• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı Sıkan Bir Olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahim liste mi getiriyorlar?
Evet bir ara duruyordu bi kenarda sonra of bu ne ya diyip atmıştım. Birde bir markanın çikolatası helal dondurması değilmiş böyle parantez içi notlar var el yazısı ile yazılmış bir liste. Dedim ki deliriyorum galiba okumayayım en iyisi listeyi:KK24:

Evet bir ara duruyordu bi kenarda sonra of bu ne ya diyip atmıştım. Birde bir markanın çikolatası helal dondurması değilmiş böyle parantez içi notlar var el yazısı ile yazılmış bir liste. Dedim ki deliriyorum galiba okumayayım en iyisi listeyi:KK24:
Tarikat değilse ben de hiçbi şey bilmiyorum. Hatta hangi tarikat olduğunu da biliyorum. Benim yengem de külot, sütyen giymez gavur icadıymış. Sanki elektriği amcasının oğlu buldu.

Konu ister din olsun ister siyaset, aşırılık katlanılacak şey değil. Bambaşka bi kafa yaşıyor bu insanlar. Siz yine saygı duyun da uzaktan duyun boşverin. Yürümez o gemi.

Tarikat değilse ben de hiçbi şey bilmiyorum. Hatta hangi tarikat olduğunu da biliyorum. Benim yengem de külot, sütyen giymez gavur icadıymış. Sanki elektriği amcasının oğlu buldu.

Konu ister din olsun ister siyaset, aşırılık katlanılacak şey değil. Bambaşka bi kafa yaşıyor bu insanlar. Siz yine saygı duyun da uzaktan duyun boşverin. Yürümez o gemi.
Uzak duruyorum da yani bazen bazı insanları Allah çıkarırmış ya hayatımızdan sanırım bu öyle oldu ben istesem alakayı kesemezdim eşim üzülür veya insanları dışlıyormuşum gibi bir izlenim veririm diye:110:

uçmuş onlar:KK55:

Benim üniversiteden bir erkek cinsiyette arkadaşımla 2 yıl sonra bir araya geldik. Elimi uzattım tokalaşmak için reddetti. Ben de o gün bugündür kendisini arayıp sormam. Çünkü benim yaşam tarzıma ters. Sizin bu hanım arkadaş bana böyle yapsaydı ilk günden ilişiğimi keserdim

Ay böyle hasta ruhlu bir insana nede bu kadar sabır gösterdin. Hasta bu resmen ya
Ama kendilerinin en doğrusunu yaptığını savunuyorlar.. ama bir de şu var kendi eşi hoşgeldin yenge nasılsın falan diye konuşuyordu benle. Ama benim eşim inanın ki bırak yenge demeyi yüzünü bile görmedi arkadaşının eşinin. Biz evlerinden çıkarken adam kadına duvar oluyor. Bize geldiklerinde de ben yolcu ettim kapıya kadar ikisini de eşime içerde kal demiş. Bu beni bayağı bir sorgulattı. Kendisi de konuşmasın o zaman kadınlarla bu nasıl iş. Kendiler cicik herkes sapık sanki.

Konu açmadan önce BDV kurallarını bir okusak mı acaba?
Konuda haremlik-selamlık var, helal markalar var, tarikat, cemaat, mesnevilik, haçlılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X