Canımı yakan psikolog ve psikiyatrlar !!! Lütfen bana iyi birini önerin :(((

Psikologlar ile falcilari ve astrologlari birbirine karistirmamak gerekir. Bu konuda boyle tecrubeler yasamaniz acikcasi cok uzucu. Ancak benim onerebilecegim bir isim var dilerseniz internetten de sitesine girip bakabilirsiniz. Sizin icim dogru adres olacagindan eminim. .....
tamam beklıyoruz

bu mesajınızın ustunden bir ay geçmiş ama görünce yazmadan geçemedim. bu kişi gerçekten psikolog mu yoksa boş zamanlarında falcılık mı yapıyor? uzmanlığından emin misiniz, aldığı eğitimlere baktınız mı?
bırakın tabii ki, koç-terazi zor evlenir diyen insandan ne hayır gelir bir de doğru çıkar mı diye vehme kapılmışsınız. her şeyi de geçtim size nasıl böyle saçma bir argüman sunuyor ilginç. onun işi uzmanlaştığı yöntemle terapinizi yapmak, size yeni bir bakış açısı kazandırmak ve rehberlik etmek. astroloji de bilmiyor ki ordan konu açmış. Lütfen acilen kesin bu şahısla alakanızı.
Merhaba Anna cevabin icin tesekkurler bende yazini yeni goruyorum. Ben bu konuyu ona sordum. Yani neden boyle birsey soyledin dedigimde icten ice evlenmekten korktugumu aslinda evlenmek istemedigimi bu sekilde yaparak kendi icimde inat edip evlenmeyi istemeye ittigini soyledi. Aslinda korkularin uzerne gitmek gibi bisey. Ama bu bende ise yaramaz daha da korkutuyor. Suanda da evlenemicekmiyim acaba ben diye korkuyorum daha beter oldu. Zaten varolan iliskimde kotu gittigi icin icten ice gercekten inanmaya da basladim. Napicam bilmiyorum. Tavsiyeniz varsa cok sevinirim

İnsanlar dan kendini soyutlaman bir işe yaramaz
Aksine size daha çok Yanlızlık hissettirir

Öncelikle işyerinde yemekhaneye gidin 1 hafta içinde muhakkak sizi masasına çağıran olur gidin oturun
Kimseden ilk hareket beklemeyin
Öncelikle kendiniz adım atın
İnsanlara selam vermeyle başlayın önce
Günaydın deyin işe başlarken insanlara
Her zaman ilk adım evet atılmaz ama siz insanlardan kendinizi soyuluyor ken Kimse size adım atmaz

Bir de ben de 27 yaşında 17-24 yaş arası isteyenleri olan ama şuan evde kalmış genç kızım
Benim de özgüvenim eksik ben de ilkokul ortaokul döneminde çok ezildim okulda
Kimseye kendimi ifade edemem
O yüzden benim de birkaç arkadaşım var ama ben çözüm olarak artık kendimi soyutlamıyorum insanlardan
Sabah karşılaştıklarıma günaydın diyorum mesela
Bir süre sonra onlar beni yemeğe çağırmaya başladı (işyerinde herkes emekli beraber yemek yesek de onlar torunu anlatır ben dinlerim ya da eskileri anlatırlar bende çevre ihtimali de yok yani)
Ama çok şükür kimseye muhtaç değilim
Bir de ben 2 günlük bir tatil yaptım kız kardeşim ile o kadar iyi geldi ki 2 gün olsada
Daha sonra kilo verdiğim de aslında ne kadar mutlu ve pozitif olduğumu hatırladım (çünkü kendimi bu konuda takıntılı görüyorum plaza da çalışıyorum kadınlar şıkır şıkır zayıf ben şıkır şıkır bir kıyafet giysem yakışmıyor diye üzülüyorum ve kot tshirt giyiyorum bak yine moralim çok bozuldu ramazan bitsin dukan yapacağım inşallah)
Takıntımı çözdüğüm de pozitif olacağıma inanıyorum
Sen de öncelikle sende ki özgüven eksikliğinin ilk temeli neyden kaynaklanıyor ise onu bul çöz

Koca adayı için de insanlar ile iletişime geçersen tanıdıkları olacaktır
Bir de işyerinde kendinden çok bahsetme herşeyini anlatma sıkıcı olursun

X