Canımın çoğu kaldı sizde :((((

sadece ilk mesajını okudum ama şuan hüngür hüngür ağlıyorum allah bebeğini yada bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bu mubarek günde dualarım seninle çok azimli birisin

tatlım konunu tesadüf eseri gördm ve okudum hepsini.. ALLAH inş. sana ve diğer tüm bebek bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. inş bu sefer mutlu sonu paylaşırsın bizlerle

sadece ilk mesajını okudum ama şuan hüngür hüngür ağlıyorum allah bebeğini yada bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bu mubarek günde dualarım seninle çok azimli birisin

kıyamam sana ağlama bebişini üzme benim için dua et hamilelerin duası kabul olur benden duanı eksik etme

bebeğinidide sağlıcakla kucağına almanı dilerim

dün korkuyla çıkmıştım evden ya iptal olursa diye

hastaneye girdiğimde transfere hastamız geldi diyip beni odaya aldılar o an çok mutlu oldum bebeklerim beni bekliyordu

ameliyataneye güle oynaya gayet sakin indim yanımda banu hemşire ve hasta bakıcı vardı sohbetle hazırladılar gülüşerek yerimi aldım daha sonra semra ebe geldi o ilk günden beri benden duasını eksik etmeyen gönlüde yüzüde güzel allah razı olsun ondanda diğer personeldende beni evimde hissettirdiler hep

ve nevin hanım geldi benim sevgili doktorum transfer başladı ben birtürlü başımı çeviremedim monütöre ve tuhaf bişi oldu işlemi yaptığında doktorum bebekleri görmedini söyledi tekrar çektiler tekrar denediler yine yok ben hala başımı çeviremiyordum monütöre 3.deneme başka katedralle çek dedi doktorum bende başımı bi anda mönüöre çevirdim ve bebeklerimi gördüm sanki bakmadımı hissetmiş gibi yerlerine gitmemişlerdi benim bakmamla ordalardı şimdi benimleler ve inşallah benimle kalıcaklarr...

canım ya :13:
bebeklerin ve sen hoşgeldin
:127:
canım ben inanıyorum canım bu sefer olacak
çünkü senin hamile kalmanda sorun yok canım
inş 9 ay için gün sayacaksın
sakın yorulma canım takma kafana olacakmı diye
olacak rabbimin izniyle

inşallah cnmmmmmm

tatlım inş bu sefer olacak çok sevindim bebeklerin seni bırakmayacak.. dualarımız seninle

böyle haberlere çok mutlu oluyorum ne kadar güzel bir duygudur yaşadığın allah tamamına erdirsin inşallah

Canım öyle çok dua ediyorum ki sana inan hep aklımdasın, Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallah bu kez sağlıkla kucaklaşıp hasret giderirsin bebeklerinle, bol bol dua et ve gönülden inan, Rabbim ol derse gerisi boş biliyorsun, sen çok güçlü ve sabırlı birisin, Rabbime tevekkül etmeye devam et inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter...

aminnnnnn cnm inşallahhhhh

canım hayırlı olsun bebişlerin seni 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin rabbim dualarım seninle

canım hayırlı olsun bebişlerin seni 9 ay boyunca bırakmasınlar inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin rabbim dualarım seninle

Allah razı olsun canım inşallah bırakmazlar beni bu sefer çok daha minikler 4 hücreliler inşallah güçlü olurlar anneleri gibi

Allah razı olsun canım inşallah bırakmazlar beni bu sefer çok daha minikler 4 hücreliler inşallah güçlü olurlar anneleri gibi

bence onlarında seni istediği transfer anında belli olmuş inanıyorum ki bu minnacık bebişler senin onları istediğin gibi seni istiyorlar ve senin gibi güçlü olacaklar ve annelerine sımsıkı tutunup güzelce büyüyecekler kendine çok iyi bak

İnşallah cnm tşkr ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…