Canımın çoğu kaldı sizde :((((

bu gün ilk aşımı oldum

eşimden 10 tüp kan aldılar ve 1 saatlik işlemden sonra iki kolumdan bana enjekte ettiler.

çok can yakıcı bir aşıydı

2.sini 1 ay sonra yapıcaklar

bu arada doktorum dondurulmuş enbriyolarım vardı onların 3 tanesini transfer ediceni söyledi

rabbim bunca kayıbın arkasından üçüzleri verirmi acaba al sana çocuk uğraş dur elin boktan kurtulmasın dermiki :))))))

keşke olsa sağlıklı olsunlar 3 tane olsunlar ben razıyım hayatımı onlara feda etmeye....................

eşime lenfosit aşı uygulanacak bu 3 ayda doğal yollada bebek yapmayı deneyelim dedim benimle dalga geçti :KK43:((

gerçi oda haklı bebek yapmak için farklı ne yapabilirizki :)))

gizlice günleri ayarlayayımda ben bakalım anlıcakmı denemelerimi :))))

hadi bakalım hayırlısı...............

Allahım tüm bu emeklerinizin karşılığını versin, yüzünüzü güldürsün inşallah. Gözyaşlarımı zor tuttum okurken... Ben de çok mücadele ettim kızıma kavuşmak için ama daha ağır bir sınavdan geçmeniz gerekmiş sizin. Yine de isyan etmeyip, emek verip mücadele etme yoluna gitmişsiniz, öncelikle bunun için tebrik ederim. Ve eminim ki Rabbim bunun mükafatını verecektir, ama er ama geç... Dualarımda olacaksınız hep... İnşallah güzel haberlerinizi alırız en yakın zamanda..

Allahım tüm bu emeklerinizin karşılığını versin, yüzünüzü güldürsün inşallah. Gözyaşlarımı zor tuttum okurken... Ben de çok mücadele ettim kızıma kavuşmak için ama daha ağır bir sınavdan geçmeniz gerekmiş sizin. Yine de isyan etmeyip, emek verip mücadele etme yoluna gitmişsiniz, öncelikle bunun için tebrik ederim. Ve eminim ki Rabbim bunun mükafatını verecektir, ama er ama geç... Dualarımda olacaksınız hep... İnşallah güzel haberlerinizi alırız en yakın zamanda..

çokkk teşekkür ederim inşallah emeğimin karşılığını alırım bende tüm kalbimle inandım ve mücadeleme devam ediyorum en önemliside çok sevdiğim güvendiğim bir doktorum var allah onunda emeğini boşa çıkarmasın

rabbim kızını bağışlasın uzun ömürlü analı babalı büyütsün inşallah...............

Yazını okurken bende çok etkilendim bazen sevindim bazende üzüldüm. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın inşaallah bu sefer bebişlerini kucağına almayı Allahım nasip eder bende bu ay yine başlıycam tüp bebeğe
İkimiz içinde hayırlısı olsun

Allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim evimizi bebeklerimizin sesiyle neşelendirsin inşallah.

(amin)

Yazını okurken bende çok etkilendim bazen sevindim bazende üzüldüm. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın inşaallah bu sefer bebişlerini kucağına almayı Allahım nasip eder bende bu ay yine başlıycam tüp bebeğe
İkimiz içinde hayırlısı olsun

rabbim emeğini boş çıkarmasın cnm benim 2 ay sonra başlıycak dondurulmuş tedavim şimdilşk ayda bir lenfosit aşım oluyor.

rabbim emeğini boş çıkarmasın cnm benim 2 ay sonra başlıycak dondurulmuş tedavim şimdilşk ayda bir lenfosit aşım oluyor.

Teşekkür ediyorum canım adetimi oldum iğnelere başladım bugün 2. oldum Perşembe kontrolüm var
İnşaallah bu ay ben 2 ay sonrada sen hamiş olursun:KK16::KK16::KK16:

Azmine hayran kaldım çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin bende bu ay başlayacağım 2. Denemeye rabbim ol desin bizlere de inşallah

çok etkilendim Allah yardımcın olsun...
Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin..
İnanıyorum kucağınıza aldığınız günleri de göreceksiniz..
Çektiğiniz sıkıntıların karşılığını verecektir Allahım...

Azmine hayran kaldım çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin bende bu ay başlayacağım 2. Denemeye rabbim ol desin bizlere de inşallah

rabbim emeğini boş çevirmesin bu son ve mutlu denemen olsun inşallah.

çok etkilendim Allah yardımcın olsun...
Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin..
İnanıyorum kucağınıza aldığınız günleri de göreceksiniz..
Çektiğiniz sıkıntıların karşılığını verecektir Allahım...

çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda kucağıma alabilirim bebeğimi

evet ilk aşım yapıldıktan sonra doğal yolla denemeyi kafaya koymuştum ve bu ayki yumurtlama dönemimde başarıyla amacıma ulaştım inşallah hedefi tutturmuşumdur.:)))

gerçi bu ay beklemiyorum önümüzdeki aya umutlanırım hakkımda hayırlısı bakalım kasımda transfere kadar bir süpriz olucakmı :)))

duyduğum her bebeğini kaybeden arkadaşımızın haberiyle acım tazeleniyor

duyduğum her hamilelik haberiylede umudum kuvvetleniyor

bölesi karmaşık duygularım var :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Canım Allah sabır şifa ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
Bebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum
Bende geçen yıl 15 eylülde kaybettim bebeğimi çok zor
1 yıldır deniyoruz bu kez daha umutluyum ve senin sabrın beni utandırdı
Rabbim sağlıkla bebeğine bebeklerine kavuştursun inşallah

Canım Allah sabır şifa ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
Bebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum
Bende geçen yıl 15 eylülde kaybettim bebeğimi çok zor
1 yıldır deniyoruz bu kez daha umutluyum ve senin sabrın beni utandırdı
Rabbim sağlıkla bebeğine bebeklerine kavuştursun inşallah

çok saol canım rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah ve tüm hasretle yananlarıda (aminnnn)

gözyaşları içinde okudum yürüdüğün yolu bende 3 yıldır uğraşıyorum ve tüp bebek aşamasına gelmeden pes etmek üzereydim senin bu yazın bana umut oldu...mevlam bizi sınıyor diyorum hep asla isyan etmiyorum demek ki kaderim bu demekmiş diyorum..:KK43:((

X