Canımın çoğu kaldı sizde :((((

opum iyi geçti 5 tane yumurtam toplandı yarın haber vericekler bakalım hepside döllenicekmi büyük ihtimalle cumartesi günü transferim olur heyecanla bekliyorum bebeklerime kavuşmayı............

oh maşallah opuyu atlaşmıssın canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz

oh maşallah opuyu atlaşmıssın canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz

malesef haberler kötü

3 tane yumurtaya işlem yapılmış ve sadece 2 tanesi döllenmiş yarın 12 de çağırdılar transfer yapılacak 3.günü bekletmicekler

çok korkuyorum ya bölünmezlerse :KK43:(

yarın iptal olursa........

malesef haberler kötü

3 tane yumurtaya işlem yapılmış ve sadece 2 tanesi döllenmiş yarın 12 de çağırdılar transfer yapılacak 3.günü bekletmicekler

canım moralini bozma inşallah 2side bölünmeye devam edecek dualarım seninle güzel düşünelim güzel olsun bi önerim var vaktin varsa fetih suresini okumanı isterim zor olanı kolaylaştırsın rabbim
bişey sormak istiyorum yumurta sayın daha öncede böylemiydi tedavide değişik falan yaptımı dr.

malesef haberler kötü

Bu durumda söylenecek pek söz yok aslında, tek yapa bileceyimiz dua etmek, ve de sonuç her ne olursa olsun sabırlı olmak. ALLAH SUBHENEHU TEALE buyuruyor: Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır. ALLAH bilir, siz bilmezsiniz.

Şair güzel demiş: Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Çikmamış candan umut kesilmezmiş, bir bakmışsın ikiside güzelce bölünmeye devam etmiş.

Rabbim bu sefer yüzünü sonuna kadar güldürsün. Amin.

canım moralini bozma inşallah 2side bölünmeye devam edecek dualarım seninle güzel düşünelim güzel olsun bi önerim var vaktin varsa fetih suresini okumanı isterim zor olanı kolaylaştırsın rabbim
bişey sormak istiyorum yumurta sayın daha öncede böylemiydi tedavide değişik falan yaptımı dr.

tedavim aynıydı farklı işlem yapılmadı daha önceleri 9 ane yumurtam oluyordu bunun 8 tanesine işlem yapılıyor ve 6 taneside kaliteli oluyordu o yüzden şaşırdım belkide bir önceki tedavim dondurulmuşlaydı omu etkiledi bilemiyorum gerçi sonuçta 2 tane transfer ediliyor inşallah güzel bölünmeleri devam ederde bebeklerime kavuşurum bu sefer

Bu durumda söylenecek pek söz yok aslında, tek yapa bileceyimiz dua etmek, ve de sonuç her ne olursa olsun sabırlı olmak. ALLAH SUBHENEHU TEALE buyuruyor: Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır. ALLAH bilir, siz bilmezsiniz.

Şair güzel demiş: Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Çikmamış candan umut kesilmezmiş, bir bakmışsın ikiside güzelce bölünmeye devam etmiş.

Rabbim bu sefer yüzünü sonuna kadar güldürsün. Amin.

aminnnn cnm inşallahhhhh...

tedavim aynıydı farklı işlem yapılmadı daha önceleri 9 ane yumurtam oluyordu bunun 8 tanesine işlem yapılıyor ve 6 taneside kaliteli oluyordu o yüzden şaşırdım belkide bir önceki tedavim dondurulmuşlaydı omu etkiledi bilemiyorum gerçi sonuçta 2 tane transfer ediliyor inşallah güzel bölünmeleri devam ederde bebeklerime kavuşurum bu sefer

Çok yazmıyorum fakat bir süredir takip ediyorum konunuzu ve hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Rabbim hayırlısıyla bu kez güzel şekilde tamamlanmasını nasip eder inşalah.

malesef haberler kötü

Wsuan transfer hazirlgin yapiliyordur insallah
nasilda heyecanlisindir
insallah hersey yolunda gidecek ve bebeklerimi aldim geldim yazicaksin:KK49::KK49:

Şuan hastane odasından yazıyorum bebeklerimi aldım ikiside 4 hücreli maşşallah benim kuzularıma boşuna üzülmüşüm 10 ocakta test tarihim inşallah pozitif sonuçla yeni umut yolculuğum devam eder bu gece hastanede kalıcaz yarın dönücez evimize benim için dua eden herkeze sonsuz teşekkürler

Çok yazmıyorum fakat bir süredir takip ediyorum konunuzu ve hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Rabbim hayırlısıyla bu kez güzel şekilde tamamlanmasını nasip eder inşalah.

Amin cnm inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Şuan hastane odasından yazıyorum bebeklerimi aldım ikiside 4 hücreli maşşallah benim kuzularıma boşuna üzülmüşüm 10 ocakta test tarihim inşallah pozitif sonuçla yeni umut yolculuğum devam eder bu gece hastanede kalıcaz yarın dönücez evimize benim için dua eden herkeze sonsuz teşekkürler

Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin. Ve evlatlarını uğruna bunca çabaya ve daha fazlasına değecek kadar hayırlı evlatlar etsin. Amin ya Rabb.

Ay cok sevindim.:81::81:
Bak bosuna uzulmussun
insallah sonucta iyi olucak:KK16:

hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar geçen birlikte negatifi görmüştük bi kaç gün arayla inşlh bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız bu ay ben senden çok ümitliyim neden bilmiyorum ama iyi sonuçlanıcak ona inanıyorum inşlh hislerimde yanılmam senin sonucun çıktığında ben daha yeni transfere hazır olucam inşlh neyse uzattım sanırım sana bol şans diliyorum ve sonucunun pozitif olması için duacınım :)

canım çok sevindim inş sonucun pozitif olur
dua etmezmiyim canım arkadaşım opu işlemine gittiğin günü yasin okudum senin için
hayırlı haberlerini yaz inş:KK49::nazar::emir_bebek:

X