Canımın çoğu kaldı sizde :((((

bende yazıyı okuyunca çok duygulandım aynı şeyleri yaşadım bebeğimi kaybettim şimdi 3cü deneme yapılacak çok korkuyorum nekadar zor önce güzel haberi almak sonra daha sevinemeden acı yaşamak ama bu sefer olucak başarıcaz rabbim yardım edicek bize ben inanıyorum rabbim harkese evlat hasreti çeken bütün insanlara yardımet kimseyi yarı yolda bırakma allahım bizede hayırlı sağlıklı evlat ver aminnnnn

aminnnnnnnnnnnnn canm tez vakitte dileyen çaba gösteren herkeze nasip etsin rabbim...

allah sabir versin hepimize aallah hic kimsenni kucagini bos birakmasin su an bende cok korku icindeyim dis gebelik olursa diye daha 11 gün var keseyi görmek icin sevincimi yasayamadim dogru düzgün kizlar sizdede oldumu sol kasigim agriyor bu sabahtan beri daha keyi görmedim korku icindeyim.......................................cevap bekliyorum canlar

cnm sakin ol kasık ağrıları normal aklına olumsuz şey getirme sakın..

ne söyleyeceğimi bilemiyorum ama seni anladığımdan eminim,yaşadıklarının belkide yüzde birini yaşadım ama bu acının tarifi yok biliyorum öyle bişeyki bu bebeğinin olacağını öğrendiğin andan itibaren o senin canının bi parçası oluyo,ihangisinde daha çok üzüldün diye soramıyorum hepsinin acısı ayrıdır, ilkin heyecanı 2.nin umudu 3. de artık alışmışlık hepsi çok güzeldir eminim....inşallah bu kez kötü şeyler yaşamazsın bebeğini alırsın kucağına... takip edeceğim seni hadi bize umut ol sen

kasık ağrısı çok normal canım hiç takma kafana daha çok küçük olduğu için tutunmaya çalışıyodur o..onun ağrısıdır..

küçük bir kız çocuğuyken ikiz annelerine hep imrenerek bakardım allahın onları ödüllendirdiğini düşünürdüm hep ve yıllarca hiç tek çocuk hayali kurmamıştım ama malesef anne bile olamamıştım ikizlerimi öğrendiğimmde yaşadığım mutluluğu kelimelere sığdıramam onların ultrason görüntüleri hala gözümün önünde ve kaybettiğim gece hayatımın en acıgünüydü beni en çok yakan kaybım onlardı benim minik mucizelerim minik dutlarımdı onlar (((

hayırlısı olsun arkadaşım bu acı hiç unutulmaz her zaman kanamaya hazır bi yara gibi durur, ama hafifler zamanla inşallah bebeğini kucağına aldığın gün hepsi hafifleyecek... Allah bebeğini kaybetmiş herkese sabır versin bu hayatta verilebilecek en zor savaşlardan biri...

canım durumunu dier topikte okudum burda da okuyunca yine aynı üzüntüyü yaşadım.Allah kımseyi çocuk hasretiyle sınamasın çok zor dışarıdan bakıldığında insanın en yakınına bile çok kolay geliyor.
umarım bu defa yavrunaa sağsalim kavuşursun. ben 21 haftalık hamileyim ve 33.haftaya kadar gitsin diye dua ediyorum Allahıma

ewet cnm ancak yaşayan bilir acısını benim bundan sonra heyecanımın yerini korkular alıcak 27 haftayı geçsem yeticek bana inan 40 hafta hayal gibi geliyo....

Sevgili Arkadasim,

Yazdiklarini okudukca ne kadar yuce yurekli, sabirli bir kardesimizin MAsallahh, derdi veren rabbim sabrinida veriyor gercekten yasatiklarin cok zor, tarifi imkansiz acilar yasamissin, ne mutluki san ahic pes etmemissin...

Bende 4. denemede oglumu kucagima alabildim, bende zor gunler yasadim ama gordumki senin yasadiklarinin yaninda benim yasadiklarim hic. 1. deneme Negatif, 2. deneme kimyasal gebelik, 3. deneme Negatif, 4. deneme evett ikiz gebelik hersey gulluk gulistanlik giderken kizimin kalbi 23. haftada durdu, o gunden itibaren abanda uyku haram oldu, korku dolu geceler oglumuda kaybetcem ama rabbim bana 37+5 te oglumu saglikli sihatli kucahgima almayi ansip etti, kizimi kara topraga gomerken, oglumun varligi bana teselli oluyordur ama onun acisi hep benle olcak...

Sana yaziyorumki cunku, boyle guzel, zor gebelikten sonra benim ebbegimi kucagima almam bir mucize oldu, dilerimki sende saglikla, sihatli bebegini bu sefer kucagina alir, bu yasadiklarini unutmasanda bir nevi teselli bulursun... Rabbim yar ve yardimcin olsun, acini yuregimden hissediyorum.. rabbim sanada karnindaki kucucuk dut'unada guc versin, hayirlisi ile kucagina al ins.

ewet cnm ancak yaşayan bilir acısını benim bundan sonra heyecanımın yerini korkular alıcak 27 haftayı geçsem yeticek bana inan 40 hafta hayal gibi geliyo....

