- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
saracım hoş geldin tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah oğluşuna
biz de 1 yaşımızdan beri diş fırçalıyoruz
ya dün gece hiç uyuyamadım sanki yalnız korkar gibime geldi
delimiyim neyim
Hahahahahah korkmaz canim sen korkuyosun asil
Ac gece lambasini bisicik olmazzzz
Ben kacinzannnnnnnn biraz kocisle ilgileneyimmmmm
saracım hoş geldin tatlım
hoşbulduk canım
uyumaya gitmeden bi bakayım didim
uyuma kız yarın evdesin
yap sen gelirim
yaptım tatlım
canım çıktı benimde
ama ev mis gibi oldu
son günlerde grip olduk falan iyice boşlamıştım evi
sende heyecan vardır şimdi dimi:18::18::18::18:
ayy ne heyecan vardır şimdi canım sende ben istemeden önce ki akşam ne yapıyodum hiç hatırlamıyorum ama heyecan pek yoktu ama şimdiden nikahı düşündükçe heyecan yapıyorum. belkide stresten o zaman heyecan yapamamıştım. nişan elbisem biraz bol olmuştu terziye verdik daraltsın diye aldım terziden eve geldik. sonra elbiseyi bi giydim fermuarı ne çıkıyo ne iniyo patlıcak bide biraz kısa yapmış istediğimden çok kötü duruyodu çünkü elbisem uzundu. dikişi kötü yapmış kadın pot duruyo nişandan istemeden önce ki sabah hemen terziye gittik düzeltsin diye gittim ondan sonra akşam üstü aldık ya nişan günü farketseydim o zaman ne olucaktı :18: bide elbiseyi tekrar terziye götürmeden önce öyle bi stres yapmışım ki nişanlımla konuşuyoruz işte ayakkabının topuğu çok yüksek filan diyo sonra bende stresten bilmem neden verdiğim cevap yarın ayakkabıyı terziye saat kaçta götürcez diyorum
Ben geldiiiiiiimmmmm selaaam
haberlerim var size çoook ama çook güzel geçti beklediğimden çok daha iyi yoğunluk ve heyecandan sebep giremedim nete. şimdi girdim hemen haber veriyim size dediim :) hersey harikaydı keşke daha uzun sürseydi
siz neler yaptınız bensiz özlediniz mi beni :103:
Selam canımmm.. inşallah senn de nikahın çok güzel geçer.. heyecan çok güzel birşey yap yap aksilik olmadan olmuyor ama ilerde aksiliklerde tatlı bir anı olarak kalıyor valla :)
senn nikahın ne zamandı canm geri sayım yapalım :)
özledik tabi bak dün sen yoktun kimse yoktu. güzel geçmesine sevindim
hoşgeldin canım inşallah hepimizin böyle özel günleri çok güzel geçer biz nişanlımla 30 ağustos 2014 diye düşünüyoruz ama kısmet senin nişan ne zamandı
Saol canm benm yaa inşallah.. bende özledimm. ayy simdi hatırladım bizim de nikah ağustos da çifte nikah yapıcaktık :) nişanın tarihi kesin değil şubatta olacak ama ayyy günler su gibi geçiyor sanki yarınmış gibi stresliyim :106:
hmm bakalım sizin ağustosun kaçına denk gelicek ama ben nikahtan sonra bi daha buraya giremicem çünkü bizde internet olmucak
kısmet canm yaa hersey internet değil ama bende pek giremicem balayında meşgul olucam çünkü :103: ozamana kadar ohoooo numaralırımızı alırız belki :) siz balayı düşünüyormusunuz kuzum peki ?
düşünüyoruz canım ama durumlara bağlı imkanımız olursa gitmek istiyoruz. siz gidiceğiniz yeri düşündünüz mü?
ben çok maldives adalarını istiyorum ama okadara imkan yok gibi :26: oyusden kapadokyayı beğeniyorum çok hoşuma gitti nasip olursa orayı istiyorum balon turu yapmayı özellikle.. :106:
Eki Görüntüle 896566 Eki Görüntüle 896563 Eki Görüntüle 896564 Eki Görüntüle 896565
evet değişik ve güzel bi yere benziyo buarada erken rezervasyon dönemi açıldı gitmek istediğin hoşuna giden yerlerin fiyatını filan görebiliyosun
aynen bi karar versem orası kolay her ay başka yeri düşünüyorum rezervasyon olmasaydı keşke :26:
kesin rezervasyon verince kararımı gene değiştircem çok mükemmeliyetçi biri değilim sadece hayatımda birkez olacak şeye önem veriyorum oda güzel olsun istiyorum umarım olur :) peki senn düşündüğün biyer varmı ?
Silence Beach Resort - Fotoğraf ve Videoları | Etstur
biz buraya gitmek istiyoruz ama voyage belekte çok güzel