merhaba kızlar
nickim gibi dertlerim hiç bitmiyor maalesef
( nolur yardım edin bana, yalvarırım bir yol gösterin. 28 yaşındayım, şurda 29 olmama da birşey kalmadı ya neyse.. eski konularımdan da hatırlarsanız belki. sözlüydüm ama 5 ay önce söz atıldı. yaşımdan dolayı evlenemeyeckmişim gibi geliyor ve bunu çok kafama takıyorum.
1 ay kadar önce biriyle görüştüm. benden 2 yaş küçük, ama dedim belki olur belki ben de yuvamı kurarım diye.. ama olmadı 3 defa görüştük artık ne arıyor ne soruyor. zaten sözlümden ayrılmışım yaralıyım, bir de üstüne bu olay beni iyice mahfetti. öyle ki, yüzüm yaşlandı bile inanır mısınız
(( normalde 28 olmama rağmen 3-4 yaş küçük görünürdüm, şimdi yüzümden o ifade gitmiş aynalara bakmaya korkar oldum, yeni kırışıklıklar eklenmiş yüzüme. hadi kırışıklığı boşver resmen yorgun bir yüzüm var artık
((
başka bir sorunum da arkadaşsızlığım. hiç çevrem yok. anlatmıştım bunu da daha önce: sessiz çekingen bir yapım olduğu için lise yıllarımda çok hor görüldüm ve ezik bir kişiliğim oluştu. ne kadar çabalasam da arkadaş edinemiyorum kimse ezik biriyle arkadaş olmaya yanaşmıyor. işyerimde yapayalnızım. tek başıma yemek yemekten utandığım için öğlen yemekhaneye gidemiyorum dolayısıyla bütün günüm aç geçiyor işimde de performansım düşüyor
(
bunca sorunum varken psikoloğa/ psikiyatre gitmeyi denemedim mi? denedim kızlar ama hepsi acıyla sonuçlandı
( zaten canım yanıyordu daha beter üzdüler beni. ilk olarak devlet hastanesine 2 sene önce psikoloğa gitmiştim. kadın beni öğrenci sanmış ve baya azarlamıştı. inanın ağlıycaktım nerdeyse
( gerçeği öğrenince de hiç ilgilenmedi bile derdimle, 2 hap yazıp başından savdı.
2.sinde dedim paraya kıyıp özele gidiyim. gittim ve kadına hayatıma pişmanlıklarımı anlattım. kadın ne dese beğenirsiniz ? "sen onu niye böyle yaptın niye şöyle yaptın, keşke böyle yapsaydın" zaten benim acım bana yetiyodu bi de kadın keşke, keşke, keşke, keşke, keşke dedikçe sanki yüreğim kızgın şişlerle dağlanıyor gibi hissetmiştim :'((((((
3.sünde geçen yıl gitmiştim. bir gazetede insanların dertleriyle ilgilenen bir yazar var, onun yazılarında devamlı bir psikolog adı geçiyordu. işte çok iyiymiş falan. üstelik de prof. ben o yazıları okuyunca gaza geldim, dedim ki benim derdime deva olabilir, madem çok iyiymiş. prof. istanbul'daydı, aileme binbir yalan söyleyerek gittim istanbul'a. ama sonuç: koskocaman bir SIFIR !!!!!! 3 defa gittim toplam 3500 tl para harcadım, test mest bişiler yaptı ama o kadar. ne adam akıllı bir tavsiye verdi ne başka birşey. sadece dinledi ifadesiz gözlerle. ben dayanamayaıp ağlarken beni teselli etmesini bekledim, "tamma simge herşey güzel olacak, hepsi geçecek" demesini sarılmasını bekledim. işine biraz duygu katmasını bekledim ama yok !!! tavsiye bile vermiyodu. 2000 lira verdim test yaptı bana; testi yaparken sorulara cevap verirken çabuk cevap veriyorum diye bana kızıp azarladı. test sonuçlarıyla ilgili de 3 cümle söyledi: düşünün 2000 lira para vermişim test için, sonucuna ilişkin sadece ama sadece 3 cümle söyledi !!!! bu psikoloğa yaptığım harcamaları kredi kartlarından yapmıştım borçları kapatmak için aylarca uğraştım (((( kızlar bu olay benden psikolog ve psikiyatralara güvensizlik oluşturdu. bir yandan çok gitmek istiyorum, ihtiyacım var, sorunlarım var: ezik bir insanım, arkadaş edinemiyorum, yuva kuramıyorum.. yalvarırırm bana çok iyi bir psikolog / psikiyatr tavsiye edin nolur ömür boyu dua ederim sizin için
((( insan halinden anlayan, derdimi kendi derdi gibi sahiplenen, ben ağlayınca duygusuz gözlerle bakmayan tam tersi beni teselli eden, tek derdi kazanacağı paracıklar olmayan psikolog ya da psikiyatrist.... kızlar böyle birini tanıyor musunuz
((((