Canim benimde kizimin kalbi 23 haftalik durdunda, bende ya rabbim 27 yi gorem yeter diyodum, ama rabbim 37+5 bile gormeyi nasip etti, bekleseydim 40 haftada olcakti ama bende yeter dedim... bu endiselerinden gebeligin boyunca uzak dur cnaim yoksa o kalan 34 hafta asla gecmez, hamilelginin tadini cikar, mucizenin tadini cikar, hep mutlu olki oda seninle mutlu olsun, en azindan 34 hafta bebegni kucagina alanana kadar mutluluk oyunu oyna hepki oda icinde kipir kipir mutlu olsun...

ikiz annesi olmak benimde cocuklugumdna beri hayalimdi, bende artik dedim ikiz degilde , bir tane rabbim kucaklamayi ansip etse, umutumudun bitti yerde ikizlerime hamile kaldim, ama anca oglum yasayabildi, simdi oglum buyuusn hep dua ediyorum hakkimda hayirli ise ikiz kiz evlat nasip etsin rabbim, kaybettim kizimin acisi hep benimle olcak, geceleri yastiga basimi koydumda kizimi hayal etmekten uyuyamiyordum bile oglumu kucagima verdikelrinde bir tarafi cok mutlu ama diger tarafim hickira hickira agliyordu... rabbim ehrseyin hayirlisini nasip etsin hepimiz hakiinda...

Canım özellikle Allah yardımcın olsunnn...gercekten çok zor buna benzer acıları bende yasadım hele o kaybetme korkusu.... Benimde ilk hamileligimin 12.haftasinda kanamam oldu ve gecti daha sonra erken dogum riskim yüzünden hastanede kaldım çok şükür kucağıma aldım şimdi 5 yasında ... Daha sonra ikinciyi düşündük her ayı heyecanla yasıyordum çok istediğim bir bebekte bütün heyacanı onda yasıyordum ve nihayet 5.ayinda hamile kalmıştım bütün dünyalar benimdi sanki ilk kez anne olacaktım me yazikki 6.haftamda kanamam başladı fazla umursamadim gecer dedim gecti ama sıkıntılar bitmedi o bebeğime okadar çok alismistimki okadar çok sevmiş ve beklemistimki arada bir devam eden kanamalarla 20.haftamiza kadar geldik ama kanamalarım devam ediyordu daha sonra acile gittiğimde o soku yasadım bebeğimin tamamiyle suyu bitmis kesesi açılmıştı yatış işlemleri yapıldı belki 24 haftayı tamamlarız diye düşündük ama olmadı 21 haftalikken normal doğumlar kaybettim kızımı..... Otopsi hersey yapıldı sorun çıkmadı...Dr 3 aydan sonra denememizi söyledi veee yine hamileydim hep o korkular kaybetme bebeğimin acısını yaşarken yeni hamilelik ve korkular...ilk haftalar çok rahatti önceki hamileligimdeki gibi karın ağrıları yoktu takı 9. Haftamiza kadar öyle bir kanamam olduki bacaklarimdan akıyordu resmen hemen acile gittik gece saat 12 gitti gitti diyip bağıra bağıra agliyordum o cigliklarimi hemşireler duyup acil girişine koşarak gelmişti onlar sancıdan dolayı ağladığımı sanıyorlardı ama ben gitti diye agliyordum ultrasona girdiğimde minicik kalbi kut kut kut atıyordu sok olmuştum çok mutluydum ama dusuk tehlikesi olduğunu söylediler eve geldik o gün dinlendim hep daha sonra uzun süren bol miktarda kahverengi akıntılar başlamıştı dr değiştirmiştim 14 haftalik olmuştum ilk kontrolümde dr bu bebek %80 gider dedi kesenin kenarı kanıyordu dünya basıma yıkıldı ama 1 ay boyunca çok dikkat edersen belki kalabilir demişti bende mecbur kalmadıkta kalkmadım lekelenmelerim bu sürede bitti sonraki kontrolümde hiçbir problem kalmamıştı bazı problemlerden dolayı erken dogum yaptım 34+4 te maşallah çok saglikliydi şimdi oğlum 15 aylık kızımda cennette arkadasım evlat acısını kaybetme korkusunu çok iyi bilirim umarım sende senin gibilerde birgun mutlu sona olasirlar allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın evlat acısıyla sinamasin insss en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız burdan

canlarım iyi dilekleriniz için tşkr ederim beni bu acıyı yaşayanlar daha iyi anlıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

CANIM ARKADASIM rabbımın gozunde cok degerlısındır sen unutma rabbım sevdıgı kısıye dert keder verırmıs bunada sukur dıyecegız her zaman senın ınancın senı yucelıge ulastıracaktır ınsallah.yazdıkları nı aglayarak okudum...
benımde bebegım hıc olmadı bılıryomusun hıc hıssetmedım daha 3,5 yıllık evlıyım ve hemen hemen hep ıstedık ıgneden korkan ben de ıgne ler mıs ılaclardan bulanan ben ılaclarmıs kullandım ama hıcccc tadamadım daha asılama yaptırdık odanasıp olmadı bu senede baktım olmuyor sorunda bulamıyorlar yasımda genc daha olusuna bırakalım 3-4 senedaha olmazza tupbebek denerız dedık bakalım kısmet genede RABBIM ''OL'' derseolur ınsallah bolsıfa dıleklerımle ınsallah iyi haberlerınle canım...ALLAH A AMENET OLUN BEBIŞ'LER'INLE INSALLAH(coguldıleklerımle:)

canımm duaların ve güzel temennilerin için teşekkür ederim rabbim tez zamanda sana ve isteyen her kuluna nasip etsin ve hiçbir kulunada evlat acısını taddırmasın.

canımm duaların ve güzel temennilerin için teşekkür ederim rabbim tez zamanda sana ve isteyen her kuluna nasip etsin ve hiçbir kulunada evlat acısını taddırmasın.

inşallah ARTIK DUSUNMEK ISTEMIYORUM O YUZDEN HAYIRLISI ISE OLSUN BAKALIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…