canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

böyle örnekler çok 5 yıl sonra eski eşiyle evlendi arkadaşımın amcası ..
hatalarını düzelttiler çokta mutlulular .
zaman ne göstercek bilinmez ...
hayat bu hiç bişey belli değil
yarınımız garantisiz.
bilmiyorum deyişim yanlış anlaşılıyor evet boşancam ama belkide adam yıllarca peşimi bırakmıycak çok değişecek ve 2 yıl sonra yeniden evlencez ben ne biliyim.
o yüzden hep hayırlısını diliyorum
daha boşanmadınız mı?Boşanacak mısınız yoksa?Sen onu şimdi onu çok seviyorsun,anladığım kadarıyla o da seni seviyor.Senden tamamen ayRıldıktan sonra biriyle evliliğe adım atarsa bunu kaldırabilecek misin,iyi düşün.Çünkü biyerde pes edecek.Sende hep arkamdan koşacak sanarsın,ama öyle olmaz.Eğer başkasına giderse acın daha da artar söyliyim.

ama kuzum her kavgada boşanma olmaz ki. biz de çok badireler atlattık. i kez bile boşanma sözü geçmedi. ha bi kez dedi ki birbirimize asla hainlik yapmayalım, kalbimizde başkası olsa boşanalım. o kadar.
ben de hala kocama deli gibi aşığım

Geçiyor inan bana yaşamadım ama şahit oldum ,baskasini düşünemem midem bulaniyo diyordu arjadaşım ama 3 yil sonra yeniden aşık oldu simdi ilk evliligine pisman.

Gozlerim doldu beni anlatmisdin resmrn seni onadar iyi anliyorumku syan bende ayni asamadayim vr 1haftaya kadar evde toolanacak offf allah sabir versin cnm cok zor aile faktoru olmaz olsun benimde sebebim aileydi dermandsiz bir dert gibilerdi ayrica anlasamiyoduk ama bende severek evlendim uzun yillar vazgecemedik...sona geldik simdi allah gonul acisiyla da sinamasin cok berbat..:KK43: ama gececek sabret ins.

off yerinizde olmayı hiç hiç istemezdim. severek ayrılmak eminim çok zordur.
ben 1 hafta ayrı kaldığımda o kadar özlüyorum ki :KK43:

Bosanma asamami gördüm sende... Benm suan ikimci evliligim. İlk evliligim 3sene surdu cok sevmstm oyle boyle degl... Ben yemiyim o yesin ben gyinmiim o gynsn oladar hem sevgim hem merhametm agirdi. Asla baskasna bakamam diodm baskasiyla olmayi birak :) smdi allaha sukur mutluyum unuttum gtti hatta bi hafta omce arkadsm faceden bakti banada gösterdi bos bos baktm evlenms cocugu olms ve icimde hcbisi yoktu ah ah bile demedm eski gunleri anmadm ozleemdm... İnan sende de olcak bu sekilde. Guclu durmasini bil yeter... Allah yardmcn olsn

selam canımlar :KK76:
merak etmişsiniz beni .
ben iş güç yeni hayat abimin düğünü derken hiç giremedim buralara .
ben dava açtım ama eşim boşanmak istemiyor hala yallvarıyor bana ama ben kararımdan dönmedim tabikide.
bazen zor oluyor dayanmak güçlü durmak ama artık yapcak bişey yok .
keşke onunlayken bilseydi kıymetimi .
anlaşmalı boşanmak için ikna etmeye çalışıyorum bu aralar .
bakalım nasip .
:KK60:

Kararini verdinmi hayirlisi olsun hakkinda..vazgectin yani? Anlasmali bosanirsan birsey almiycakmisin merak ettim bende anlasmali bosaniyorum

Kararini verdinmi hayirlisi olsun hakkinda..vazgectin yani? Anlasmali bosanirsan birsey almiycakmisin merak ettim bende anlasmali bosaniyorum
hayır hiç birşey almıycam hiç bişey talep etmiycem şuan tek isteğim soyadından kurtulmak okadar

Konunu biluyorum..atlatabildigine sevindim..hakkinda hayirlisi olsun..bende dava actim..hafta ici sonuclanacak..cok zor geliyo..kaygi stres aci hepsi birbirine karisti..cok sevdim emek verdim..karsiligi bu oldu..

İlk ve son mesajınız arasında oldukça farklı bir duygu durumu var. İlk mesajda ömrünüzün sonuna kadar onu seveceğinizi söylüyorsunuz, son mesajda yalvarmasına rağmen kabul etmiyorsunuz. Buradan tek bir sonuç çıkar: Bundan sonra eşinizi seçerken geçici ve sahte duygulara göre değil de daha akılcı seçmeniz gerekiyor.

Sonra pişman olacaksın.Senin de hataların varmış.Önemli sorunlar da yok aslında..Aşılır bunlar .ilk yıllar olur alışma sorunları.Pişman olursun öfken geçince.

selam canımlar :KK76:
merak etmişsiniz beni .
ben iş güç yeni hayat abimin düğünü derken hiç giremedim buralara .
ben dava açtım ama eşim boşanmak istemiyor hala yallvarıyor bana ama ben kararımdan dönmedim tabikide.
bazen zor oluyor dayanmak güçlü durmak ama artık yapcak bişey yok .
keşke onunlayken bilseydi kıymetimi .
anlaşmalı boşanmak için ikna etmeye çalışıyorum bu aralar .
bakalım nasip .
:KK60:

adam da anlamış hatasını sen de anlamışsın hatanı yapma hemen dava açma biraz bu şekilde ayrı evlerde göruşun eger değiştiğine inarsan dön evine...eşimi çok seviyorsun vazgeçme yıllar sonra keşke deme piti :KK43:

Canım çok seviyorsan birkez daha dene bence hiç kimse ilki kadar olmaz Allah kimseye ikinci yastığı göstermesin gösterdiklerinede yardım etsin bir şans daha ver bence tabiki bu sürede sende korun çocuk falan yapma belki bidaha bukadar kimseyi sevemezsin ve hep onun anılarıyla yaşayıp evleneceğin insanada haksızlık etmiş olursun

X