- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
Canımm hayırlı olsunn.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.dualarım seninle ve bebişlerinledün korkuyla çıkmıştım evden ya iptal olursa diye
hastaneye girdiğimde transfere hastamız geldi diyip beni odaya aldılar o an çok mutlu oldum bebeklerim beni bekliyordu
ameliyataneye güle oynaya gayet sakin indim yanımda banu hemşire ve hasta bakıcı vardı sohbetle hazırladılar gülüşerek yerimi aldım daha sonra semra ebe geldi o ilk günden beri benden duasını eksik etmeyen gönlüde yüzüde güzel allah razı olsun ondanda diğer personeldende beni evimde hissettirdiler hep
ve nevin hanım geldi benim sevgili doktorum transfer başladı ben birtürlü başımı çeviremedim monütöre ve tuhaf bişi oldu işlemi yaptığında doktorum bebekleri görmedini söyledi tekrar çektiler tekrar denediler yine yok ben hala başımı çeviremiyordum monütöre 3.deneme başka katedralle çek dedi doktorum bende başımı bi anda mönüöre çevirdim ve bebeklerimi gördüm sanki bakmadımı hissetmiş gibi yerlerine gitmemişlerdi benim bakmamla ordalardı şimdi benimleler ve inşallah benimle kalıcaklarr...
Canımm hayırlı olsunn.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.dualarım seninle ve bebişlerinle
Ben okurken öyle bir hale geldim yasamak cok zor olmalı.
Ama bu kadar seyin üzerine tekrar denemek büyük cesaret kutluyorum sizi.
Umarım bu desteginizin ödülü olur bebekleriniz sizi hiç bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar size inşallah.
ALLAH sizinle ve bebeklerinizle olsun.
canım arkadaşım mutlu yıllar sana
nasılsın bebişlerin keyfi nasıl iyi bak meleklere
Ben sizi Aralık topiginde gormuştum ama hikayenizi burada okudum.inşallah bu sefer emekleriniz umutlariniz bosa gitmez.
Benim ablamın size benzer bir hikayesi var geç evlendi ishayatindan dolayı 35 yasında bebek yapmaya karar verdiklerinde olmadı 2 aşılama yaptı tutmadı sonra 2 tüp deneyimi oldu ama ikiside sizinki gibi dusukle sonuçlandı nasıl harap olduğunu iyi bilirim onlar izmirde yaşıyor tekrar bir araştırmaya giriştiler ve sonunda Ege universitesindeki bir doktor karşılarına çıktı yapılan tetkiklerde su sonucu aldılar ablamın vücudu eniştemin spermlerini kabul etmiyor döllenme oluyor tutuyor ama sonra vücut atıyor.bir tür eniştemin spermlerini genlerini vücut düşman görüyormuş. doktor demistiki başkalarıyla evlenseniz cocuğunuz olur ama sızına ikinizin olmaz ama yine yılmadılar doktor tedavi seklini değiştirdi bazı ilaçlar getirdiler yurt disından bir on tedavi oldu sonuc ablam 39 yasında hamile kaldı şimdi kızı 11 yasında.
Demem o ki umudunuzu yitirmeyin
dün korkuyla çıkmıştım evden ya iptal olursa diye
hastaneye girdiğimde transfere hastamız geldi diyip beni odaya aldılar o an çok mutlu oldum bebeklerim beni bekliyordu
ameliyataneye güle oynaya gayet sakin indim yanımda banu hemşire ve hasta bakıcı vardı sohbetle hazırladılar gülüşerek yerimi aldım daha sonra semra ebe geldi o ilk günden beri benden duasını eksik etmeyen gönlüde yüzüde güzel allah razı olsun ondanda diğer personeldende beni evimde hissettirdiler hep
ve nevin hanım geldi benim sevgili doktorum transfer başladı ben birtürlü başımı çeviremedim monütöre ve tuhaf bişi oldu işlemi yaptığında doktorum bebekleri görmedini söyledi tekrar çektiler tekrar denediler yine yok ben hala başımı çeviremiyordum monütöre 3.deneme başka katedralle çek dedi doktorum bende başımı bi anda mönüöre çevirdim ve bebeklerimi gördüm sanki bakmadımı hissetmiş gibi yerlerine gitmemişlerdi benim bakmamla ordalardı şimdi benimleler ve inşallah benimle kalıcaklarr...
CANIM ARKADAŞIIMM dualarım seninle inşallah bu son olacak ve bebişlerin kucağında olacakkk AMİN
Evet cnm 9 gün kaldı ama ben 3 gün sonra anlarım tutup tutmadını :)canım buldum seni burda hadi az kaldı.... son 9 gün.....
Evet cnm 9 gün kaldı ama ben 3 gün sonra anlarım tutup tutmadını :)
Hadi bakalim insallah canim guzel haberlerin icin beklemedeyiz tatlimmmm.....
iyiyim cnm sağol daha da azaldı tatlım lekelenmelerim....Sen nasılsın lekelenmen geçtimi kontrolün ne zaman tatlım
iyiyim cnm sağol daha da azaldı tatlım lekelenmelerim....
yrn yine doktordayım her çarşamba doktor günüm canım...
canıım
bebişlerin nasıl bakalım nasıl gidiyor sultanlık
Ah melekcim hiç sorma doyma hissimi kaybettim sürekli atıştırıyorum böle giderse yansımmm fil olmam yakın