- 3 Aralık 2013
- 98
- 1
-
- Konu Sahibi 88prenses22
selaaaaaaam
amiiin hepimizi canm :93: az önce bi makarna sosu yaptım kardeşimle yedik okadar güzel diki marka yapsam zengin olurum o dereceyemek yapmayı çok seviyorum keşke meslek olarak aşçılığı seçseydim
Kocaeli'nde yaşıyorum, 7 aylık bi bebişim var bütün zamanım onunla geçiyor nerdeyse bunun dışında ev hali işte (çamaşır,bulaşık,ütü vs.)
sen neler yapıyorsun
maşallah canm çok sevindim..
bende evlilik hazırlıkları yapıyorum canm inşallah kısmetse yaza düğünüm var
ooohhh afiyet olsun cnm aaahhh acıktım sanki bende yaaaavalla ben bi kaç şey makarna patlıcan oturtma börek vs ve tatlılar ve tuzlular hariç özellikle sulu yemek yapmayı sevmiyorum
oooh bol oynamalı olsun
o zaman sulu yemek ben yaparım sen yersin sende tatlı yaparsın ben yerim anlaştık mı
oooo anlaştık cnm
sevindim ben kaçar kızlaaar çok ağırlık geldi üstüme :85: iyi geceleeeer öpüyorum sizleri burnuşunuzdaan
ben de çok severim yemek yapmayıamiiin hepimizi canm :93: az önce bi makarna sosu yaptım kardeşimle yedik okadar güzel diki marka yapsam zengin olurum o dereceyemek yapmayı çok seviyorum keşke meslek olarak aşçılığı seçseydim
tamam hayatım iyi geceler öpüyoruz seni :87:
selaaaaaaam
günaydın prensesim topiğin hayırlı olsun
bol keyifli sohbetler dilerim
sağol tatlım bir de sohbet topiğimiz olsun dedim
hadi kızlar buyrun sohbete:126::126::126:
Prensesim yeni topiğin hayırlı olsun açalı 2 gün olmuş ama sayfalar almış başını gitmiş
Ha ben çaya gelmiştim yok mu çay
ben geldim ama yine kimse yok galiba