Canım sıkılıyor

Ayy canım bende beni zorlayan sınavlarda kalemi tutamazdım elimin titremesindena.s
Halende veremedim o dersi gerçi:çok üzgünüm:
İnş sınavından iyi bir not alırsınyerimseniben
Nasıl geçti bakalım sınavın

kötüydü malesef. yazili sinavi cok agirdi. birbirine yakin siklar vardi hep. cok düsündüm. ama tek tesellim herkes ayni seyi söyledi. yani sadece ben zorlanmamisim. cok da calismistim.
bugünde sözlü vardi. o biraz daha iyiydi.

sen de hoşgeldin bakalım...haftasonu daha yoğun oluyor bu konu...delikafadulden

buldum tatlım, yorum bile yaptım, dediğim gibi doktora git, herşeyin bir çaresi var, böyle durumlarda çok üzmemek gerek kendini...daha kötü olursun

geçmiş olsun canım ya, belki sonuç beklediğinden daha iyidir, üzme kendini...

Gidicem bakalım pazartesi :çok üzgünüm:

kötüydü malesef. yazili sinavi cok agirdi. birbirine yakin siklar vardi hep. cok düsündüm. ama tek tesellim herkes ayni seyi söyledi. yani sadece ben zorlanmamisim. cok da calismistim.
bugünde sözlü vardi. o biraz daha iyiydi.

Ayy hep öyle olur zaten 2 şık hakkında çelişkide kalırsınCADIARZU
Canım benim inş emeğinin karşılığını alırsın:1hug:

sen de hoşgeldin bakalım...haftasonu daha yoğun oluyor bu konu...delikafadulden

buldum tatlım, yorum bile yaptım, dediğim gibi doktora git, herşeyin bir çaresi var, böyle durumlarda çok üzmemek gerek kendini...daha kötü olursun

geçmiş olsun canım ya, belki sonuç beklediğinden daha iyidir, üzme kendini...
hoş buldum cnm saol
Ne oldu canım:sm_confused:
ayy evde tek başıma oturuyorum sıkıntıdan patladım eşimi aradım onunda sesi berabt dahada moralimbozuldu:KK43:((

ayy eşimin canının sıkıntısı rahatlıktandır valla böle düşününce iice sinir oluyorummmmkötükedihüsokötükedihüso

aslında bu topicle ilgili sıkıntım,fazla kişinin uğramaması değil, arkadaşlarımızın aynı anda denk gelememesi...ben işyerinde giremiyorum, eve gelince koşuşturmadan ve ders çalışmaktan giremiyorum..burayı kardelene teslim etmiştim ama o da işe girince gelemez oldu kolay kolay....ama yine de burayı ve arkadaşları çok seviyorum..şu anda sıkıntıma iyi geliyorsa sorun değil benim için...

aslında bu topicle ilgili sıkıntım,fazla kişinin uğramaması değil, arkadaşlarımızın aynı anda denk gelememesi...ben işyerinde giremiyorum, eve gelince koşuşturmadan ve ders çalışmaktan giremiyorum..burayı kardelene teslim etmiştim ama o da işe girince gelemez oldu kolay kolay....ama yine de burayı ve arkadaşları çok seviyorum..şu anda sıkıntıma iyi geliyorsa sorun değil benim için...

:teselli:

X