Canım sıkılıyor

selam kızlar yine canım sıkılıyor her gün aynı işler ev işi yemek temizlik
hayat ne sıkıcı hayatımda bi değişiklik olsun diye mayo örmeye başladım
biraz örüyorum ama andanda sıkılıyorum bide görenler banada ör diyor
kıramıyorum kimseyi başıma aldım belayı ne yapsam bilmiyorum kimsem
yokki anlatsam iyiki siz varsınız okuyan herkese tşk :enbuyukkk:

mrb hevalcim nasılsınn yenimi evlisin ailen falan uzakta sanırım olsun canım biz varız :1hug: öpüyorum kocaman

slm kızlar, valla canım bir konu yüzünden sıkıldı...konu mu açsam diye düşündüm....

bugün arkadaşlarla otururken bir arkadaşım kilo aldığını ve annesinin onu bu yüzden eleştirdiğini falan söyledi..arkadaşımı çok seviyorum, çok iyi bir insan..ama konuşurken ağzından öyle bir laf çıktı ki, ben dumur oldum...kötü bir niyeti yoktu sadece kendinden bahsediyordu..annesi buna demiş ki işte "çok kilo aldın, lambur lumbur oldun falan filan" bu arada arkadaşım benden büyük ve bekar....demiş ki "evli kadınlara döndün"...yani ben evliyim şimdi, biz nasıl oluyoruz ki..evet evle ilgilen, işle ilgilen bazen kendime bakamadığım doğru ama evliler hep şişman ve çirkin mi oluyor...biz evlenince güzel olamıyor muyuz? bir defasında da başka bir arkadaşım yine benden büyük ama bekar birini övüyordu, çok zeki çok güzel falan diye ama ben o kıza on basarım...dedim ki aşkolsun beni hiç böyle övmedin, şakaydı tabi ama onun da yanıtı "ama sen evlisin"oldu..bu ne ya şimdi?

mrb hevalcim nasılsınn yenimi evlisin ailen falan uzakta sanırım olsun canım biz varız :1hug: öpüyorum kocaman
selam bitterciğim okuyup ilgilendiğin için çok tşk ederim yirmi yıllık evliyim
kırşehirden ankaraya taşındık henüz arkadaşım yok akrabalarım var ama uzaktalar
fazla görüşemiyorum iyiki siz varsınız :1hug:sizinle konuşmak çok güzel
ALLAH gönlüne göre kısmet versin öpüyorüm bitterciğim a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar, benim canım sıkılıyor çünkü eşimle biz tv izleme konusunda tartışıyorduk ve günleri böldük, bugün onun tv günü....siyasetle ilgili şeyleri izliyor, bir yerden sonra baydı beni yahu....

selam bitterciğim okuyup ilgilendiğin için çok tşk ederim yirmi yıllık evliyim
kırşehirden ankaraya taşındık henüz arkadaşım yok akrabalarım var ama uzaktalar
fazla görüşemiyorum iyiki siz varsınız :1hug:sizinle konuşmak çok güzel
ALLAH gönlüne göre kısmet versin öpüyorüm bitterciğim a.s.

ooo 20 yıllık evli olduğuna göre sana abla demek daha doğru olur canım benim iyi dileklerin için çok saol şuanda herşey gönlüme göre gidiyo çok şükür umarım hep böle devam eder buarada kırşehirlimisin

selam naber çamaşırsuyu

canım, iyilik ya...dün seni online görünce girdim sayfanı gezdim hatta...tam sana msj yazacaktım, pc kapandı...bugün yarın formata göndereceğiz...sen nasılsın?

ay canım benim fikriniz çok hoş yaaaa :roflol:

haftasonu benim, pazartesi onun, salı, çarşamba benim, perşembe cuma onun...

slm millet. kimse yok mu?.......

yine biz çıkınca gelmişsin tatlım ya...nasılsın? yavaştan yurda dönüş telaşın başladı mı?

selam bugün canı sıkılan tek ben varım galibaaa hava soğuk öle bi halsizlik bi mızmızlık üzerimde mirmirmirmir evimde olsamda uyusam yawwwww

herşeyden sıkılıyorum bunaldım artık çevremdeki insanlardan korkuyorum ve hiç birine güvenmiyorum güvenemiyorum sebebini bilmiyorum ama herkes kötü şeyler yapabilirmiş gibi dşünüyorum aslında tek istediğim sevdiğim adamın benimle biras daha fazla ilğilenmesi ama ilğilenmiyo tamam oda hakılı çok çalışıyo bense bütün gün boş boş oturuyorum kendime oyanalacak bişeyler bulmama lasım farkındayım ama bulamıyorum her bulduğum şeyden 5 gün sonra sıkılıyorum galiba ben bunalıma girdim allahım bana yardım et kafayıyiyecek gibiyim böyle davranarak sevdiğim adamıda kendimden uzaklaştırıyorum napıcamı bilmiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

selam kızlar yine canım sıkılıyor her gün aynı işler ev işi yemek temizlik
hayat ne sıkıcı hayatımda bi değişiklik olsun diye mayo örmeye başladım
biraz örüyorum ama andanda sıkılıyorum bide görenler banada ör diyor
kıramıyorum kimseyi başıma aldım belayı ne yapsam bilmiyorum kimsem
yokki anlatsam iyiki siz varsınız okuyan herkese tşk :enbuyukkk:

:1hug:canımın içi kendini yalnız hisetme gel bakalım 40 /40 topiğinine çok opt ay kıyamam ben canıkomaaaa:)

ooo 20 yıllık evli olduğuna göre sana abla demek daha doğru olur canım benim iyi dileklerin için çok saol şuanda herşey gönlüme göre gidiyo çok şükür umarım hep böle devam eder buarada kırşehirlimisin
selam biterciğim evet senin ablan oluyorum kırşehirliyim sende balıkesirlisin sanırım
şü teknoloji ne güzel üzaklardada bi arkadaş edinebiliyosun bu icadı yapanlada ALLAH razıolsun iyiki siz varsınız herkese selan ve saygılar sunarıma.s.:enbuyukkk:

selam biterciğim evet senin ablan oluyorum kırşehirliyim sende balıkesirlisin sanırım
şü teknoloji ne güzel üzaklardada bi arkadaş edinebiliyosun bu icadı yapanlada ALLAH razıolsun iyiki siz varsınız herkese selan ve saygılar sunarıma.s.:enbuyukkk:

bende ortaköye gelin gelcem aşkım anlatıyoda kırşehir yakın diye ondan sordum öptümmm

benımde cok canım sıkılıyooooooooooooooo
selam gaguscuğum üzülme hepberaber sıkılalım sen samsunlumusun
samsun güzel şehir gezecek güzel yerler var deniziniz var burası daha sıkıcı
yani ankara ev hanımı olmak zaten sıkıcı ne yapalın kader diyelim boş verelim
:1hug:a.s.

bende ortaköye gelin gelcem aşkım anlatıyoda kırşehir yakın diye ondan sordum öptümmm
mrh bitterciğim orta köy kırşehire yakın ismini duydum ama görmedim güzeldir
herhalde sana mutluluk sağlık bol kazanc dilerim kocanı seversen heryerde mutlu olursun hayırlı olsun öptümma.s.

X