-
- Konu Sahibi 88prenses22
bir de beni düşün
çoğu geceler çaresiz kalıyorum
doğduğundan beri var
o kadar şey denedim nafile
Canim hemen olmaz zaten, cocukta aliskanliklar olusmus, yavas yavas degistirceksin, salla,alari gittikce azalt birden kesersen kiyameti kopartir tabiiiipes etme daha iki gün denemeyle kim basarmis yavas yavas yeni uygulamaya alistir tatlim :116:
Canim ben 11 senedir evliyim :123: 33 yasindayim nufüsa göre :111: alamanyada yasiyorummmmm :111:
Sen kac yasindasin? Nerdensin? :131:
bir de beni düşün
çoğu geceler çaresiz kalıyorum
doğduğundan beri var
o kadar şey denedim nafile
Canim bi cay kasigi kimyonla zeytin yagi iyi gelir diye duymustum ama bi netten bak istersen bide anoson cayi icirt bol bol migdesini rahatlatir :97:
ayy yaa nasıda canı yanar onun yandıkca seni düşünemiyorum yaa canm allah kolaylık versn bebişde hemencik ii olsunnn
sağol tatlım amin
ohhooo maşallah yaa ben niyeyse seni genç bekar 20 li yaşlarda bişi sandım:18:
allahım nice 11ler nasip etsinayy bende yaş 21 istanbuldanm canım
bunu da bir deniyeyim bakalım
Dilay senin küçük oğluş gece uyanıyo mu su içmeye falan
kaç aylık ya bebiş canım vede erkek mi kız mı???
Sen beni zaten öyle farzet tatlimmmmbenim Ruhum genc
Anoson cayi iyi geliyo bunu biliyorum gün icindede gecede icirtmeye bak rahatlatir, zeytinyag kimyonu bi arastir netten öyle kalmis aklimda canim :116:
Yok canim uyanmiyor, cok nadir bazen uyaniyor ya su icirtiyom yada memesini veriyom devam uyuyor ama cok nadir dedigim gibi
1.5 yaşında erkek canım
Sen beni zaten öyle farzet tatlimmmmbenim Ruhum genc
Anoson cayi iyi geliyo bunu biliyorum gün icindede gecede icirtmeye bak rahatlatir, zeytinyag kimyonu bi arastir netten öyle kalmis aklimda canim :116:
Yok canim uyanmiyor, cok nadir bazen uyaniyor ya su icirtiyom yada memesini veriyom devam uyuyor ama cok nadir dedigim gibi
araştırırım birazdan
maşallah senin kuzuya
bişey daha sorcam
uyuturken ninni falan söylüyor musun yada pışpışlıyor musun:26:
allah bagışlasın canım....
ne güzel canımmm hep genç kalalım biz zaten
kızlar tanıştıma memnun oldum ben kaçar gene ugrarım topiğinize
bebişleri öpün bnm içinde teşekkür ederm dinledinz ve aranıza aldınız içinn...
ii geceler öpüldünüzbebişlerinizle rahat bi uyku çekin umarım...
maşallah nasıl bi bebe o yaaaHayir canim bak bidaha anlatayim bu siralamayi bi kitaptan kopya cekmistim
Ilk önce altini degistiriyom, pijamasini giydiriyom, dislerini fircaliyom (siz daha baslamadiysaniz bunu atliya bilirsin tabii)
Sonra sütünü isitiyoz beraber mutfakta...sonra yatagina yatiriyom tulumunu giydiriyom ayicigini eline veriyom, bende yatagin yanina oturuyorum ve biberonla sütünü icirtiyorum, bitince memesini agzina veriyorum bikac öpücük konduruyorum ve odan cikip kapisini kapatiyorumbukadarrrrrr
sağol tatlım
şimdi Büşra burda olcaktı benim de bebem olsun der dururdu
deli kız
Hayir canim bak bidaha anlatayim bu siralamayi bi kitaptan kopya cekmistim
Ilk önce altini degistiriyom, pijamasini giydiriyom, dislerini fircaliyom (siz daha baslamadiysaniz bunu atliya bilirsin tabii)
Sonra sütünü isitiyoz beraber mutfakta...sonra yatagina yatiriyom tulumunu giydiriyom ayicigini eline veriyom, bende yatagin yanina oturuyorum ve biberonla sütünü icirtiyorum, bitince memesini agzina veriyorum bikac öpücük konduruyorum ve odan cikip kapisini kapatiyorumbukadarrrrrr
Byeee byeeee tatlimmmm
Yazisirizzz geneee
maşallah nasıl bi bebe o yaaaallah nazardan saklasınnn
o kim bilmem ama allah isteyen herkese nasip etsiinn....
hee bende okumuştum bunu
aynı rutini her gece uyguluyordum fakat sonuç sallayarak uyutuyordum
diş fırçasına da bayılıyo oğlum
hatta bazen vermek istemiyo eline alıp
peki canım senin oğlun ne kadarlıktı başladın eğitimine ve ne zaman odasını ayırdın
görüşürüz canımkızlar tanıştıma memnun oldum ben kaçar gene ugrarım topiğinize
bebişleri öpün bnm içinde teşekkür ederm dinledinz ve aranıza aldınız içinn...
ii geceler öpüldünüzbebişlerinizle rahat bi uyku çekin umarım...
maşallah nasıl bi bebe o yaaaallah nazardan saklasınnn
o kim bilmem ama allah isteyen herkese nasip etsiinn....
Eh az ugrasmadik tabiiii :111:
Canim alti ayliktan sonra basladim bi yasindan sonra dis fircalamayi ekledik, bi yasinda ayirdim canim odasini :124::124: