güzelim şahin beye sadece bir kez gittim ön görüşmeye eşim ısınamadı ve izmir şifa hastanesine gittik doktorum ege üniversitesi prof.dr.erol tavmergen bakalım hayırlısı artık bu sefer rahim ağzı açıklığım olduğu için dikiş atılacak daha dikkatli bir hamilelik geçiricem umarım bebeklerime kavuşurum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sevgili mavielli ......şahin beyi bıraktığını söylüyorsun.........şu anki dr.un kim?
mavielle çok geçmiş olsun. Çok benzer şeyler yaşadık. ben de aşılama ile ikiz bebeklerime hamile kalmıştım. 7 haftalıkken ilkini, 16 haftalıkken 2. yi kaybettim. Ve yapılan inceleme de bende kromozom translokasyonu olduğu anlaşıldı. Öyle kötü zamanlar geçirdim ki defalarca keşke ölsem dedim. ama insan her acıya Allah'ın yardımıyla dayanıyor. İyileşince tüp bebek tedavisi için Erol tavmergen'e gittim. Tabi benim embriyolara pgt yapıldı. Tam transfere girmek için hastaneye gideceğim haber geldi sağlıklı embriyo bulunamadı diye. Yani dış görünüşte embriyolar iyide olsa genetik analiz herşeyi ortaya çıkarıyor ve benim transferim iptal oldu. yine çok üzüldüm aradan aylar geçti şimdi yine tedaviye başlıyorum inşallah ocak sonu artık ankara da oturduğumuz için burda başlıcam. Bütün bunları sende benim gibi asla vazgeçmeden sabırla devam ettiğin için anlattım. Bu arada Erol hoca 1 numara bir doktor. Emin ellerdesin. İnşallah bebek haberlerimizi beraber alırız selamlar.
bir yıl sonra yine heyecan başladı tedaviy başlamama 1 ay var ben korkular içindeyim...
bir yıl sonra yine heyecan başladı tedaviy başlamama 1 ay var ben korkular içindeyim...
Yazınızı ağlayarak okudum lütfen vazgeçmeyin elbet zamanı gelecektir ben annemin 9 senelik uğraşı sonucu olmuşum sabretmek zordur ama mükafatını alacaksınızdır inşaallah bende 2,5 senelik evliyim bebiş düşüncemiz başladı bakalım ben neler yaşayacağım sizin için dua edeceğim
canım hikayeni okudum ve gözyaşlarımı tutamadım. çok zor şeyler yaşamışsın. aklıma yaşadıklarım geldi. bende 3 kere bebeğimi kaybettim. ekim ayında tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum. olacak mı acaba olsa da devamı gelebilecek mi. şimdiden onun stresi aldı bile beni. inşallah bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız canım bende ekim atındaki adetimi bekliyorum eğer uygun görürse doktorum tedaviye başlıcam hemen rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın( amin)