Canımın çoğu kaldı sizde :((((

Canımm hayırlı olsunn.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.dualarım seninle ve bebişlerinle

Ben okurken öyle bir hale geldim yasamak cok zor olmalı.
Ama bu kadar seyin üzerine tekrar denemek büyük cesaret kutluyorum sizi.
Umarım bu desteginizin ödülü olur bebekleriniz sizi hiç bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar size inşallah.
ALLAH sizinle ve bebeklerinizle olsun.

aminnn cnm inşallah

canım arkadaşım mutlu yıllar sana
nasılsın bebişlerin keyfi nasıl iyi bak meleklere

Beni takip eden dualarını benden eksik etmeyen herkeze mutlu yıllar umarım leyleklerin bol mesai yaptığı bir yıl olur

Ben sizi Aralık topiginde gormuştum ama hikayenizi burada okudum.inşallah bu sefer emekleriniz umutlariniz bosa gitmez.
Benim ablamın size benzer bir hikayesi var geç evlendi ishayatindan dolayı 35 yasında bebek yapmaya karar verdiklerinde olmadı 2 aşılama yaptı tutmadı sonra 2 tüp deneyimi oldu ama ikiside sizinki gibi dusukle sonuçlandı nasıl harap olduğunu iyi bilirim onlar izmirde yaşıyor tekrar bir araştırmaya giriştiler ve sonunda Ege universitesindeki bir doktor karşılarına çıktı yapılan tetkiklerde su sonucu aldılar ablamın vücudu eniştemin spermlerini kabul etmiyor döllenme oluyor tutuyor ama sonra vücut atıyor.bir tür eniştemin spermlerini genlerini vücut düşman görüyormuş. doktor demistiki başkalarıyla evlenseniz cocuğunuz olur ama sızına ikinizin olmaz ama yine yılmadılar doktor tedavi seklini değiştirdi bazı ilaçlar getirdiler yurt disından bir on tedavi oldu sonuc ablam 39 yasında hamile kaldı şimdi kızı 11 yasında.
Demem o ki umudunuzu yitirmeyin

mutlu son negüzel bendede aynı durum var bu yönde tedavi görüyorum cuma 8.transferim yapıldı gün sayıyorum herşeyin hayırlısı

CANIM ARKADAŞIIMM dualarım seninle inşallah bu son olacak ve bebişlerin kucağında olacakkk AMİN

Ah melekcim hiç sorma doyma hissimi kaybettim sürekli atıştırıyorum böle giderse yansımmm fil olmam yakın

olsun canım yeter ki olsun bu güzel anne adayına herşey yakışır
bebişlere iyi bakmak için iyi beslen daha sonra diyete girer atarsın fazlalıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…