canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

İlk ve son mesajınız arasında oldukça farklı bir duygu durumu var. İlk mesajda ömrünüzün sonuna kadar onu seveceğinizi söylüyorsunuz, son mesajda yalvarmasına rağmen kabul etmiyorsunuz. Buradan tek bir sonuç çıkar: Bundan sonra eşinizi seçerken geçici ve sahte duygulara göre değil de daha akılcı seçmeniz gerekiyor.

keşke hala onu nasıl sevdiğimi bilip bilmeden gereksiz yorumunuzu yapmasaydınız ....
birdaha eş seçmeyi düşünmüyorum onu bukadar severken .
affetmemem bambaşka bişey hala sevmek başka :KK24:

Canım çok seviyorsan birkez daha dene bence hiç kimse ilki kadar olmaz Allah kimseye ikinci yastığı göstermesin gösterdiklerinede yardım etsin bir şans daha ver bence tabiki bu sürede sende korun çocuk falan yapma belki bidaha bukadar kimseyi sevemezsin ve hep onun anılarıyla yaşayıp evleneceğin insanada haksızlık etmiş olursun

ben hala çok seviyorum eşimi
ve hala eminim ki onun kadar kimseyi sevmiycem ama amalar okadar çok ki
ailem asla afffetmez ve bende artık yediremiyorum kendime bunca yaşananı içim gidiyor ama .....:mad:

ne güzel bi aşk
ne temiz ne hoş duygular okurken bende ağladım sonsuz saygı duydum içinden geçen kalemine dökülen bu yazdıklarına.

var mı böyle güzel hoş aşklar hala dünya üzerine yaşanıyormu çok başka yerlere gittim eskilere....

ne diyelim hayırlısı olsun hakkında

acını aşkını yüreğimin çok içinde hissettim allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

ne güzel bi aşk
ne temiz ne hoş duygular okurken bende ağladım sonsuz saygı duydum içinden geçen kalemine dökülen bu yazdıklarına.

var mı böyle güzel hoş aşklar hala dünya üzerine yaşanıyormu çok başka yerlere gittim eskilere....

ne diyelim hayırlısı olsun hakkında

acını aşkını yüreğimin çok içinde hissettim allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.... :KK60:

aynen öyle sevmek yetseydi benim sevgim bile ikimize yeterdi ama ikimizde olgun davranamadık işte bu evlilikte .

şimdi öyle üzgünüm ki ben derslerimi aldım belki oda akıllancak başkalarında mı kullancaz bu tecrubeleri , şimdi o başkasına mı dokuncak :S

Allahım sabır ...
Deli eder insanı sevdiği başkasina dokunacak düşüncesi bu aşkin doruk noktası işte. Keşke bu kadar kolay bitmese evlilikler. Boşanma gibi bi fikrimiz olmadi hiç mutlu bi evliliğim var ama ya olur da bir gün bana bişey olursa "başkasina mi dokunacak o " düşüncesi bile parçaliyo içimi allah sabrinizi versin umarim bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz onunla ve ya bir başkasiyla... :KK43:

ailem asla afffetmez ve bende artık yediremiyorum kendime bunca yaşananı içim gidiyor ama .....:mad:

Sevmek yetmiyor değil mi bazen .. Ne kadar yetsin diye zorlasan da yetmiyor ..

Deli eder insanı sevdiği başkasina dokunacak düşüncesi bu aşkin doruk noktası işte. Keşke bu kadar kolay bitmese evlilikler. Boşanma gibi bi fikrimiz olmadi hiç mutlu bi evliliğim var ama ya olur da bir gün bana bişey olursa "başkasina mi dokunacak o " düşüncesi bile parçaliyo içimi allah sabrinizi versin umarim bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz onunla ve ya bir başkasiyla... :KK43:

inan bir başkası için amin demek bile çok zoruma gidiyor .
biz böyle onla uzaktan acı çekicek demekki :)
zaman ne gösterir tabiki bilinmez ama ...
şuan çok pişman evliliğimi kurtarmak için herşeyi yaparım diyor
biz düzelirdik nlur yapma etme diyor ama ....
olmuyor işte okadar kolay .

