Canımın çoğu kaldı sizde :((((

canım benim bende minik kuşumu kaybetmiştim.ama inan hamile kalmasaydın dahada çok üzülürdün hiç anne olamayacakmıyım derdin.şimdi de keseyi görmek için sabırsızlanıorum.bu sefer benimle kalsın diye dualar ediyorum.odasını bile seçtim.hayallerim hep onunla.inş.yıkılmaz hayallerim.bu sefer kaldıramam ve tedaviye bidaha başlayamam galiba.dua edin bana.bebeğim benimle kalsın.

offf yaa canim benim cok zor basindan gecenler ALLAH yardimcin olsun ALLAH sabir ve güc versin canimm

mavielli.....selam arkadaşım.......bu yaşadıklarını o kadar iyi anlayabiliyorunki,çünkü aynını yaşadım.....ilk 2 tüp denememde bende hamile kaldım,ama malesefki senin yaşadıklarını yaşadım........her 2 hamilelğim düşükle sonlandı......heleki bizim ne mücadelelerle,ne zorlıklarala hamile kaldığımızı düşünürsekki,bu zor hamileliklerin ardından,birde o düşük kayıplarını yaşamak çok acı.........inşallah bu seferki denemende sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.......

mavielle canım benim

erittin bitirdin beni gece vakti güzelim

canım benim bende 2 çocuk annesiyim. benimde kardeşim 3 aşılama 1 micro sonucunu negatif yaşadı.
ilk aşılaması tutmuştu aslında. maalesef 9 haftalıkken kalp atışı durdu ve kaybettik meleğimizi.

kardeşim benim 3. çocuğum gibi.insan evladının üzüntüsüne dayanamaz ya işte bu kardeşimin acısı da benim içimin yarası.

şimdi bu sitede sizin yaşadıklarınızı okudukça daha da çok üzülüyorum ama okuduğum her hamiş haberinde de deli gibi seviniyorum.

dualarım dileklerim daima ama daima sizin için
Allahım hepinize sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

bu arada bütün yaşadıklarınıza rağmen dimdik ayakta durup birbirinize teselli vermeniz bile ne kadar önemli ne kadar güzel. işte bizim kadınımız böyle. işte bu güçlü kadınlar Allahımın izniyle acılarını unutacak ve bebişlerini kucağına alacak inşallah.

gerçekten sabırlar diliyorum tüm dualarım daima sizinle

Son düzenleme:
mavielle çok geçmişş olsunn...rabim sabır versin..inş 2010 da evlatlarını kucağına alırsın ve bu yaşadıklarınıı bebişlerinle unutursun....

sevgili mavielli ......şahin beyi bıraktığını söylüyorsun.........şu anki dr.un kim?
güzelim şahin beye sadece bir kez gittim ön görüşmeye eşim ısınamadı ve izmir şifa hastanesine gittik doktorum ege üniversitesi prof.dr.erol tavmergen bakalım hayırlısı artık bu sefer rahim ağzı açıklığım olduğu için dikiş atılacak daha dikkatli bir hamilelik geçiricem umarım bebeklerime kavuşurum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mavielle çok geçmiş olsun. Çok benzer şeyler yaşadık. ben de aşılama ile ikiz bebeklerime hamile kalmıştım. 7 haftalıkken ilkini, 16 haftalıkken 2. yi kaybettim. Ve yapılan inceleme de bende kromozom translokasyonu olduğu anlaşıldı. Öyle kötü zamanlar geçirdim ki defalarca keşke ölsem dedim. ama insan her acıya Allah'ın yardımıyla dayanıyor. ıyileşince tüp bebek tedavisi için Erol tavmergen'e gittim. Tabi benim embriyolara pgt yapıldı. Tam transfere girmek için hastaneye gideceğim haber geldi sağlıklı embriyo bulunamadı diye. Yani dış görünüşte embriyolar iyide olsa genetik analiz herşeyi ortaya çıkarıyor ve benim transferim iptal oldu. yine çok üzüldüm aradan aylar geçti şimdi yine tedaviye başlıyorum inşallah ocak sonu artık ankara da oturduğumuz için burda başlıcam. Bütün bunları sende benim gibi asla vazgeçmeden sabırla devam ettiğin için anlattım. Bu arada Erol hoca 1 numara bir doktor. Emin ellerdesin. ınşallah bebek haberlerimizi beraber alırız selamlar.

canım erol hoca mutlaka iyi bir doktordur sonuçta profösör ama ben onunla ilk tüp bebek denemem olucağı için biraz tedirginim bu gün yarın adet olucam ve tedavim resmen başlamış olucak tabi eğer kısa protokol olsun derse hakkımda hayırlısı olsun ne diyim ama sanki ilk tüp bebek tedavimmiş gibide heyecanlıyım

bir yıl sonra yine heyecan başladı tedaviy başlamama 1 ay var ben korkular içindeyim...

bir yıl sonra yine heyecan başladı tedaviy başlamama 1 ay var ben korkular içindeyim...

şimdi hikayeni okudum hakkaten çok etkilendim. Allahım inşallah bu sefer yüzü güldürsün. Ben inanıyorum ama bu sefer olacak. Benim 6. hislerim çok gelişmiştir. Sende inan. Sakın eski yaşadıklarına takılıp kalma. Allahın izniyle bence zamanın gelmiş. Bende yeni başladım tedaviye ilk dememem olacak benim. Bu siteyi keşfettim okuyorum yaşananları. Herkes içinde dua ediyorum. Senin için ayrıca edeceğim emin ol.Kaç yaşındasın nerde yaşıyorsun nerde tedavi göreceksin?

güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim şifada yapılan tedavide negatif sonuç almıştım ayrıca hiç ilgi alaka yok ben yaklaşımdanda memnun kalmadım ilk başta tedavimi yapan bursa pembe mavi tüp bebek merkezi nevin hanımda doktorumdu kızıada onda hamile kalmıştım ve 6 aylık dönemde her an yanımdaydı doktorum bende emeği desteği çoktur allah razı olsun tekrar onda deneyeceğim allah nasip ederse......

mavicim dualarımdasın şu korkular bende 5 yıldır evliym ama yok yok durumumda yok her durumda zor be canlarım

Yazınızı ağlayarak okudum lütfen vazgeçmeyin elbet zamanı gelecektir ben annemin 9 senelik uğraşı sonucu olmuşum sabretmek zordur ama mükafatını alacaksınızdır inşaallah bende 2,5 senelik evliyim bebiş düşüncemiz başladı bakalım ben neler yaşayacağım sizin için dua edeceğim

meliscim rabbim evlatla kimseyi sınamasın umarım vakti geldiğinde seni üzmeden gelir bebeğin ve tüm bebek özlemi çeken arkadaşlarımızın

canım hikayeni okudum ve gözyaşlarımı tutamadım. çok zor şeyler yaşamışsın. aklıma yaşadıklarım geldi. bende 3 kere bebeğimi kaybettim. ekim ayında tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum. olacak mı acaba olsa da devamı gelebilecek mi. şimdiden onun stresi aldı bile beni. inşallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız canım bende ekim atındaki adetimi bekliyorum eğer uygun görürse doktorum tedaviye başlıcam hemen rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın( amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…