5+4 haftalık kanama ve küçük pıhtı gelmesi

birtk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
63
133
13
33
Merhaba, tüp bebek 3. Gün transferi 5+3 haftalık hamileyim. Bugün 4 kg ağırlığında bir karpuzu 10 metre kadar tasıdım . Sonra eşim geldi ve aldı evimiz 4. Katta ve merdiven cıktım. Tuvalete girdiğimde kanamam vardı. Peçeteye kırmızı kan renginde baya yoğun bılaştı sonrası kahverengi ve acık kahverengi olarak devam etti. Progestanfitil koydum acık kahve kanama olarak 3 saattir az az devam ediyor. Ama bi saat önce peceteye siyah pıhtı geldi baş parmağımın tırnağı büyüklüğünde. Ayrıca göğüslerim şiş ve hassastı , bu bi kaç saatte şişlik te indi hassasiyette gitti. Doktor randevum sabah, doktorum kanama olursa hastaneye gitmeyin fitil koyun dediği için eşim hastaneye götürmedi. Şuan ben ne yasıyorum , hamilelik belirtilerimin bi anda kesilmesi düşük yaptığımı mu gösteriyor

Ayrıca hiç kasık ağrım yok sadece bel ağrım arttı bugün ama dayanılmayacak hayat kalitemi etkileyecek seviyede değil.

fitil ve iğne yaptığım için en son bi beş dakıka once baktım leke şeklinde geliyo. Aslında hep korkuyodum yıne kaybetmekten. Muhtemelen cok olumlu bi tablo yok. Teşekkür ederim yanıtınız için

Back
X