- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 186
-
- Konu Sahibi 88prenses22
tam tatillik valla süpermiş baya eğlenirsiniz :82: inşallah gidersiniz canm bana da anlatırsın sonra nasıl geçtiğini :114:
inşallah canım lunaparkı sineması filan var ama voyage belekte çok güzel bize biraz pahalı geldi orası
Bakalım canm daha o güne var.. bulduğumuz gördüğümüz güzel yerleri birbirimizle paylaşalım bi bakarsın birlikte gideriz kız nikahlar aynı ayda çünkü:116: :123:
evet canımben çok araştırma yaptım bize en uygun ve güzel yer silence resort beach geldi gidersekte oraya gidicez büyük ihtimalle
Senin gönlün orda tamm kuzum inşallah oraya gidersiniz ozaman
bilirim o duyguyu canımöylede canım ama sabah erken uyandım alışkanlık olmuş hafta içi uykum çok gelir hafta sonuda sabahın köründen beri ayakata olurum
Ben geldiiiiiiimmmmm selaaam
haberlerim var size çoook ama çook güzel geçti beklediğimden çok daha iyi yoğunluk ve heyecandan sebep giremedim nete. şimdi girdim hemen haber veriyim size dediim :) hersey harikaydı keşke daha uzun sürseydi
siz neler yaptınız bensiz özlediniz mi beni:103:
selam kızlar
benim dünden beri yatılı misafirim var
bu gece de gelemiyecem
yarından itibaren burdayım yine
bilirim o duyguyu canım
alışkanlık
tabi özledik deli
çok sevindim senin adına
darısı nişan ve düğününe inş
Bende özledimmmm ayy canm benm yaa ins. Teşekkür ederimartık bi saatimiz mi olsa böyle rast gelmiyoruz birbirimize buluşma saatlerimiz olsun bence sizce ?
bence de mesela ben bu saatlerde gelebilirim
birde 5-6 da
birde 8-9 dan sonra
9 dan sonra benm için de uygun valla canm yaa işler güçler bitiyor tam kahveni alıp ayaklarını uzatıp muhabbet zamanı oluyor :) :103:
zaten buaralar muhabbet etmeye çok ihtiyacım oluyor akraba veya tanıdıklarınla herşeyi paylaşamıyorsun malesef
aynen canım bekliyorum burdayım
bende geldmi burdayımmnasılsın canm neler yaptın bugün
kızlar sizin geleceğiniz yok ben de çıkayım bari yine uğrarım
sabah biraz geç kalktık bugün 9.30 da kahvaltı öğle yemeği derken oğluşun aşısı vardı yaptırdık kuzuma ayakkabı aldık sonra akşam yemeği oğlumu uyutma derken şimdi oturuyorum sen neler yaptın
iyiyim tatlım sen nasılsınben burdayımnasılsın
ooh hayırlı olsun paşaya :97: valla yarına börek falan saralım dedik aniden çıktım bende canm kusura bakma :85:
bende ne yapiyim nişanlık bakıyorum kalbim ağzımdakırmızı renkte biraz abartı sanki ama özel bigün olacak diye abartıyim dedim :) resimler farklı konseptte ama senn fikrini de almak isterim sence bunlar nasıl ve hangisini beğendin canm?
Eki Görüntüle 898477 Eki Görüntüle 898476 Eki Görüntüle 898478
Merhaba bende yeni üye oldum😊 tabikide hepinizle tanışmak istiyorum