Canım sıkılıyor

ama benim çok canım sıkılıyor çok bunaldım herkes herşey üstüme geliyor sanki nedensiz bir sıkıntı zaman geçmiyor artık sanki ne bilim ya çok sıkıldımsenağlama

esmerim güzelim sen buraya taşın burası daha güzel canı sıkılanların yeri
senin canın sıkılmıyor herhalde memlekette ne var ne yok umarım herkes iyidir
seni çoook öpüyoruma.s.
benneyaptımkiyok sıkılmaya fırsat yokki:jeyyar:
kırşehirden hiç bişey yok asker uğurluyoruz bü günlerden hayırlı:Saruboceq: askerlerhihoyyyt

selam hanımlar benimde canım sıkılıyordu başlığı görünce bi bakayım didim başka kimlerin canı sıkılıyormuş birde baktım kş bir sürü sayfa ben burayı daha önce nasıl keşfetmemişim:1shok::1shok::1shok::1shok:

selam canı sıkılan görünmeyen arkadaşlarım keşke kamaramızda olsaydı
sizinle dertleşseydik oğlum askerde çok özledim senağlamagelsede bi sarılsam koklasam
zaman hiç geçmiyor beklemek ne zor anne olmak çok zor baba olmak kolaydır
herhalde anna kadar üzülmiyor bence ya sizce nasıl.......CADIARZU

babalarda üzülür ama onlar çok belli etmezler bence, içlerine atarlar ama bir de şöyle bir şey var, ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar...hayırlı tezkereler..Allah tez zamanda kavuştursun inşallah...

babalarda üzülür ama onlar çok belli etmezler bence, içlerine atarlar ama bir de şöyle bir şey var, ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar...hayırlı tezkereler..Allah tez zamanda kavuştursun inşallah...
güzel dileklerin için teşekürederim çamaşırsuyu dediklerin doğru olabilir ama
ağlarsa anam ağlar kısmı kesinlikle doğru anne olmadan uzun uzun düşünmek
gerekir bence saçlarına üzülme kökü sende yine uzar ayrıcada kısa saç daha bakımlı
duruyor güle güle kullan çok öptüm a.s.

slm herkeze

malıbu ne oldu canım nasılsın

camasır suyu napıyosunnnnnnnnnnnn

canım yaa kendimi cok yalnız hissediyorummm
bi iki gündür dogru düzgün arkadasımın olmadıgını düşündümm üzüldümm :çok üzgünüm:

bugünde sevgilimle gezerkenn takıcıya gidelim dedimm bi ton laf ettii sonrada bende :çok üzgünüm:sinirlendim senden başka dogru düzgün arkadaşım mı var ne var gelsen dedim
o da kendine dogru düzgün arkdaş bulamıosun dedi..
ne bilimm yaa üzüldüm öle deyince bende bi daha gelme benle dedim
klava:

ahh canım ya
neden ole hıssettınkı
hanı arada ole hıssder ınsan belkı sanada ole gelmıstr
erkekler pek sevmezler ole seylerı ondan gelmek ıstememıstr belkı ama sen kendını yalnız hıssetme bız varız bıtanem sıkılma

iyiki varsınız canım benim.. Şeniz
sinir ettii ama gitmicem bbi daha onla bi yere :mymeka:

sen napıonn güzelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…