaşayan herkesi((((((((((((88888
hikayeni basından sonuna ağlayarak okudum, bende 10 gün önce ikizlerimi kaybettim. 5,5 aylık hamileydim. biri kız diğeri erkekti. 2 hafta öncesine kadar sürekli tekmeleyip anneleriyle konusuyorlardı. artık yoklar,içim bomboş. ve suan burda öyle bir yağmur yağıyor ki o küçücük bedenleri sırılsıklam olmustur toprağın altında. enfeksiyondan 10 gün yattım hastanede,hala tam olarak geçmiş değil. içim acıyor...fakat rabbim bana böylesini uygun gördü diyorum ama yüreğime anlatamıyorum.. zaman en iyi ilacım olacak sanırım. Allahım seninde umutlarını ve emeklerini boşa çıkarmasın. sağlıkla en kısa zamanda hasretle beklediğimiz bebeklere bizde kavuşuruz inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun,dualarım seninle...