- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha boşanmadınız mı?Boşanacak mısınız yoksa?Sen onu şimdi onu çok seviyorsun,anladığım kadarıyla o da seni seviyor.Senden tamamen ayRıldıktan sonra biriyle evliliğe adım atarsa bunu kaldırabilecek misin,iyi düşün.Çünkü biyerde pes edecek.Sende hep arkamdan koşacak sanarsın,ama öyle olmaz.Eğer başkasına giderse acın daha da artar söyliyim.böyle örnekler çok 5 yıl sonra eski eşiyle evlendi arkadaşımın amcası ..
hatalarını düzelttiler çokta mutlulular .
zaman ne göstercek bilinmez ...
hayat bu hiç bişey belli değil
yarınımız garantisiz.
bilmiyorum deyişim yanlış anlaşılıyor evet boşancam ama belkide adam yıllarca peşimi bırakmıycak çok değişecek ve 2 yıl sonra yeniden evlencez ben ne biliyim.
o yüzden hep hayırlısını diliyorum
:)
rabbim boşanmanında hayırlısını versin.
dua ediyorum sadece
Sabirli ol..seni cok Iyi anliyorum..gececek..severken ayrilmak cok zor ama sabir...AllAhım nluuur öyle olsun .... dayanılcak gibi değil . boğazıma kadar doluyum .
hayır hiç birşey almıycam hiç bişey talep etmiycem şuan tek isteğim soyadından kurtulmak okadarKararini verdinmi hayirlisi olsun hakkinda..vazgectin yani? Anlasmali bosanirsan birsey almiycakmisin merak ettim bende anlasmali bosaniyorum
selam canımlar
merak etmişsiniz beni .
ben iş güç yeni hayat abimin düğünü derken hiç giremedim buralara .
ben dava açtım ama eşim boşanmak istemiyor hala yallvarıyor bana ama ben kararımdan dönmedim tabikide.
bazen zor oluyor dayanmak güçlü durmak ama artık yapcak bişey yok .
keşke onunlayken bilseydi kıymetimi .
anlaşmalı boşanmak için ikna etmeye çalışıyorum bu aralar .
bakalım nasip .