Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

Değişik yemekler yaptığımda davet ederim ozaman seni tatlımmm
Bugün canm çıktı yaa yemekler temizlikler derken :85: ama yarın büyük gün az kaldııı :) :103:
yap sen gelirim
yok canm sen tembel değilsin biraz üşendin bence
peki canım yaptın mı temizliğini sen yoksa gene mi birazdan girişmeyi düşünüyosun

yaptım tatlım
canım çıktı benimde
ama ev mis gibi oldu
son günlerde grip olduk falan iyice boşlamıştım evi
sende heyecan vardır şimdi dimi:18::18::18::18:

Sanırım genellikle gece kuşlarıyız biz tatlım :115:

ayy ne heyecan vardır şimdi canım sende ben istemeden önce ki akşam ne yapıyodum hiç hatırlamıyorum ama heyecan pek yoktu ama şimdiden nikahı düşündükçe heyecan yapıyorum. belkide stresten o zaman heyecan yapamamıştım. nişan elbisem biraz bol olmuştu terziye verdik daraltsın diye aldım terziden eve geldik. sonra elbiseyi bi giydim fermuarı ne çıkıyo ne iniyo patlıcak bide biraz kısa yapmış istediğimden çok kötü duruyodu çünkü elbisem uzundu. dikişi kötü yapmış kadın pot duruyo nişandan istemeden önce ki sabah hemen terziye gittik düzeltsin diye gittim ondan sonra akşam üstü aldık ya nişan günü farketseydim o zaman ne olucaktı :18: bide elbiseyi tekrar terziye götürmeden önce öyle bi stres yapmışım ki nişanlımla konuşuyoruz işte ayakkabının topuğu çok yüksek filan diyo sonra bende stresten bilmem neden verdiğim cevap yarın ayakkabıyı terziye saat kaçta götürcez diyorum

Son düzenleme:
anladım cnm tanışalım biz o zaman onlar gelene kadar :26:
sewgilim askerdede tartıştm kendileriyle moralim eksinin altında yaaa ondan

Oyyyy zor bi durum tatlim, simdi ayri olunca isteyince görüsemeyince, sanada onada stres :26:
Olayi yani sebebi bilmiyorum Ama yinede biraz senin alttan alman lazim bence, yani yazik o orda askerde yanliz, sen yine bildigin tanidigin ortamdasin canim :97:

işte o öle olmuyo be canm yaa sende bekledin mi bilmem ama asker beklemek gbi berbat bişi yok yani o yüzden bnmde sabrım kalmadı onunda biliyorum ama yaşamak lazım bunu yaa gerçekten zorunda üstünde bişi yani ...

işte o öle olmuyo be canm yaa sende bekledin mi bilmem ama asker beklemek gbi berbat bişi yok yani o yüzden bnmde sabrım kalmadı onunda biliyorum ama yaşamak lazım bunu yaa gerçekten zorunda üstünde bişi yani ...

Yok canim beklemedim, tabii senin kadar hissedemem ama eminimki hic kolay degil
Büyük bi sinav sizin icin, insallah hayirlisiyla kavusursunuz ..
Nekadar var daha?

Yok canim beklemedim, tabii senin kadar hissedemem ama eminimki hic kolay degil
Büyük bi sinav sizin icin, insallah hayirlisiyla kavusursunuz ..
Nekadar var daha?

zor walaa canım yaa artık sabır kelimesini lügattan kaldrdım ben ...şimdi sölesem belki gülersn ama yine söyliyim 20 günümz war 15 ay bekledim 15 gün kala girdik birbirimize...bu nası iştir be arkadaş yaa offf...

Üzülme canim, uzaksiniz, ayrisiniz ve aylarin birikimi var...birbirinizi görünce herseyi unutursunuz...azcik bisi kalmis su gibi aksin askerin gelsin insallah hayirlisiyla

Üzülme canim, uzaksiniz, ayrisiniz ve aylarin birikimi var...birbirinizi görünce herseyi unutursunuz...azcik bisi kalmis su gibi aksin askerin gelsin insallah hayirlisiyla

amiinn...sorma be canım hemde ne ayrılık yani işte allahım sabrını verdide ama işte yeter artık die bagırasım gelio
hatasını anlar umarımda şu kalan günlerde zehir olmaz ...zaten yıktı ice askerlik onuda benide bide bu üzüntüler
yıkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…