olsun canım yeter ki olsun bu güzel anne adayına herşey yakışır
bebişlere iyi bakmak için iyi beslen daha sonra diyete girer atarsın fazlalıklarını
buraya uzun zamandir girmiyordum google da baska bisey ararken ordan oraya yonlendirildim ve tesaduf eseri hikayeni okudum insAllah bus sefer her sey yolunda gider Rabbim bu sene anne olacakla listesine insAllah seninde adini yazmistir.
ayy canım az kalmış bizde hayecanlıyızçok heyecanlıyımmmmmmm
başlarda umutluydum şimdi ise tedirginim ve daha 6. günüm
haftaya perşembe test günüm
dört gözle belirtileri bekliyorum oda 8-10.günlerde
rabbim umudumu kırmaaa ya rabbimmm
İnan ki her denemende şimdi oldu şimdi oldu diyerek okudum...
Rabbim kollarınızı boş bırakmasın, mis gibi kokusuyla doldursun burunlarınızı..
Hiç beklemedim hamdolsun ama hayattaki en büyük korkularımdan biriydi anne olamamak..
İnanın okumamaya çalışıyorum, her defasında kahroluyorum..
Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip eder inşallah, en yakın zamanlarda sağlıklı sağlıklı...
ayy canım az kalmış bizde hayecanlıyız
dualarımızdasın canım inşallah o belirtiler kendini gösterecek
kendimi çok çaresiz hissediyorum
ne yapsak boş rabbimin ol demesi gerekli
rabbim bunca sıkıntımın ardından hayırlı evlatlarla beni ödüllendirsin inşallah
çünkü sınavımdan hiç isyan etmedim hep rabbim bana peygamberler sınavı verdin dayanma gücüde ver ve onlar gibi benimde yüzümü güldür evlatlarla ödüllendir benide diye dua ettim
tabiki ben kim peygamberlere verilen ödülü beklemek kim kendimi onlarla elbette bir tutmuyorum ama sınavıma isyan etmedim hep inandım rabbime oda bana inanır inşallah ve bu sefer ol der yavruma((((
Hikayeni okudum, çok üzüldüm, çok ağladımAllah hepimizin yardımcısı olsun, İnşallah bu sefer mutlu sona erersin..
ben dün akşamüstü negatif sonuç aldım
senin hikayeni en baştan okudum.
hüngür hüngür ağladım.
eşim ağlamama çok bozuluyor azıcık gözlerim dolsa sinir oluyor.
dün ağlayamamın acısını çıkarttım ama senin hikayeni adım adım yanı başında yaşamış gibi hissettim.
bu kadar imtihanın sonunda bir hediye vardır demişsin ya ben de onu düşündüm.
rabbim senin kucağını (ve tüm isteyenlerin) boş bırakmayacaktır.
vermeyecek olsa istetmezdi.
kaç yaşında başlamıştın tedavilere, benim ilk olmasına rağmen daha önceden testlerde iyi çıkan yum. rezervimin az ol. söyledi dr. ultrason takibi ile.
regli olduğum gibi testleri yaptırıcam.
aminnnnn cnm inşallahhh
negatif almana üzüldüm rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah mucize merkzinden gelir bebeğin
ilk bebek iteğim ve birtürlü gebelik oluşmamasıyla 23 yaşında başladım doktor doktor gezmeye
yumurta takipleri çatlatma iğneleri aşılamalar derken zaman geçti yaşım 27 oldu ama ben hala anne olamadım
tam 3 sene kendimle boğuştum tüp bebek son şansımdı ya oda olmazsa diye kaçtım ve 30 yaşındada tüp bebek maceram başladı
rabbim kimseye bunu yaşatmasın tam oldu bu sefer derken tekrar tekrar kaybetmek çok yıkıcıydı ama güçlü olmak zorundayım ben anna olmak istiyorum çünkü
hedefime giden yoldada elimden geleni yapıyorum
keşke komşum olsan :)
sonucunu merakla ve dua ile bekliyorum cnm, biz anne olucaz inş.
hangi merkezde yaptırıyorsun ist. da mı
ne güzel olurdu:)
ben balıkesirde yaşıyorum ve tedavi merkezim bursada PEMBEMAVİ nevin hanımda doktorum
ama istanbula jertijine lenfosit aşı için geliyordum
hımm süper, seni tanıdığıma memnun oldum canım,
çok güçlü bir kadınsın maşaalllah seninkiler gerçekten çok şanslı olacak böyle bir annenin veletleri olacakları için
ahh ah bi bilseler ne kadar özlemle beklendiklerini
çin inancına göre bbekler kendi seçermiş anne babalarını ne yapsakki kendimizi beğendirmek için :))
ben çok konuştum benimkilerle 2 embriyoydu.
sanırım konuşan anne sevmiyorlardı
cnm seni merak ediyorum suan hangi asamadasin¿
ooo hadi hayırlı olsun cnm bebişler karnında ha:)inşallah güzel haberler alıcaksın ve sağlıkla doğurucaksın...Transferimin 7.günündeyim cnm 10 ocak test günüm hakkımda hayırlısı