- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Canımm hayırlı olsunn.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.dualarım seninle ve bebişlerinledün korkuyla çıkmıştım evden ya iptal olursa diye
hastaneye girdiğimde transfere hastamız geldi diyip beni odaya aldılar o an çok mutlu oldum bebeklerim beni bekliyordu
ameliyataneye güle oynaya gayet sakin indim yanımda banu hemşire ve hasta bakıcı vardı sohbetle hazırladılar gülüşerek yerimi aldım daha sonra semra ebe geldi o ilk günden beri benden duasını eksik etmeyen gönlüde yüzüde güzel allah razı olsun ondanda diğer personeldende beni evimde hissettirdiler hep
ve nevin hanım geldi benim sevgili doktorum transfer başladı ben birtürlü başımı çeviremedim monütöre ve tuhaf bişi oldu işlemi yaptığında doktorum bebekleri görmedini söyledi tekrar çektiler tekrar denediler yine yok ben hala başımı çeviremiyordum monütöre 3.deneme başka katedralle çek dedi doktorum bende başımı bi anda mönüöre çevirdim ve bebeklerimi gördüm sanki bakmadımı hissetmiş gibi yerlerine gitmemişlerdi benim bakmamla ordalardı şimdi benimleler ve inşallah benimle kalıcaklarr...