keşke hala onu nasıl sevdiğimi bilip bilmeden gereksiz yorumunuzu yapmasaydınız ....
birdaha eş seçmeyi düşünmüyorum onu bukadar severken .
affetmemem bambaşka bişey hala sevmek başka :KK24:

Yalvardığı halde affetmediğiniz bir insanı sevemezsiniz çünkü acı çekmesini istiyorsunuzdur. Kimse, sevdiğinin acı çekmesini istemez. Ortada sahte bir duygu var. Eşinizin dış güzelliğine aşık olmuşsunuz. Ama eşinizin iç güzelliği ve karakteri umduğunuz gibi olmadığı için affetmek istemiyorsunuz.

Yalvardığı halde affetmediğiniz bir insanı sevemezsiniz çünkü acı çekmesini istiyorsunuzdur. Kimse, sevdiğinin acı çekmesini istemez. Ortada sahte bir duygu var. Eşinizin dış güzelliğine aşık olmuşsunuz. Ama eşinizin iç güzelliği ve karakteri umduğunuz gibi olmadığı için affetmek istemiyorsunuz.

acı çektiğine inanmıyorum acı çekse düzelirdi ve bende affederdim .
teşekkür ederim

eşinin ailesine uzak bi şehirde otursanız belki düzelirdiniz be canım madem çok seviyorum diyosun eşin de affet diyo ne biliyim böyle ayrılmak çok zor çok koyar insana

Ah canım daha çok gencsin o aşk mask var ya o yaşlarda kalbe çok kan pompalanmaktan mi desem enerjinin farklı tezahür etmesi mi desem hormonların başka çalışması mi desem kimyasal bi durum anlayacagin... Çok değil 6 - 7 yıl sonra o duygular tamamen yok olmuş olacak yerini dingin bi ruh ve sadece evlat aşkı ile yanan bi kalp alacak ki çocuk sahibi bi olmadan içten içe annelik dürtüleri histerik bir biçimde tüm kalbini sarmaya başlayacak. Ayrılma kararından dönme... Aileni asla asla bu saatten sonra uzme... Emin ol annen baban olanları daha reel daha şeffaf görüyor ama senin şu aşık halin var ya ışte durum kafanı dumanlandirdigi için olayları net cizemiyorsun. O aşk denilen kimyasal tepki var ya öyle de böyle de geçecek sen su an onla evli kalsan da on yıl sonra böyle aşık olmayacaksın ama anneci kaba ve yol yordam bilmeyen üstelik ailenin hiç istemediği bi adamla olacaksın... Ayrıldığında on yıl sonra bu melankoliden kurtulmuş hormonlar durulduğu için aşk duygusu ini ne çekilmiş, o zamana kadar belkide hiç tatmadigin harika güven dolu bi ilişkinin göbeğinde huzurla bebeginle olacaksın... O sakalı yüzü elleri dediğin şeyler var ya onlar da bi yerden sonra kellenmis ya da kirlasmis kafaya , önde balkonlu bir göbeğgöbeğe ve miskin bir adama dönecek... Hiç bi şekilde kusur görmüyorum sende, eğer varsa bir tek hatan var o da duygularının en deli yerinde çok erken yaşta evlenmiş olman...

Evlilik,elinden gelen tüm çabayı, şansı vermeyi hakedecek kadar ciddi bir kurum.

Valla bukadar seviyorsan senin hayatın aileni dinleyip kendini ömür boyu mutsuzluğa itme derim ben ama tekrar başlarsanız ikinizde önceden yaptığınız hataları yapmayın birbirinize anlayış gösterin

bencede sevıyorsan bır sans daha verebılırsın ama bıraz daha surundur bır kac kez daha daktın olmuyor o zaman boşanırsın

1 sayfa okumak bile çok sevdiğinizi düşünmeme yetti. Bence 1 şans daha vermelisiniz. Evliliğin ilk senelerinde kavgalar, aile problemleri normal diyorlar. Evlilik ve kişilikler oturdukça düzelir diyorlar. Daha çok gençsiniz. Oturup konuşup çözemeyecek birşey yok bence. Evet yaptığğı büyük bir hata ama sizin de hatalarınız olmuş. Bence tekrar deneyin.

X