Canımın çoğu kaldı sizde :((((

canım inş gelicek meleklerin ,bak çoğul konuşuyorum
inş ikiz olur sana tüm yaşadıklarını unutturur

canım facedeki msjını aldım tşkür ederim
doktorununda dediği gibi bizim pgtden başka çaremiz yok

canım inş gelicek meleklerin ,bak çoğul konuşuyorum
inş ikiz olur sana tüm yaşadıklarını unutturur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım facedeki msjını aldım tşkür ederim
doktorununda dediği gibi bizim pgtden başka çaremiz yok

canım pgt sonrasında başarı şansın yüksek olumlu konuştu doktorum tabiki herşey allahın elinde doktorlar birer vesile

inş arkdaşım hepimiz için tüm olmayanlar için dua ediyorum herzaman
rabbim bigün bizide sevindiricek inş
benim korkum emriyolar pgtye girince hepsi kötü çıkarda transfer iptal olursa diye çok korkuyorum

inş arkdaşım hepimiz için tüm olmayanlar için dua ediyorum herzaman
rabbim bigün bizide sevindiricek inş
benim korkum emriyolar pgtye girince hepsi kötü çıkarda transfer iptal olursa diye çok korkuyorum

korkma cnm allah büyük ben inanmıyorum hepsinin kötü çıkacağına hatta eminim hepsi temiz gelicek

hadi az kaldı!

umarım yolundadır diğer şeyler de şu sıra hayatında...

haberlerini bekliyorum, arada bakıyorum girip

hadi az kaldı!

umarım yolundadır diğer şeyler de şu sıra hayatında...

haberlerini bekliyorum, arada bakıyorum girip

saool cnm yarın 2. kopntrolüm var bu sefer 7 tane yumurtam görünüyor zaten bana 2 tanesi lazım inşallah kaliteli enbriyolar olur sanırım çarşamba veya salı opum var yarın belli olur kesin zamanıda yazarım hazırlıklar son sürat evimi temizlidem işler bitti bundan sonrası gezmekle geçicek ve sonra umutlu bekleyiş:))

Merhaba:79::79:
tedavin hayirli olsun ve insallah bu son olsun
vee bebekleeine saglicaklakavus
nsallah.

Merhaba:79::79:
tedavin hayirli olsun ve insallah bu son olsun
vee bebekleeine saglicaklakavus
nsallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah nerde varsa ben gibi mücadele eden özlem çeken herkeze rabbim bu yeni yılda bebeklerle müjdelendirsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah nerde varsa ben gibi mücadele eden özlem çeken herkeze rabbim bu yeni yılda bebeklerle müjdelendirsin

Aminnnn insallah

Canim benim en son iki naklim dond.emb.ile yapildi
Ilki tek ikincisi iki nakil
Ve tutunma sanslarinin az oldugunu bildigim.halde esime ve dra anlatamadim.

Birseyi merak ediyorum
eger ikiz gebelik olursa ki insallah gonlundeki olur
Dr un nasil bir tedavi uygulayacak serklaj vs.

Bu arada sayiya takilma canim
Ben de en son 22 ad.toplanmis ve dondurulmustu
ama bir dahakine kismetse don.dusunmuyorum
Saglikli iki olsun yeter ve sendede sayi yeterli

Merakla burdan takip edicem canim
Insallah iyi haberlerle geliceksin

canım gebelik oluşursa serkulaj olmuyacak ikiz olsada çinkü o açıklık olduğunda yapılıyor tedbir amaçlı yapıldığındada zararı oluyormuş bebeklerin gelişimini engelleyebiliyormuş önceki gebeliğimde bende istemiştim böyle açıklama yapmıştı

bu hamileliğimde nasıl bir yol izliycek bilmiyorum bende sormadım çünkü şimdiden düşünmek istemiyorum doktorumada güvendiğim için o nederse yapıcam

önceki tedavilerimden farklı bu sefer 4 günlük viadra verdi doktorum kadınlarda rahim duvarını kaliteli kalınlaştırdığı ortaya çıkmış ve düşüğede engel olabiliyormuş inşallah bendede işe yarar şimdilik bu kadar bakalım bundan sonra ne olucak bende merak ediyorum :))

eşim çok ümitli daha önceleri kendini kaptırma diyen adam şimdi bu sefer olucak kucağımıza alıcaz diyor inşallah dediği gibi olur...

Allah yardımcın olsun. Ben de senden haber bekleyenlerdenim. Sen azime güzel bir örneksin. Rabbim bu azminin sonunu hayırlı etsin. Amin !

nasılsın canım takip edemiyorum birkaç gündür tedavin ne durum da az kaldı canım unutma
canım bizde bu yıl bir tedavi daha yaptırcaz inş ama şu an yeri ve zamanı belli değil

Allah yardımcın olsun. Ben de senden haber bekleyenlerdenim. Sen azime güzel bir örneksin. Rabbim bu azminin sonunu hayırlı etsin. Amin !

nasılsın canım takip edemiyorum birkaç gündür tedavin ne durum da az kaldı canım unutma
canım bizde bu yıl bir tedavi daha yaptırcaz inş ama şu an yeri ve zamanı belli değil

çarşamba günü opum var 5 tane olgun yumurtam var 3 tanede küçük var belkide onlarda olgunlaşır bilemiyorum artık gerçi bana 2 laliteli yumurta yeter dondurmayı düşünmüyorum birdaha :)) kızlar benimle heyecanlandığınız gibi bende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum ve bol dua ediyorum

yeni yıl yeni umutlar yei mutluluklar getirsin bizlere....

Ben kendime söz verdim, senin bebeyin olsun kendi ellerimle becere bildiyimin en güzelinden senin çocuğun için kışlık takım (bere, eldiven, patik, atkı) örücem. Tabii o zamana kadar Türkiyede olursam ve durumum da müsayet olursa. Biliyorum böyle bir yolculukda, bu yaşadıklarının karşılığında ayaklarının altına dünyanın serilmesi bile bir şey değil, amma senin yola böyle azimle devam etmen çook hoşuma gidiyor, seni takdir ediyorum. Rabbim bunu bize göstersin.

Ben de şimdilik azimli ve umutluyum. Başıma daha nelerin geliceyini bilmiyorum, daha yolun başındayım. Rabbim yıpratmasın. Amma ben de ne olursa olsun yılmak istemiyorum. O yüzden seni seviyorum.

P.S. yeni yılda Rabbim yeni umutlar ve yeni mutluluklar versin hepimize ( aman, kelimelere dikkat).

:)) çok teşekkür ederim örmüş kadar oldun :)) inşallah o günleride görürüz cnm..

inş canım yeni yıl yeni umutlar yeni güzellikler getirsin hepimize
tüm özenneler 2013 yılında anne olsun
canım namzlarımdan sonra hep dua ediyorum senin için inş olacak ben inanıyorum
o yumurtacıklar 1 ay sonra minicik elleri ayakları ve minicik kalbi olan bi bebiş olup senin göbiüşünü dolduracak

canımın alah yardımcın olsun inş hiç anlamadan atlatırsın opu işlemini
dualarım seninle arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum

aminnnnnnnnnnnnnn cnm inşallahhh

canımın alah yardımcın olsun inş hiç anlamadan atlatırsın opu işlemini
dualarım seninle arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum

çok saol cnm heyecanlıyım elimde değil (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…