Canım sıkılıyor

ben geldim hayırlı olsun geyiğin

valla canım, bir geldin pir geldin.....hani yağmur duasına çıkanlar, gelen yağmur bulutunu görünce sevinir ya, öyle sevindim seni görünce......çünkü kardelenle birini beklemekten yorulmuştuk...canım arkadaşım kardelen canım sıkılmasın diye beni hiç yalnız bırakmadı topicte.....diğer arkadaşları da bekleye duralım......:eek:

bende sevmiyorum o programı hoş izlemedimde ama bi kere rast gelmiştim bi yerde genel konuu öğrendim.
saçmalıktan başka deği yanii

bende sevmiyorum o programı hoş izlemedimde ama bi kere rast gelmiştim bi yerde genel konuu öğrendim.
saçmalıktan başka deği yanii

ben bazen takılıyorum o programa...ama insanların bazı şeyler için ne kadar kırıcı olabileceklerini gördüğümde müthiş üzülüyorum..bugün bir erkeğin, evine gelen misafir bir bayana ekşi yerine eşki dedi diye laf etmesine şahit oldum örneğin.....

canım sıkılıyor bende makyaj malzemelerimin remini cekip atıcam KK ya yeni aldıklarımı meşgale bulmaya çalışıyorum işte kendime:nazar:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim selam kızlar ne var ne yok
çamaşırsuyu canım haberdar ettiğin için çok teşekkürler.ilgin ve alakan beni ziyadesiyle menun etti

kızlar valla evli ve iki çocuklu olunca helede çocuğun okula gidiyorsa can sıkıntısı nedir onuda unutuyorsun.ama ben şu sıralar çok bunaldım biraz olsun şehre gidip gezmek istiyorum.siz benden şanslısınız.sıkılınca çıkıp dolaşabileceğiniz mutlaka bir yerler vardır.

şuan pcye el koydu oğluşlarım başımın etini yiyorlar kalk diye ben gitmek zorundayım kızlar oyun oynayacakmış beyefendiler bende bari mutfağa gireyim az sonrada inş aşkım gelecek çocuklar uyuyunca görüşürüz hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın.

arkadaşlar, çok şükür kavuşturana.......Allahtan diğer konu için herkesin tek tek ismini alıp yazmıştım bir kağıda..hani canı sıkılan kaç kişi var diye yazmıştım ya...o kağıtları bulup herkesi çağırdım...çok sevindim, iyi ki geldiniz....

sanırım taş döküyorum kızlar sancılanıyorum

ya geçmiş olsun canım ya, bugünlerde de benim böbreklerim ağrıyor...zaten ruh halimden anlarsınız (hasta) üşüttüm sanırım.....böbrek ağrısı çok feci......yat dinlen biraz...bol bol su iç ve ip atla, ben öyle düşürmüştüm taşlarımı....

çamaşırsuyu sağol canım iyikide çağırdın valla patlıyorum can sıkıntısından.

şurda iki sohbet edip can sıkıntımızı gideriyoruz iyi oluyor.

X